10 Ocak 2011

13 yaşındaki çocuktan tahrik olan zihniyetin ta amına koyayım


Nevit Kodallı Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü İbrahim Tol, kız ve erkek öğrencileri birbirlerine 45 cm'den fazla yakınlaşmasını yasaklamış. Okul yurdunda erkekler ve kızların olduğu bölümler demir parmaklıklarla birbirinden ayrılmış. Yetmemiş, kızlar ve erkekler ayrı ayrı yemekhanelerde yemek yemeye başlamış.

Yurt binasına erkekler sağ taraftan, kız öğrenciler sol taraftan içeri alınıyor. Bu okul ismi üstünde Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ud öğretmeni yokmuş ama haftada iki saat olan din dersi için 3 öğretmen varmış.

Kız öğrencilerin çizme giymeleri yasaklanmış ve etek giyen kız öğrenciler için sıraların önüne ek tahta yapılmış.

Haber budur.

Bu tip haberleri ne zaman görsem, bu hasta ruhlu pezevenklerin cinsel açlığının tavan durumunda olduğu aklıma geliyor. Hep söylerim, benim mantığım düz çalışır, alengirli bir beyne sahip değilim. 13-16 yaş aralığındaki kızlara, çizme giymelerinin yasaklanması, bacaklarının görünmemesi için ek tahtalar koymasının benim düz mantığımda tek bir anlamı var; Bu kararı alan hasta zihniyet demek ki, çizmeden tahrik oluyor, o yaştaki kızların bacaklarının 5 santimini görmeleri kendilerinde cinsel arzu uyandırıyor.

Şaşırmıyorum, bu orospu evlatları için tahrik olmak artık bir hayat biçimi haline gelmiş. Çocuk yaştaki kızlardan tahrik olurlar, eteklerinden tahrik olurlar, çizmelerinden tahrik olurlar. Yavşağın evladına şişme kadın göstersem, aleti eline alıp el arabası pozisyonuna girer muhtemelen. Nasıl bir cinsel iştah var yavşaklarda anlaşılır bir durum değil.

Bu haberlerde artık can sıkıcı olmaya başlayan şeyse, bu hasta ruhlu sapık pezevenklerin, birtakım toplumsal statülerle aramızda dolanmaları. Herif müdür, okul müdürü üstelik. Muhtemelen o kızları yaşındaki çocuklara iç geçirerek bakıyor, ufacık kızların bacaklarını gördüğünde kendisini odaya kapatıp 31 çekmeye başlıyordur. Yoksa niye tahrik olursun, bırak tahrik olmayı niye aklına gelir bunlar.

Çocuk yaştaki kızlarla evlenirler, evlerine eş diye sokarlar, gece yatağa sokup, koyunlarına alırlar, ardından ahlak ahlak diye yeri göğü inletirler.

Sapık ordusu yemin ediyorum. Şu heriflerin zihniyeti, inşaata eşek atıp siken 4 kişiden farklı değil.

Tabii bir de şu din öğretmeni olayı var. Pek çok okuldan bu tip haberler gelmeye başlıyor. Mantık, Sosyoloji, Psikoloji derslerini imamlar veriyor, sanat liselerine enstrüman öğretmeni yerine bolca sayıda din öğretmeni atanıyor.

Yasakçı zihniyetten hiç söz etmiyorum. Toplumsal alanda bu zihniyetin istemediği her şey yasak halini alıyor. Altı üstü okul müdürü herif. Sahip olduğunu sandığı yetkilere bak sen! Bir okul müdürü, okulda terör estirip, otu-boku yasaklıyorsa, yetkilerle donatılmış bazı kişilerin neler yapabileceğini kestirmek güç.

Sapık orospu çocukları, alayı sapık. Zaten zihniyetlerine baksan ne bok olduklarını görmek yeter. Ufacık çocuklarla evlenmeyi, içine sindirenden her bok beklenir.

17 yorum:

cihan dedi ki...

Sapik nesiller yetistirmek adina alinmis yerinde kararlar bunlar. Zihniyet zihniyet zihniyet...

koala dedi ki...

