30 Ocak 2011

Galatasaray Kulübü'nün tapusunun sahibi (!)


Yetersiz...


Yetersiz...


Yetersiz...


Yetersiz...


Yetersiz...


Bir kulübe gelen bütün kalecilerin kötü olma ihtimali nedir? Hepsi yeteneksiz, yetersiz olabilir mi?

Mondragon'dan sonra bir tane kaleci dikiş tutturamamış. 8 yıl olmuş göreve geleli. Belki çok iyi insan, belki melek gibi bir kişilik ama maalesef bir sorun olduğu ortada.

Hafızam beni yanıltmıyorsa 9 tane deknik direktör değişti 2002'den bu yana. Galatasaray'da değişmeyen tek şey Nezihi gerçeği. Kulübün tapusu mu ondadır bilmiyorum fakat kendisi görevi bırakmalı.

Çünkü bu işi beceremiyor. 50 metreden gol yiyen daha kaç kaleci izleyeceğiz bilmiyorum. Kendisi görevde kalırsa, Zapata'dan da benzer bir performans bekliyorum...

6 yorum:

Unknown dedi ki...

zaten zapatadan da bisey beklemyin steaua bukres 2 ay once adami kovmus mondragonlarin taffarellerin simoviclerin oynadigi gs kalesine sadece titri romanyada oynamis olmak olan zapata getiriliyor birakin artik kendinizi kandirmayi evet hagi futbolcu olarak buyuk hizmatler yapmis olabilir ama lutfen anlayin adam adam gs in anasini belleyecek! gelecek sezonda devam ederse gelecek sezonda kayiptir adamn tek hedefi romanyayi ihya etmek

Melih ERTAN dedi ki...

Ozan abi selamlar,
Dün maçtan sonra ben de benzer şeyleri düşündüm. Manisada daha 23 yaşındayken harikalar oynayan; fiziği bir kaleci için mükemmel olan Ufuk bize gelince yokları oynuyor. Sorunun kaynağı başka olmalı. (İş ahlakı zayıf olabilir bir çok Türk futbolcu gibi. İstanbul'a ilk geldiğinde gece alemlerinin değişmez ismiydi.) Şahsi fikrim, resimlerdeki kalecilerin hepsinden iyidir Ufuk. 45m'den çok kötü bir gol yedi, ama çıkardıkları öyle bir gol yiyen kaleciden beklenmeyen bir performansdı.
Önceki yazıya yazacaktım fakat buraya yazayım. Galatasaray'ımızın içini boşaltmışlar. Her hafta bir hakem hatası, ben arık art niyet olduğunu iyiden iyiye düşünmeye başladım. RTE'nin parmağı olabilir. Hatta paranoyağa bağladım, her seyrantepe çıkışında metro işkencesi GS taraftarına bir testmiş gibi geliyor.
Neyse yorum senin yazıdan uzun oldu abi, iyi tatiller.

Adsız dedi ki...

Sadece şunu söyleyeyim, oyunculuk zamanında Hayrettin Demirbaş gibi çok kötü bir kalecinin bile yedeği olan birinden nasıl kaleci antrenörü olurki, hadi oldu diyelim ne öğretebilir çalıştırdığı kaleciden ne kadar hayır gelirki.

Adsız dedi ki...

Haklısın belki hepsi kötü kaleciler ama De Sanctis yetenekli adamdı bence.Sadece orada yönetim salaklığı vardı şuan adamın napolide neler yaptığı belli.

ozdmroz dedi ki...

3. fotodaki kaleci kimdi ya ben hatırlayamadım :)

Adsız dedi ki...

http://cobansalata.blogspot.com/2009/07/nezihi.html

http://cobansalata.blogspot.com/2010/08/unchangeable-indispensable.html

Sadece bu yazıların tarihlerine bakmak bile yeterli bazı şeyleri anlamak için. Bakalım ne zaman ona sıra gelecek?