5 Ekim 2010

Rica ediyorum siktirip gidin


Galatasaray Bonus, Riva arazisi, Aslantepe, GS Bilyoner, Galatasaray TV...

Teknik direktörü ölür, futbolcusu saha içinde taşak muhabbeti yapar; her futbolcusu milli takımda sakatlanır, saçma sapan açıklamalardan başka bir şey söyleyemezler; basın ağzına geleni yazar, gidip kucaklarına otururlar; hakemler saha içinde takımı doğrar, bir-iki vıdı vıdıdan başka bir bok söyleyemezler.

36 yaşındayım, hayatımda bu kadar çaresiz, bu kadar basiretsiz, bu kadar acziyet içinde bir yönetim görmedim.

Şampiyonluk filan istemiyorum, derdim de değil umurum da. Galatasaray dendi mi dibine kadar ciddiyet olan bir yer düşünürdüm ama artık Galatasaray dendi mi yüzüm ekşimeye başladı.

Tabii bu iki arkadaşa yüklenmemek lazım sadece. İsminin kısaltılması O.Ç. olan (hatta o kısaltma kendisine cuk oturuyor) milli takım teknik direktör yardımcısının da bir ara hesabı görülmeli. Görülmeli de, bunu yapacak adam var mı? Benimki de laf!

Bravo bu kulübü yöneten tüm şahıslara. Elbirliğiyle koskoca bir takımı herkesin maymunu haline çeviriverdiniz.

Artık kimseden bir beklentim kalmadı. Fenerbahçe maçından sonra Rijkaard da şutlanır, sen sağ ben selamet.

Hepinizin geçmişini sikeyim ben.

Not: Son postların hemen hepsinde bolca küfür vardı, şimdiden kusura bakmayın ama durum bu minvalde.

10 yorum:

Ozan dedi ki...

senin canın sağolsun abi insan düşünmeden edemiyor işte bu işte bir yavşaklık yokmu diye olmazmı bütün ibnelikleri bize sen artniyetli değilsin abi alem göt olmuş

Melih ERTAN dedi ki...

Selam,
Futbol takımımızın şuan ki durumundan %90 yönetim ekibi sorumlu. Rijkaard'ı TD olarak getiriyorsun, yardımcısı da Neskens. Sen bu adamlara topu bomba sanan servet, gökhan zan, emre güngör, mustafa sarp gibi adamları futbolcu diye veriyorsun. Yanına bi de başı kesik tavuk gibi koşan barış bonus. Bu Ferrari alıp 350 beygirlik arabaya tüp taktırmak gibi bir şey. İnadına Rijkaard, sonuna kadar Rijkaard dememe rağmen. Babasını gömdükten sonra dönmesin memlekete. Adamın karizmasını itin köpeğin malzemesi yaptılar. Boşuna demiyoruz Galatasaray Türkiye'dir diye. Nasıl AB ve ABD anadoluda güçlü bir Türkiye istemiyorsa. diğerler takımlar da Türkiye'de güçlü bir Galatasaray istemiyorlar. zaten 1-2 seneye sıradan bir anadolu takımı havasına bürünürüz.

Melih ERTAN

Adsız dedi ki...

Hıncal'ı sevmem ama ne zaman bu iki zatı görsem, "Galatasaray'ın başında Aziz Yıldırım olsa bu kadar aleni yıkamazdı Galatasaray kulübünü." lafları aklıma geliyor. Dibine kadar haklı adam.

Unknown dedi ki...

asıl cümbüş Rijkaard türkiye'ye döndüğü zaman kopacak aslında. umarım yapacağı açıklamalar sonunda yine basında "ya sev ya terk et" tarzı yazılar görmeyiz.
bu arada emre'nin açıklamalarını okudun mu? sakatlıkla ilgili galatasaray'ın altyapısındaki sahalara göndermede bulunuyor. haklı çıkarsa çok büyük bir sorun var demektir.

Yiğit dedi ki...