@ cihan; sapık nesiller mi? senin beyninin içi sapık. bak bakalım şu ülkede olan biten sapıklığa, bir de bu ülkede kimler iktidar olmuş acaba o yıllarda. din, iman, ahlak diye diye bu ülkenin ahlakının ağzına sıçtılar.
sapıklık ne biliyor musun? 8 yaşındaki kızla evlenmektir.
sapık olan o kararı alanlardır. 13 yaşındaki ufacık kızları cinsel meta olarak görenler yani.

Adsız dedi ki...

Benim 2 sene önce mevzun olduğum Anadolu lisesinde 5-6 senedir din öğretmeni yok.Bir tanesini de bize gönderselerdi ya.

Şairler Parkı dedi ki...

@cihan
Çizme giyilince sapık nesiller mi yetişiyor? Yoksa çizme giyilmesini sapıkça bulanlar mı sapık?

Zihniyetinize sıçayım sizin.

Ege

koala dedi ki...

@ Şairler Parkı; yavşakların tahrik olmadığı şey yok ki. saçtan tahrik, baştan tahrik, çizmeden tahrik, elden tahrik.

Cihan dedi ki...

Beni tamamen yanlis anlamissiniz. Ben de sizinleyim bu konuda. Etek boyuna sinir getirme, cizmeyi yasaklama falan gibi kararlari ancak onlardan tahrik olan sapik beyinler alir. Demek istedigim suydu: Bu tur anlamsiz kararlar almak o cocuklarin beyinlerine bunlari birer hedef olarak sokmak, kendi sapik dusuncelerini engelleyemeyen insanlarin bunlari ayni sekilde yeni nesillere de bu tur kararlarla aktarmasini saglamaktir. Cizmeden tahrik olan adam cizmeyi yasaklar, o cocuk da ondan tahrik olmasi gerektigine inanir. Kendimi ifade edebilmisimdir umarim.

koala dedi ki...

@ Cihan; pardon be Cihan valla sadece ben öyle anlamamışım neyse ki...

Şairler Parkı dedi ki...

@Cihan Kusura bakma Cihan. Bodoslama daldım sinirden,ters anladım ne demek istediğini.

Ege

Unknown dedi ki...

bu orospu cocuklari sadec guclerinin yetebildigi zayif kadinlara tahrik olabiliyor o yuzden kucuk yastakileri taciz ediyorlar surekli cunku onlar savunmasiz ve zayif gucleri sokaktaki kendine guvenli kadinlara tahrik olmaya yetemiyor bu tipleri cok iyi taniyorum bunlar 80 lerin sonunda lisede okurken bizim lisedede bunlardan vardi her ne hikmetse hep te din bilgisi hocasi olurlar ulan aslinda biyoloji hocasinin dogal olarak daha meyilli olmasi lazim ama hep bu serefsizler ve sayilarida artmaya basladi cunku koyde dogma din krallariyla kapali yasamaya alisip essekten tahrik olan (hayvan demicem hakaret olur hayvanlar alemine)pislik torbalari normalolarak 8 ,12 , 13 yaslarindaki kizlardan tahrik olurlar

Adsız dedi ki...

orospu çocuğu desem yeter mi yetmez bu köpeklere ne desen yetmez

Elve dedi ki...

"yerinde kararlar" söz dizisini görünce direk yanlış anlaşılıyor. neyse ki olay tatlıya baglanmış...

haberi izledim biraz önce tv'den. ilçe milli egitim müdürü gelmiş okula. fakat çıkarken hiç bir açıklama yapmamış. sadece böyle birşey yok demekle yetinmiş. tipini görünce zaten ne demek istedigi belli oluyordu. açıklama yapma ihtiyacı bu yüzden hissetmemiş olabilir.

konu ile alakasız ama bu heykel olayını tam olarak anlayamadım. netten biraz araştırdım ve iki heykelide buldum. fakat bu iki heykelde benim göremeyipte onları bu kadar çıldırtan nedir? yardımcı olursanız sevinirim gerçekten çok merak ettim...

