17 Ocak 2011

Özür dilemiyoruz! Özür dilemeye ve istifaya çağırıyoruz!


Özür dilemiyoruz! Özür dilemeye ve istifaya çağırıyoruz!

Cumartesi akşamı Galatasaray'ımız yeni evine kavuştu, yeni evine onurlu bir merhaba dedi. Galatasaray adı ile rant sağlamaya çalışanlar, kulüp yönetiminden devlet yönetimine, büyük Galatasaray taraftarının tepkisi ile hakettikleri cevabı aldılar.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi, şehrin ortasındaki evimiz Ali Sami Yen'imizin yerine bize tahsis edildi. Değeri yüksek olan Mecidiyeköy'deki araziyi alıp, kuşa döndürülmüş bir proje ile yeni stad yapılmış olmasına rağmen başbakan ve devlet erkanı Galatasaray Spor Kulübüne büyük bir lütufta bulunmuş gibi davranarak kendi siyasi hesaplarını hayata geçirmek istediler. Yapılan propaganda, Adnan Polat'ında katkısına rağmen Cumartesi günü kulübün gerçek sahibi Galatasaray taraftarının bilinçli tepkisi ile bir balon gibi patladı.

Bizlerin bu stad için, ne devlet erkanına, ne de Adnan Polat'a bir borcumuz var. Bu stad kimsenin cebinden çıkan para ile yapılmadı. Kendi yandaşlarına peşkeş çektiği Ali Sami Yen arazisi karşılığı yapılan stad için bizim tek borcumuz, bu stadı yapan, üçünü çalışmalar sırasında yitirdiğimiz emekçileredir. Bizler bu stad için sadece evine ekmek götürmek derdinde olan, günlerini gecelerini şantiye alanında geçiren, kimi zaman maaşını bile alamayan, iş güvenliği olmadan çalıştırılan emekçilere teşekkür ederiz.

Cumartesi akşamı yapılan protesto için Galatasaraylılığımızı sorgulayan, ancak kendi çıkarlarının söz konusu olduğunu bildiğimiz Adnan Polat'ı, Galatasaray taraftarından özür dilemeye ve istifa etmeye davet ediyoruz. Aynı şekilde Recep Tayyip Erdoğan ve tokinin başkanı olan şahsı da büyük Galatasaray taraftarından özür dilemeye davet ediyoruz.

Galatasaray Spor Kulübünün gerçek sahibi büyük Galatasaray taraftarına; Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin açılışında onurlu duruşunuzla kulübümüzü kimsenin kendi çıkarları, rantı için kullanamayacağını gösterdiniz. İyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de bu kulüp bizim. Yapılan ve yapılacak tüm saldırılara karşı, kulübümüzü kendi menfaatleri için kullananlara karşı, tek çıkarı arma aşkı olan bizler tek yumruk, tek yürek olarak duralım. Biliyoruz ki büyük kulüp, büyük taraftar olmak, alınan kupalarla, tribünü kaplayan pankartlarla değil, zalimin önünde başını eğmeyen onurlu duruş ile mümkündür.

Korkunç ellerinle bastırıp yaranı
dudaklarını kanatarak
dayanılmakta ağrıya.
Şimdi çıplak ve merhametsiz
bir çığlık oldu ümid...
Ve zafer
artık hiçbir şeyi affetmeyecek kadar
tırnakla sökülüp koparılacaktır...

Yaşasın Galatasaray! Yaşasın büyük Galatasaray taraftarı!

TEKYUMRUK

19 yorum:

Mehmet Bilgehan Merki dedi ki...

Ağzına sağlık, Fenerlileri bile kendine hayran bırakan taraftarımla gurur duydum. Bu taraftara layık olmayan yönetim yok olmaya mahkumdur.

madamoz dedi ki...

Aynen! Eline sağlık.
Dün bir Fenerbahçeli taraftarın yorumunu okudum , paylaşacaktım da ama uçmuş.Onların içinde bile bu renklerden nefret edenler olmasına rağmen bizim kadar tepki koydular.Hepsine Teşekkürler!

Bizim yönetim cidden aciz çıldırtıyorlar.Yazıklar olsun.

Saunders82 dedi ki...