Servet'in Karabük'te oynamamasının nedeninin gerçekten Milli Takım olduğu söyleniyor, sakatlanmasın diye haber gönderilmiş, aynı durum Arda için de geçerli. Karabük'te oynama diye Oğuz Çetin'in konuştuğu söyleniyor. Ulan bunlar doğruysa, sen eğer kendi kulübünü kendin yönetemiyorsan, sokayım Riva'sına da stadına da. Maskara olduk be elaleme, maskara!

Atilla Çelik dedi ki...

Merhaba Ozan,

Geçenlerde bazı düşünceler dönüp durdu beynimde. Şöyle bir ses vardı: Galatasaray son bilmem kaç yıldır ortada yok. Türkiye'de şampiyonluk demeyin, asıl başarı o değil. Efsane denebilecek başarılardan yana doğru düzgün hiçbir şey yok. Elle tutulur keskin başarılar yok. Galatasaray bildiğimiz Galatasaray değil. Yeni doğanlar ve yeni nesiller başarıdan uzak bir Galatasaray'ı izliyorlar. Galatasaray'ı efsanelerden biliyorlar. Şu, şu, şu olmuş diye eski videolardan ya da söylemlerden biliyorlar. Asıl düşündürücü ve acı olan bence budur.

Bir de artık Galatasaraylılar yavaş yavaş bazı şeyleri kanıksamaya başladılar. Sportif başarısızlıklara karşı bağımlılık kazanmaya başladık. Misal son zamanlarda bu garip durumlara karşı hissiz olmaya başladım. Çünkü bu hissizlik olmasa kafayı yiyebilirdim belki de. Asıl düşündürücü olan, elinde iyi adamların olmasına rağmen futbol namına hiçbir şeyin olmamasıdır.

Şimdi Rijkaard'ı da artık sorgulamak lazım. Bu takımın eti budu belli. Oynayabileceği oyun belli. Artık eldeki mevcutlardan bir şeyler yaratması lazım. Yeni oyuncular bekleyerek an itibariyle bir şeyleri değiştiremezsiniz kolay kolay. Asıl sorgulanması gereken bu takım geçen sezonun başlangıcı hariç doğru düzgün top bile oynamıyor. Futbol hiç umut vermiyor. İnsan umut alabilmek için bir ışık görmek ister.

Önceden de söyledim. Yine söylüyorum. Skibbe Rijkaard'a nazaran daha başarılıydı. Skibbe çok daha iyi futbol oynatıyordu. Onun elinden gerçekten iyi maçlar izledik. Ama Rijkaard geçen yılki düşüşten itibaren bir türlü takımı çıkışa geçiremedi. İnsan az da olsa bir ışık görür oynanan oyundan. Ama bir türlü olmuyor. Sürekli çalışacağız, düzelteceğiz diyor ama bu 1 yıldır duyduğumuz bir laf. İyi oyun görsem cidden sabır, sabır diyeceğim ama her geçen gün boka batan bir takımı görünce neye sabır diyesim geliyor.

il Capitano dedi ki...

bu yönetim gitmeden düzelmez bu takım.boşuna konuşuyoruz rijkaard,skibbe,terim falan hikaye.şu takımın başına mourinho'yu getir 2. gün siktir git der millet!sorun hocada değil yahu.yönetim başta olmak üzere içerdeki şerefsiz hizipçi topçularda.

ultrAs dedi ki...

az bile demişsiniz

Jordi Metal dedi ki...

puhahaha başlık süper olmuş :)

Sizi gidi Ednanlar sizi :)

Ozan dedi ki...

bunca çarpıklık varken klüpte hala tek suç rijkaardaysa tamam abi ben susucam ama klüpteki çarpıklıklarda giderilecek ama o 2008 şampiyonluğunun yarattığı çarpıklığı gidermek zor hangi yabancı gelse bu kadro değişmeden o hocaya kazan kaldırma zihniyeti değişmez sorun bir değilki rijkaard'ı göndersen ne olucak şampiyon olsak şampiyonlar liginde gruplardan çıkamayız