Ozan dedi ki...

bende ilk yetiştirmemek okudum ama yetiştirmek adına demiş gerçekten haklısın bu konuda yasaklar insanı daha çok çeker birşeyi yasaklamak onu bitirmek anlamına gelmez ama bizim tek çözüm yolumuz yasaklamak kapatmak susturmak öldürtmek vay be sorunları nasıl çözüyoruz bak bunu yaptılar sapık olmayacak artık namusumuzu kurtardın müdür en anlamlı yorumu cihan atmış ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

Şimdi belki bu yorumum biraz ofsayt olacak;ama yine de yapayım.Yazıda "ufacık çocuklarla evlenmeyi,içine sindirenden her bok beklenir." denmiş;ancak islama göre 6 yaşına kadar evlenmek serbest.9 yaşında da cinsel ilişkiye girilebilir.Sebebi de peygamberin Ayşe'yle bu yaşlardayken evlenmiş olması.Yani onların zihniyetine göre peygamber daha önce aynısını yaptığı için bunda anormal bir durum yok.Bu yaştaki çocuklara karşı bu şekilde önlem almalarının sebebi de onları gelinlik çağda görmeleri.Belki normal bir insan 12 yaşında birinden tahrik olmaz;ama onlara göre bunda utanılacak birşey yok.Yani istediğiniz kadar siz sapıksınız diyin karşılığı dinen serbest olur.Zihniyet baştan kokuşmuş.

WarBlood dedi ki...

Bırak sex yapmayı,31 çekmeyi bile günah sayan,cinsel duygularını bastırıp,bastırdıkça yoldan çıkan agutlar bunlar.Kim olursa olsun belli bir yaştan sonra düzenli cinsel hayatı olmayan adam ottan boktan tahrik olur,etrafımız sapık dolu,ayrıca bu tip embesiller evlenmeden önce sex yapmadığından,evlendiğinde de belli süre çuvallar haliyle ve iyice zıvanadan çıkar,çoğu da suçu kadında bulur.Etrafta dolu bunlardan,alayının kökünü kazımak lazım,din-iman ayağına ülkenin anasını sikecekler yakında.

Saunders82 dedi ki...

Cinsel Takıntısı Olanlar

Obsesyon halk dilinde ise takıntı!

"Kimi zaman ruhsal, kimi zamansa sosyal hayattan koparan takıntılar bütünü; hele ki bu takıntılar, cinsel takıntıysa, büyük problemlerle karşı karşıyasınız demektir.Sürekli masturbasyon yapmak, sosyal hayatınızdaki kişileri cinsel olarak fazlasıyla arzulamak, insanlarla bu düşünceler yüzünden göz göze gelememek ve bunun sonucunda asosyal bir yaşama merhaba demek… Cinsel takıntılarınızı sakın göz ardı etmeyin! Cinsel takıntı, erkeklerde yetersizlik takıntıları, performans kaybı korkuları gibi sorunlarla ortaya çıkıyor. Bu takıntıların kişide uzun süreli olması ise, sertleşme problemleri ve erken boşalma sorunlarını beraberinde getiriyor. Takıntılarınızı bir kenara bırakın... Performans arttırıcılarla keyifli bir cinsel yaşam sizi bekliyor!Kadınların cinsel takıntıları ise, daha duygusal yönden ortaya çıkıyor. Cinsel takıntı toplumda seks bağımlılığı olarak algılansa da bununla alakası yoktur. Tam tersine, cinsel takıntısı olan insanlar son derece mazbut, ahlaki değerlere haddinden fazla önem veren, hatta ahlaki konularda oldukça katı olan kişilerdir. Takıntılı insanlar kendilerine büyük haksızlık eder, 'sapık' olduklarının anlaşılacağı endişesiyle izole bir hayat yaşamaya başlarlar. Uzman yardımı önemlidir! Cinsel takıntısı olan kişiler mutlaka uzmandan yardım almalılar. Bundan kurtulacağını ve bu takıntıların geçici olduğunu bilen hastalar, daha korkusuzca uzmana danışabiliyorlar."

Adsız dedi ki...

Lan hangi islam dininde 6 yaşında evlenmek serbest?

Mal mısın? Kim dedi sana bunu?

Yok öyle bir şey aq.Yuh ulan yuh.

İşte dini hacı hocaya bırakıp sorgulamazsan böyle inanırsın 6yaş 9 yaş zırvalıklarına.Yazıktır ki bir kişi bile sen ne diyorsun dememiş bu arkadaşa.

koala dedi ki...

@ Adsız; maloğlan, Hz. Muhammed, Ayşe'yi eş olarak aldığında, Ayşe kaç yaşındaydı?
Ben mal mıyım bilmiyorum ama sen sağlam beyinsizsin...