Aynen Beşiktaş ve Fenerbahçeli taraftarlardan Galatasaraylıların duruşuna karşı çok büyük destek var. Bu yılın en güzel olayı oldu belki de Cumartesi günkü taraftarın tepkisi.. Ezeli ve Ebedi dostlarımız olduğunu vekötü günde bizi destekleyebileceklerini ve yanımızda olduklarını görmek ilk defa nasip oldu yıllardan beri ve tarifsiz bir duyguymuş. 3 büyüklerin gerçek taraftarlarının bu şekilde birbirini destekleyebilecek olduğunu görmek, gerekirse omuz omuza aynı düşüncede birleşmek bu ülkede güzel insanların da yaşadığının en güzel kanıtıdır.

Omurgasız medyanın rezil bir şekilde aynı şeyleri söylemeleri, bu sese kulak vermemeleri, provakasyonun taraftarlardan değil toki başkanı olan zaatın provokatörün başı olduğunu görmemek, bunu dile getirmemek hatta o zaattan dahi korkmak bu satılmış medyanın bir süre daha gerçekleri herkesin öğrenmesini engeller ama kulaktan kulağa yayılmasını hiç kimse engelleyemez.

Umarım bu Başbakan makamını "işgal" eden zaat Galatasaray ile uğraşmaya devam eder. Umarım Olimpiyat Stadında oynanmaya zorlanırız. Umarım bu kopan kıvılcım sayesinde, GALATASARAY sayesinde, bu ülke de AYDINLIĞA kavuşur. Bu artık kaçınılmaz bir misyon olmuştur ve KARARLI bir şekilde bu yaşananlar bizim lehimize dönene kadar hiç kimse davasından vazgeçmez.

Bu artık GALATASARAYLI'LARIN ortak davası olmuştur!

Saunders82 dedi ki...

http://www.tgb.gen.tr/haberler/2416-protestoculari-polise-teslim-edeceklerini-aciklayan-adnan-polata-karsi-galatasaray-camiasi-ayaga-kalkti

koala dedi ki...

@ suskunlar; tam linki atabilir misin?

suskunlar dedi ki...

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=573976

Berkant dedi ki...

Vakit birleşme vaktidir. Okudukça gözlerim doluyo resmen. Gurur duyuyorum.
http://ohabeprekazi.blogspot.com/2011/01/sefil-tiyatro.html okumanı tavsiye ederim abi.

Semih dedi ki...

http://mahalletakimi.blogspot.com/

dogac dedi ki...

tayyip bu olayın üstüne gelsin de futbolun sadece futbol olmadığını tersten göstertelim kendisine.
bi insan bir ülkede bu kadar yüzsüzlük, yolsuzluk, şerefsizlik yapıp da sonra beni niye protesto ediyolar diye nasıl sorar inanılmaz gerçekten. korumalarına dövdürtemiyo 50.000 kişiyi diye gücüne gidiyo heralde

dt.ibo dedi ki...

mahalle takımı blogdan alıntı has bir Galatasaray aşığı kendisi

Anoz dedi ki...

Arkadaslar bence Yönetim hic birsey yapmiyacak. Hangi Yönetim su ana kadar Hükümete Devlete karsi gelebilmistir? Orasini bos verinde, Taraftar korusun Galatasarayi, cünkü biz cok iyi biliyoruzki isbirlikciler yapmiyacak! Biz ise korumamiz lazim sevdigimiz takimi! Tepki gösterilsin, Protestolar sürsün, hirbiryere varamiyacagimizi bilerek hemde. Hic olmassa kendimizi savunuruz, Galatasarayimizi korumus oluruz. Yapmassak eger ozaman iste bizde isbirlikci oluruz, tipki yönetici tayfalar gibi!

madamoz dedi ki...

"Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum; Galatasaray camiasını suçlamamak lazım. Başbakan önce TOKİ başkanının yaptığı konuşmayı ele alsın, onu bir incelesin. Bu olayların TOKİ başkanının konuşmasından kaynaklandığını rahatça görecektir. Onlara yaptırım uygulamayacaksınız, sonra oradaki vatandaşları suçlayacaksınız. Başbakan eğer dönüp son bir ay içinde kendi yaptıklarına bakarsa, bu protestoların nedenini anlar diye düşünüyorum. Burada tamamen kabahat hükümetin kendisindedir, önlem alamamaktan kaynaklanmaktadır. Bir de gidip oradaki insanları muhatap almamaktandır.

