26 Kasım 2010

Bugün ya da yarın, er ya da geç



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar: Dünya ülkelerinin bir çoğunda insanlar günlük 1 doların altında yaşarken, ülkemizde artık bu rakamda yaşayan insan kalmadı. Bu yoksullukla mücadelede çok büyük bir başarıdır.

Nasılsa Bakanlar Kurulu kararıyla milli geliri 15-20 imzayla 2 bin 500 dolar birden artırıyorsunuz. Haklı ablamız, Türkiye'de 1 doların altında yaşayan kimse kalmadı.

Sokaklarda yaşayan insanlar yok artık, pazar yerlerinde akşam karanlığı bastığında sağa sola atılmış çürük meyve ve sebzeleri toplayan insanlara rastlamıyoruz, evine ekmek götüremediği için kendini tren önüne atanlar, asanlar hiç yok değil mi?

Yoksulluğun pranga gibi ayaklarına yapıştığı, demirden bir kelepçe gibi bileklerine yapıştığı insanlar yok artık değil mi?

1 doların altında yaşayan kimse kalmamış. Bunu balkon demirine kendini asan Mehmet'in kızına, tren önüne atlayan Hamza'nın oğluna, fare zehiri içen Emine'nin çocuklarına anlatsanıza.

Bu yoksul halktan aldıklarınızı mutlaka geri vereceksiniz. Ölen insanların vebalini ödeyeceksiniz. Bugün ya da yarın, er ya da geç. Hesap günü elbet gelir.









1 yorum:

Ozan dedi ki...

ne deseler ne yapsalar gözümde zerre değeri yok bu yazının üstüne birşeyler yazmak anlamsız zaten ama ne zaman bu insanlar açlıktan yoksulluktan ölmez o zaman gözümde değerleri olur öyle en iyi lider seçilmekle düzelmiyor bunlar insanların herşeyini alıyorlar bari yaşama umutlarını ellerinden almasınlar