16 Ocak 2011

Biz dün akşam bardan hatun kaldırdık!


Bazı hatunlar vardır, barda görürsün, karanlık loş ortamda. Uzaktan uzağa bakışmaya başlarsın, bol makyaj ve hoş kıyafetlerle, senin de kafa kıyaksa şahane görünür.

Eve götürmek için bin dereden su getirirsin. Aslında hatun dünden razıdır ama naz yapar. Akşam alır götürürsün eve. Çakırkeyifsinizdir, eve giderken yolluk da alınır iyice kafaları dumanlamak için.

Gelirsin eve, önce bir müzik koyarsın. Öyle öküz gibi olmaz çünkü. Biraz sohbet, az muhabbet, sonra danstı, ellemeydi, koklamaydı derken çatır çatır sevişirsin, çakırkeyifliğin ötesindesindir. Eh zaten iki tarafın da amacı rahatlamaktır.

İş biter, uyursun. Sabah kalkıp bir bakarsın, "Ulan bu dün akşamki hatun mu?" diye sorarsın kendine. "Hay amına koyayım 31 çeksem daha iyiydi" diye hayıflanırsın.

Hah! İşte aynen o durum yaşandı dün geceden bu yana. Demokrasi, özgürlük, insan hakları diye kıçlarını yırtanların, bu kavramları ne kadar çok benimsediklerini gördük.

Sokağa çıkan öğrenciye terörist, hakkını arayan işçiye nankör, konuşmaya çabalayan köylüye "ananı da al git" ve şimdi de statta protestoda bulunanlara "orospu çocuğu".

Budur işte demokrasi, özgürlük, insan hakları. Kendine biat edene, önünde secde edene, itaat edene bunlar var. Ama sana karşı gelene, senin gibi düşünmeyene, senden olmayana, protesto eden onun bunun çocuğu.

Selim Terzi'yi babasının kim olduğunu ispat etmeye çağırıyorum, aksi taktirde kendisini, kendi ithatları ile baş başa bırakıyorum.

Bardaki hatuna ne mi oldu? Dün akşam çatır çatır siktik. O da rahatladı, biz de.

Not: Rica ediyorum bir hatun kişi çıkıp hadiseyi başka yerlere götürmesin.

23 yorum:

Plaseyi Hanri Gibi Vuruyorum dedi ki...

Bunlara sövse RTE yarabbi şükür, bir de ben sikeyim anamı derler.

Yağcılık paçalarından akıyor ibnelerin.

Ozan dedi ki...

abi yemin ederim olayın boku çıktı şuan tek sorunumuz başbakanın ıslıklanması demek ki az gelmiş ıslık başka birşey yapmak lazımmış ülkenin bütün sorunları o kadar güzel bir başbaknımız varki ıslıklamakla değerini bilmiyoruz adamın ondan sonra melek başbakan çıkıp diyor ki alırım anahtarınızı al abi al senden gelene minnet etmeyiz al

Unknown dedi ki...

@koala

onu bunu bilmem de şu ana kadar hiçbir feministin bu bloga uğramaması şaşırtıcı:))

koala dedi ki...

@ can metin; teşbihte hata olmaz. kaldı ki, bunlar yaşanmayan şeyler mi? kimi kandırıyoruz. alan memnun, veren memnun.

Elve dedi ki...

çok güzel bir yazı yine... aynen öyle taksimde her akşam yüzlerce defa yaşanan bir olay. keşke bende dün akşam arenada olsaydım. biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı.

ozdmroz dedi ki...

Vay arakdaş ya. Başbakan resmen tehdit ediyor. Neymiş 5 kuruş para vermemişiz, Daha imzalar atılmamış.

Göt yalayan Yönetim. Al götüne sok stadını.


Ednan kameralar inceleniyor Islıklayanlar Stada alınmayacak diyor.

Ahh ahh neler söylenir nelerrr. Ya cidden ağlayacağım sinirimden ya cidden.

Allah aşkına ne oluyor ya ne oluyor. Padişah mı lan bunlar. Yedi sülalenizi .ikeyim yazıklar olsun size. Ayaklar altına aldınız bizi yazıklar olsun!!!

Adsız dedi ki...

Şu Meriç Tunca adisi Şu twitterinde salak salak şeyler yazmıyomu Şeytan diyoki tövbe tövbe .

http://twitter.com/mmerictunca

Elve dedi ki...

o nasıl iş ya. ıslıkladılar diye bir daha stada giremeyecekler mi? bu nasıl bir açıklamadır. gerizekalı haber siteleride manşetten veriyorlar bu haberleri ve hiç bir yorum yapmıyorlar. hak hukuk özgürlük demokrasi yok mu diye yazan bir allahın kulu yok. allah hepinizin cezasını versin adi yavşaklar. hakemlere futbolculara ana avrat düz gidenler, tribünde terör estirenlere bi bok yok ama ıslıkladılar diye atın içeri olmadı bide. bu yönetim gitmedigi sürece o stada gidenin taaa....

Thiam Jaba dedi ki...

Meriç Tunca için zaten abinin bir yazısı vardı, o zaten karakteri olmayan bir şahsiyet olduğu için sorun yok.

