16 Ocak 2011

Bunların hesabını sormayanların....


Sefil, aciz, nankör, gerizekâlı, kuş beyinli ve aleni olarak dilenci muamelesi

Bunları içine sindirenlerin,

Bunları sineye çekenlerin,

Bunlara 'eyvallah' diyenlerin,

Bunlardan sonra Galatasaray taraftarı kamerayla takip edip karar aldıracakların,

Bunların hesabını sandıkta sormayanların ta amına koyayım.

Galatasaray'ın bittiği akşamdı dün. Belli oldu ki, kulübü yönetenler ve onların beslediği asalaklar panik ve korku içinde.

Sivil diktatörlük dün kendini stat ışıklarıyla belli etmiştir.

"100'lerce trilyon harcamış" stada. Cebinizden mi çıktı lan o para?

Anlayış bu. "Bulgur dağıttık oyunuzu bize vereceksiniz, stat yaptırdık, söylenen her şeye boyun eğeceksiniz." Dilenci kültürü yaratanların eseridir bu.

Tekrar ediyorum, bunu hesabını sormayan kim varsa amına koyayım.

"Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve "Galatasaraylılığımla" her zaman gurur duyarım..."



Herif gerizekalı, kuş beyinli yazmış ama Türkçe yazmayı bilmiyor. AB Genel Sekreterliği Müşaviri herif. Bu herif görüşmelere filan katılıyorsa, AB'ye haybeye almamazlık yapmıyorlar demek bu ülkeyi. Konuşmayı, yazmayı bilmeyen bir adam var karşımızda. Seni A.O Estaban seni.

11 yorum:

ozdmroz dedi ki...

Kim soracak abi. herkes yalama derdinde. Dik duran kimse yok yazıklar olsun...

Ozan dedi ki...

ultrayalakalar yalamay devam ediyor tepki gelince dozu kaçırdık falan demişler ben diyorum ki orada babamın partisi olsa siyasi miting yapmaya kalkarsa yuhlarım olay akp mhp chp x y parti değil bunu anlamayan zihniyet var nerede yaşıyoruz anlamadım ki

kaptan dedi ki...

sozun bittigi yer, unutmuslardi sanli gercek galatasaray taraftarini hatirlatti galatasaray bu ulkenin harcidir canakkaledir cumhuriyettir , bulgur pilav degildir komur ise ASLA.. Hazirani bekliyoruz....A.K...

Elve dedi ki...

................... söyleyecek kelime edecek küfür bulamıyorum bu aşağılık heriflere...

Erhan dedi ki...

suat olan pişkin pişkin devam ediyor. yasin olan yaptığı mallığı anlamış olacak ki kapatmış twitter hesabını. kaçmış da diyebiliriz.

Adsız dedi ki...

Ve son Dakika RTE T.T Arenayı GS nin kullanması için henüz anlaşma yapılmadı yapılacak demiş ama aba altından sopası gösterilmiş anlaşılan.

Plaseyi Hanri Gibi Vuruyorum dedi ki...

Abi yuhalayanların babaları belli değildir diyen itler de var.

http://img827.imageshack.us/img827/336/hakaretu.jpg

Ozan dedi ki...

versimler sami yeni alsınlar tt arenayı samiyen yeter bize

Burak Eren dedi ki...

Bu Suat Kılıç bir de Samsunlu olacak, Samsunluluğumdan utandırıyor beni böyleleri.

Saunders82 dedi ki...

Galatasaray ile büyüdüm, ağladım, sevindim, hasta oldum, sınav kaçırdım, güldüm, dostlar kazandım, kavga ettim. Hayatımın her doneminde butun degişkenlere inat Galatasaray hep sabit kaldı. Bundan 6 ay once gelecek planlarımı yaparken, yurtdışında yaşama kararı alırken, beni etkileyen gidersem, arkamda bırakırsam ne olur diye düşündüğüm bir etmendi hayatımda. Annem gibi, babam gibi, abim gibi.

Bilet alabilmek için uykusuz kalırken, Olimpiyat Stadında yollarda sefillik cekerken, Kapalıda 16 dakika boyunca tanımadığım insanlarla sarılıp ağlarken bir gun gelecek ve sen takımından utanacaksın dense gülümser geçerdim.

Galatasaray benimdi, tribunlerde, sokakta, kahvelerde, bu forumda her gün gördüğüm ve fikirlerini okuyunca mutlu olduğum insanlarındı. Bizimdi.

Ben aciz, sözüne sadece kendi camiasının değil taraflı tarafsız hic kimsenin itibar etmediği, saygı duyulmayan ve de en önemlisi bugün bilinenin kanıtı olmus acıklamarıyla Galatasaray sevgisinden nasibini alamamış, anlayamamış bir insanın hükmettiği, başkanı olduğu, mühürünü kullandıgı takımın bir taraftarı değilim. Sportif başarısızlıklardan bağımsız olarak duruşu ve politikasıyla hayat görüşüme taban tabana zıt olan bir insanın klubüne destek veremem. Benim başımı eğdiren, utandıran karakterlerle dolu bir yönetim anlayışının arkasında duramam.

Ben Galatasaray taraftarıyım.

