24 Ocak 2011

Adnan piçlerini al ve git


Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak: Galatasaray Liseliler protesto edebilir, bizden pek hoşlanmazlar.


Adnan Polat: İki kale arasında maçlarda en güçlü tezahüratı yapan taraftarlarımız olacak. Olabilecek protestoları bastırmaya yeter.

Vay be, bak sen hadiseye. Herif beslediği itleri, protestoları bastırması için kullanıyor. Demek ki, emir önceden gitmiş, piçlere. Ulan bu kadar aşağılık bir adam olabilir mi?

Siz bakmayın adam diyorum ama lafın gelişi. Yoksa adamlığın milyonda biri bu herifte bulunmaz.

Herife çok laf söyledim ama fazlasını hak etmiş.

"Adnan'ı da al git" diyorlar ya. Yok aslında öyle olmamalı "Adnan'ı ve beslediğin piçleri de al git" olmalı.

Galatasaray Kulübü Başkanı'nın, devlet bakanına verdiği güvenceye bak sen. Kale arkasında bilmem kim varmış. O kale direkleri götüne girsin, piçlerinle birlikte.

Dün maça gittim, elinde koçanlarla dolanan birtakım yavşaklar vardı. Lafa gelince "Yeni statta karaborsa bitecek" nameleri ile inliyordu her yer ama karaborsa bitmez. Çünkü Adnan Polat var ve onun beslediği piçler var.

Bu arada aslında ayrı bir yazı konusu ama stadı hiç mi hiç beğenmedim. Gitmeden "Benim evim olamaz" diyordum, gittikten sonra bu fikrim daha da güçlendi. Dediğim gibi gün içinde yazmaya çalışacağım, dünkü maçı ve statla ilgili görüşlerimi.

7 yorum:

Melih ERTAN dedi ki...

Selamlar,
Ozan abi maçı hangi tribünden izledin bilmiyorum, ama benim düşüncem stadda görüş süper. Ben hayatımın en boktan tercihini yapmışım. Ekonomik sebeplere, güneyde rakip takımın olmasını ekleyince ultrayalakaların arasında kaldım. (adnan'ın piçleri derken biz dahil değiliz değil mi =)) Sezon sonu kombineyi satıp başka bir yerden alacağım sanırım.
Benim bildiğim öğrendiğim taraftar bir baskı unsurudur, gelip oraya şarkı türkü söylemezsin. Haa maç 3-0; 4-0 olur anlarım. Dünkü maçta maç 0-0 sivas çok sert giriyor, baskı oluştur hakeme bir iki sarı çıkarttır yok. Neymiş, goy goy goy.
senin de yazıda bahhsettiğin gibi kale arkaları özellikle alt katlar. çakallara kalmış. 100lerce biletsiz adam vardı. Bildiğin eski açık yani.

koala dedi ki...

@ melih; statta görüş süper ama o stat daha stat halini almamış. modern olimpiyat stadı'ndan başka bir şey değil. büyük konuşmak istemiyorum ama o stada bir daha gitmem. ben 412. bloktaydım.

Melih ERTAN dedi ki...

Evet Ozan abi stad daha bitmemiş o konuda haklısın. Hatırlarsın, ben de gitmem diyordum, milyon dolarlık eşşek bunlar diyordum, ama renklerin aşkı be abi. Düşüncelerim gitme dese de, ayaklarım stada doğru gidiyor. Dün 38.5 derece ateş ile maçtaydım, artı beylikdüzünde oturuyorum. Renklerin aşkı işte, ama yerimi mutlaka değiştirmem lazım. Senin izlediğin yer süper bence 412-413-414 bunlardan birine kombine bulursam gidicem.

kaptan dedi ki...

lanet olsun diyorum, igreniyorum bu ulkeden bu ulkenin insanindan insan demeye dilim varmiyor yaratiklarindan igreniyorum bu kadar mi acizlik bu kadarmi satilmislik olur bu kadar igrenc olamaz diyorum fakat oluyor kimine komur kimine bilet istedigini aldi RTE cozmus bu kahpeleri en basindan en asagisina kadar...

Adsız dedi ki...

Stadın bitmemiş olması önemli değil biter de;söylenene göre stadı çok sallama yapmışlar seçime yetişsin diye.Bari güzel yapsalardı da aşağılandığımıza değseydi :(

Bu arada ben başbakanın katkısı olduğunu öğrendiğimden beri bekliyordum bir yerinden birşey çıkmasını.Bunların yaptığı işte mutlaka bir çakallık vardır. Malzemeden falan da çalmışlardır kesin.Birkaç seneye çöker orası demedi demeyin :)

Saunders82 dedi ki...

Öyle bir şey olursa RTE'nin bittiği an olur, dün ben de aynı şeyi söylediğim, kağıttan kule gibi yıkılıyormuş stad birden diye. Kale arkalarındaki gerizekalılara bilerek başlarındaki beyaz giyimli sahipleri tarafından devamlı saçma salak tezahürat yaptırılıyor. Maçla alakaları yok. Ne stadın geneli için belirleyici oluyorlar ne bir işe yarıyorlar. Ne yaptıkları belli değil. Bence Ultra"Gerizekalılar" şeklinde bir isim daha çok yakışır. Ultra"İtler" de olabilir.

Stad ta harbiden götlerine girsin, metroyu da analarına hediye ediyorum o biliyor ne yapacağını...

simonshouts.blogspot.com dedi ki...

http://simonshouts.blogspot.com/2011/01/onlar-polat-ultra-serveeet.html

ben de karaladim usta birseyler, bi göz atarsan sevinirim.