Adsız dedi ki...

sikerken sikildiğini kabul etmissin demektir.

koala dedi ki...

@ Adsız; bu halkın sikildiğini yeni söylemiyorum ya da ilk kez dile getirmedim.
sen ülkenin cennet olduğunu düşünüyorsan o zaman sorun yok tabii

Adsız dedi ki...

o yorum sizin yatakta kendinizi koydugunuz cinsiyetci pozisyon icindi.

koala dedi ki...

@ Adsız; tahmin ediyordum böyle bir şeyin geleceğini. sadece benzetme yapmıştım. bardan hatun kaldırmak gibi huylarım yoktur.

fabrizio dedi ki...

ozan abi iyi güzel de bu götlere (ultraslan, gs yönetimi, başbakan) meydanın boş olmadığını nasıl gösterebiliriz? bu işe nasıl bir tepki koyabiliriz? bu ibnelerin bu açıklamalarını nasıl durdurur, bu götlere Galatasaray'ın ne demek olduğunu nasıl hatırlatabiliriz? Ama suç onlarda değil. istanbul'un göbeğindeki stadı bırakıp seyrantepeyi kabul eden bu adnan olacak ibnenin... altın yumurtlayan tavuktuk nasıl olsa stadı aldılar şimdi de aman horozlar bizi sikmesin diye götlerini yalıyorlar...

Bahadır dedi ki...

Abicim bu spora siyaset karıştırmamak lazım diyenler yüzünden aklıma şöyle bir düşünce geliyor ve içinden çıkamıyorum: Islıklamak siyaset ise alkışlamak nedir? Ya da orada RTE RTE diye bağırsalardı bu ne olacaktı? Biri bana bunu açıklarsa çok sevineceğim.

Saunders82 dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=srwiWQEQTRU#

Arkadaş Hitler mübarek. El hareketlerine falan bak kendini nasıl kaptırarak okuyor önündeki yazılmış metni...

Bence bu konuşma ve bütün bu olaylar planlıydı. Bakan ayrılırken ne demiş duydun mu? Halkımız vefalıdır, başbakan'a sahip çıkacaklardır gibisinden zırvalamış. Tayyip ilk defa yuhalanmadı bu tribünler tarafından, 2 yıl önceki Hamburg maçında da daha beter yuhalanmıştı.

Buyrun izleyin:

http://www.youtube.com/watch?v=Psbhx_Do5E0

Aradan geçen zamanda hiçbir şey değişmedi. 2 yıl önce ne yaşadığını biliyordu, dün de ne yaşanacağını kurmayları da gayet iyi biliyorlardı Tayyibin de bildiği gibi. Amaçları ortamı germek, siyasi şovlarını yapmak, kendilerini kurum ve insanların üzerinde görmek, ben yaptım oldu demek için, kışkırtmak için yaptılar. Galatasaray da camia olarak kendilerine ters düşünen bir yapıda ne de olsa.

Ne yapıp edip şu başımızda başkan denen zırvadan kurtulmak lazım en erken şekilde...

Unknown dedi ki...

@koala

genel anlamda demiştim. yok cinsiyetçi küfür, yok şu bu. içim darlandı birden.

Adsız dedi ki...

Şimdide Telegolde Erdoğan Bayraktar Ben 3 yaşında GS liydim Trabzon kurulduktan sonra Trabzonluydum, 2. takımım GS dir hatta kongresi üyesiyim GS nin dedi, birde bize üyeymiş bu,Abdürrahimde doğru söylüyor dedi

gülelimmi ağlayalım mı.

Saunders82 dedi ki...

Egemen Bağış: Adnan başkan, başbakana çok büyük yanlış yapıldı, nankörlük başka bişey değil! Bunu telafi etmeniz lazım!

Adnan Polat: Ne yapabiliriz acaba, nasıl telafi edebiliriz?

Egemen Bağış: Artık basın duyurusu mu yaparsınız, ne yaparsanız..

Adnan Polat: Tamam.

Adsız dedi ki...

Turkiye'nin butun erkeklerini; sag-sol,turk-kurt,bjk-fb-gs, islamik-laik hepsini sadece ve sadece cinsellik algisi ile biraraya getirebilirsin. Sonra da cikarlar, pedofili, zoofili, yok kopege tecauz etmis. Bilmem ne, Kim ediyor?..

koala dedi ki...

@ Adsız; pedofili, zoofili, tecavüz.

aradaki bağlantıyı kurabilirsen sevinirim.

Adsız dedi ki...

aradaki baglanti; bu topraklarda yetisen her erkegin cinsellik algisi sakat.
Neyse, guzel bir eylemi tarziniz golgelemesin: AKP gelir gecer, kalici olan Galatasaraydir.

koala dedi ki...

@ Adsız; diyorum ki, tamamen bir benzetmeden ibarettir. bunlar yaşanmıyor sanki hiç. bunları hiç görmüyoruz, duymuyoruz, şahit olmuyoruz değil mi?

kaldı ki, karşılıklı bir hazdan ibaret, başka bir şey değil. yani sabah kalkan hatun da "Hay amına koyayım (öyle demeyebilir de, net söyleyemiyorum) keşke vibratörümle geceyi geçirseydim" diyebilir.