10 tane gol yiyelim, atamayalım, şampiyon olamayalım, dünyanın en iyi futbolcularından birini getirip kaçıralım, maçları toprak sahalarda oynayalım..Ben hep burada olurum..Fakat ailemden gördüğüm dik duruşu eğecek bu insanların iktidarına hizmet edemem. Her türlü platformda taraftarı ve camiası aşağılanırken verilen tepki tek bir şeyin kanıtıdır.

Adnan Polat,
Başkanı oldugun camianın gücünü ve nüfuzunu kullanarak kurduğu iktidar sahipleriyle olan ilişkisinin zarar gormesi ihtimalinin korkusuyla Galatasaray'ın karşısında durmayı, taraftarını ve camiasını alenen aşağılayıp hakaret eden insanlara cevap verip Galatarasay'ın adını bu kadar kolay kirletemeye kimsenin gücünün yetmeyecegini dik bir duruşla göstermeye tercih ettin.

"Sevenleri üzmeyelim baba.." dan geldiğimiz noktaya bakalım:

- Erdoğan Bayraktar: "Özhan Canaydın'ın karşımıza gelip naif ve sessiz sedasız duruşu dün gibi aklımda"
- Recep Tayyip Erdoğan: "Cikip Seyrantepe'de sunun bunn emegi var diyorlar. Seyrantepe'nin yapiminda Galatasaray'in bir kurus katkisi yoktur."
- Recep Tayyip Erdoğan: "Atalarimiz ne guzel soylemis... 'Adam ola ki koyar dunyada bir eser, eseri olmayanin yerinde yeller eser'..."
- Recep Tayyip Erdoğan: "Ha Galatasaray 'in stadi kullanmasi icin de daha resmi anlasmalar yapilmadi. Onu da belirteyim..."
- Hakan Sükür: "Bu provokasyondur. Keske bunlar yerine secilmis kisiler getirilseydi tribüne. Demek ki davetiye verirken dusunmeli"
- Yasin Ekrem Serin : "Böyle bir şerefsizlik yok..Nankörsünüz..Kimin sayesinde o stadta maç izliyorsunuz..Kim yaptı lan o stadı size..Gerizekalı kuş beyinliler.."
- İ.B.B Spor A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi: "Basbakanı TT Arenada yuhlayanların Babaları bellı degıldır buna emınım"
- Kardemir Karabükspor Klubü:"Kardemir Karabükspor Kulübü olarak Sayın Başbakanımıza yapılan tavrı kınıyoruz.Galatasaray Kulübü'nün gerekli açıklamayı yapıp Sayın Başbakan'a teşekkür edeceğini, ahde vefa örneği göstereceğini umuyoruz."
- AKP Grup Baskan Vekili Suat Kilic: "Tepki koyanlar TT ARENA'da mac izlemesin.. sefillik ve acizlik bu olsa gerek"

Klubümün cevabı:

- Adnan Polat: "Ailelerin gelecegi bu stada bu tip insanlari almayacagiz..."
- Adnan Polat: "200 kamera ve 40 polis kamerasi goruntulerini inceleyecegiz ve bu insanlari bundan sonra stadlara sokmayacagiz..."
- Adnan Polat: "Muhtesem bu dügün gecesine bazilari leke düsürdü. Bunlar GS'in taraftari degillerdir. Bunlar bizden degildir.."

Ben sizden değilim Adnan..Siz gidene kadar da olmayacağım.. Arman Köklü

Ayhan57 dedi ki...

Galatasaraylı olamak böyle bir şey işte;

*Kendisine yeni bir stad hibe edilmiş gibi lanse edilmesine rağmen dik durabilmek,
*Galatasaray için bile olsa rüşveti kabul etmemek,
*Herşeyden hatta Galatasaraydan da önce Türkiye Cumhuriyeti'nin bir parçasısı olmaktır,
Galatasaraylı olmak.

RTE ve onun gibiler o ruhu bilemezler, anlayamazlar. Onlar herkesi etrafındaki yalakalar gibi zannederler.

Ayrıca herkes bilsinki kullanım hakkı tamamen GS'ye ait olan Ali Sami Yen arazisinden TOKİ denen asalak kuruluş 236,5 Milyon TL elini hiç bir şeye sürmeden para kazanmıştır. Herkes gerçekleri bilerek konuşsun.

Başbakanın yaptığı şey bu işleri TOKİ'nin yapmasını sağlamak oldu. Herşeyin sahipleri kendileri ya, bu işi TOKİ yapacak dedi. Peki TOKİ ne yaptı?

Kısa yazacağım;
İhale açtı Ali Sami Yen arazisini 416,5 milyonluk ihale ile Aşçıoğlu-Nurol ortaklığına sattı. Peki stadı kim yaptı? TOKİ Seyrantepe Stadı’nın yapım işini Varyap-Uzunlar ortaklığına 180 milyon TL’ye ihale etti. Yani, elini bile sürmeden 236,6 milyon lira kazandı. Bunlar tabii resmi rakamlar, arada kimbilir ne rüşvetler kayırmalar olmuştur, herşey de olduğu gibi.
Herşeyi başbakan yaptı değilmi? İnsanda biraz utanma duygusu olur.

http://haber.gazetevatan.com/Haber/300283/1/Gundem

http://www.varyap.com.tr/tr/47/insaat/ust-yapi/seyrantepe-spor-kompleksi-15.htm