18 Kasım 2010

Serdar Özkan'ı tutan zihniyet, Misimoviç'i şutluyor


Misimoviç kadro dışı kaldı. Sebepler, nedenler nedir bilmiyorum. Ama Serdar Özkan hâlâ o takımdaysa, Servet Çetin denen yeteneksiz, beceriksiz ve fitneci herif hâlâ oradaysa, 3 metre ötesindeki adama pas vermekten aciz adamlar hâlâ oradaysa, her gelen yabancıya pas vermekten imtina eden ve kendisini futbolcu sanan yeniçeriler hâlâ oradaysa Misimoviç'in kadro dışı bırakılması biraz ayıp olmuş.

İdmanda Hagi ile kavga etmiş güya. Hafta sonu oynatılmayacağını öğrenmiş ve tartışmış. Ben de Misimoviç olsam o takımda Ayhan, Barış, Mustafa Sarp gibi adamların formayı sırtına geçirdiğini görüp, yedek kaldığımı öğrensem, kavga ederim.

Kaç oldu bu bilmiyorum. Felipe disiplinsiz, Jardel disiplinsiz, Lincoln disiplinsiz, Keita disiplinsiz, Misimoviç disiplinsiz. Bir bizim Türk delikanlılar disiplin abidesi. Aslan parçası hepsi, aslan.

Kimi menajerlik yapar, kimi teknik direktörün altını oyar, kimi gelen yabancı oyuncuya pas vermez ama hepsi takımda kalır. Gidenler hep yabancılar, kalanlar aslan parçası Türkler.

Hagi'ye zaten pek inancım yoktu, şu hareketten sonra hiç kalmadı. Sıra Insua, Elano ve Kewell'da. Devre arası gelene kadar hepsinin fişi çekilmiş olur.

Sabri, Servet, Hakan Balta, Barış, Serdar Özkan, Ayhan... Hepsi kalır, hepsi. Çünkü hepsi aslan parçası. Ya ötesi yok işte, Serdar Özkan denen sahtekâr idmanda koşturuyor.

Bu arada Misimoviç'in kiralandığı da apaçık ortaya çıkmış oldu.

Koskoca kulübü, maskaraya çevirdiler. Son 4 yıldır, taraftarın tek sevincinin sadece Fenerbahçe'nin şampiyon olamamasına bağlı olması, ne kadar iyi yönetildiğimizin en büyük örneklerinden biridir.

Hagi büyük futbolcuydu ama ilk göreve getirildiği gün söylediğim gibi, her büyük oyuncudan iyi teknik direktör çıkmıyor.

5 yorum:

il Capitano dedi ki...

Hagi ne yazık ki güvenimizi boşa çıkardı.biz servet'i,sarp'ı kesmesini beklerken adam takımın en kaliteli oyuncusunu kadro dışı bıraktı.çok merak ediyorum misi'yi yedek bırakıp kimi oynatacaktı?bek ali turan,açık sabri?harikasın Hagi,yürüyedur!

Troyadabiradam dedi ki...

Benim gözümde dünyanın en iyi hocası, her ne şekilde olursa olsun futbolcusunun yeteneğini kalitesini en iyi şekilde ortaya koymasını sağlayan hocadır. Hagi galatasaraylılık ruhundan bahsediyor ben Hagime o ruhu taşıyan 5 adam say takımda desem Hagi sayamaz. Bunlar artistik hareketler hagi bu yönetimle geldi, hep beraber giderler...

Ozan dedi ki...

tam birşeyler karalıyordum pc kapandı yarısı boşa gitti biraz eksik olucak ama

1)Operasyon buysa üstü kalsın servet ayhan barış sabri balta serdar gökhan zan gibi adamlar hala takımda giden misimoviç yazıklar olsun bazılarında jeton yeni düştü işte ben bu yüzden forumlarda orda burda kıçımı yırttım rijkaard için milletin anasına sövdüm ama adamlar yeni anladı kadronun berbat olduğunu benim amacım galatasarayı aşağılamak değildi adnanlar kadar aşalıyamam zaten hatta şöyle birşey yazıyım eğer başkan olursam yüzüme çarpın bu yazıyı eğer ben başkan olursam bunlar gibi bir hata yapınca direk istifa ederim galatasarayı sevse zaten bırakır sevmiyor demekki koltuk galatasaraydan önemliymiş sezon başı savunuyorlar kadro iyi bu takım cihanlarla orhanlarla başarılı oldu bunuda hiç demezdim ama fenerbahçe mallık yapmasa 2006 2008'de şampiyon olmazdık tabi bu emeklerini çöpe attığım anlamına gelmez hepsinin emeği var işte bu yüzden bu kadro cihanlı orhanlı kadrodan beter ama jeton yeni düştü millette sadece yabancılarda iş var yerliler berbat

Ozan dedi ki...

2)emre gibi bir karaktersizin yapmadığı piçlik kalmadı ama kırmızı kartla arttırdı diye lincoln keita vs. disiplinsiz lincoln keita jardel bugün adamlara galatasaray deseniz yüzü güler adamların o kadar sevmişler bunu hiçbir yerli dedimi bilmiyorum ama lincoln gs dergisinde bir roportajında diyor ki taraftar bütün hafta parasını biriktiriyor ve hafta sonu eğlenmek için maça geliyor ve güzel hareketler vs. görmek istiyor diyor bunu anlayabilecek yerli varmı acaba takımda lincoln keita jardel paralarını sonuna kadar haketmiştir aldıları parada hakkım varsa helal olsun jardel bir programda yabancı kanalda galatasaray diyorlar üçlüyü söylüyor adam hala unutmamış ama vefa diye ağlaşmıyorlar

3)Hagi bu yönetim olduğu sürece başarılı olmaz istediklerini yapmayacakları kesin serveti falan kadro dışıda bıraktırmaz yönetim sezon sonu hagi gider bakalım adnan polatın yeni kurbanı kim olucak

aklımda o kadar çok şey varki cümleleri toparlayamıyorum bir türlü şimdi bunlar dökülde elerimden o kadar çok yanlış şey varki

Ozan dedi ki...

he abi birde şimdi geldi aklıma

bu sezonki hedefimiz doğru olacağından eminim ilk kez büyük konuşuyorum

1) aslantepede fener maçında rezil olmak yada yenersek şampiyon olmuş gibi sevinmek

2) feneri kupadan elersek öyle çok sevinivez ki 29 sene oluyor

zaten ondan sonra ya bursa ya trabzon eleniriz bu orta saha ile kupayı almamız muciza