Kendisi de ali kıran, baş kesen gibi herkesi azarlıyor, içkiden tutun da heykele kadar bütün bu toplumun değerlerini yok sayarak onlara meydan okuyor, kavga ediyor. İnsanların da bir sabrı var, patlıyorlar. Bunu da hoşgörü ile karşılamak lazım. Her gidilen yerde yumurta atılmasını nasıl hoşgörü ile karşılıyorsak, bunu da hoşgörü ile karşılamak lazım. Maçta ilk başta çok büyük bir protesto yoktu. Sadece normal bir tepki vardı. TOKİ başkanın konuşmasından sonra ortalık karıştı. Sizin kendi evinizde babanızı suçluyorlar. Rahmetli Canaydın’dan tutun, şimdiye kadar gelen bütün yöneticileri, becerisizlikle ve işe yaramazlıkla suçladı. ’Bunların parasını ben verdim’ diyor. Sen kendi cebinden mi veriyorsun? Bunların parası devletin vergilerinden veriliyor. Ben de veriyorum bir Fenerbahçeli olarak. Stadı yapmayabilirdi, yapabilir de. Bir karar vermiştir, Allah razı olsun, tamam herkes saygı da duyuyor. Ama bunun bedelini baskı yaparak uygulamak bana göre çok yanlış."



Helal olsun Sayın Sevigen'e!

Adsız dedi ki...

G.sarayın Hayri Kozak gibi onurlu bir başkanlara ihtiyacı var , Kendisi Bu gün Tv 8 de 50 dakika programında konuştu Devlet katkısı var ama aldığı daha çok şey var dedi, Hem Sami Yenin kullanım hakkından vazgeçilmiştir, hemde Daha evvel anlaşma yapılan Seyrantepe arazisinin kullanım hakkındaki arazinin 6 da 7 biri kadar araziye sadece stad yapılmasını kabul ederek, arazinin çoğunun kullanım hakkındanda vazgeçmiştir dedi, devletin stadın oraya 600 kişilk hastane ve bir iki tesis daha yapılacağı unutulmasın dedi bu 50 dakika programını tekrar bulup izlemeliiniz.Ve Adnan Polat Bu protestoculara ceza vereceğiz komedisini de bıraksın dedi.

Kendisini bu açıklamalarından dolayı kutluyorum.

İsmail dedi ki...

OzZ sayın başkanımız ! TOKİ başkanı knuştuklarında haklı statta yanlış anlaşıldı dedi.

Ozan dedi ki...

medya tokicinin açıklamalarını bile yayınlamıyor ya versinler sami yeni alsınlar arenalarını sami yenin üst kullanım hakkını almışız tamam kira ödüyorduk ama 49 yıl dolsa çıkartabileceklerdi sanki kendi çıkarları olmasa yapmazlardı o stadı galatasaray taraftarı stadına siyaset sokmamıştır sokmazda

birde küfürlü bir yorum gelsin toki başkanı resmen evimizde karımızı siksin biz eyvallah diyelim oldu

madamoz dedi ki...

kloroplast@ Polat ne dediğini biliyor mu ki.Bu kadar millet hep beraber mi yanlış anlıyormuş.O zaman yanlış anlaşılmayacağı bir dil kullansaymış.Biz orada neyin ne olduğunu gördük kimse bize laf anlatmasın.Başkanımızdan utanıyorum.Bu klübü yönetemeyenin haklarını savunamayının o koltukta işi yok.

Adsız dedi ki...

GS'lılığımdan şu son bi kaç gündür utanç içerisindeyim;sanki dünyanın sonu gelmiş...
Tüm GS'li dediklerimiz akıl tutlması halinde,telaş içinde özür diliyorlar.
Eğer stada gelen taraftarlar her seferinde bu adamı,yalaka yönetimi protesto etmesse yazıklar olsun,eğer protesto edenleri de bu saaten sonra stada sokarsa bu yönetime de...
Ama en çok blog ve forumlarda gerçek GS.lilerin verdiği ciddi tepkiyi tebrik ediyorum;SON SÖZ:
ADNAN POLAT VE YÖNETİMİ DEFOL
alper

UGUR BEKTAS dedi ki...

Zavallısın Tayyip !!!

Tanita Tikaram dedi ki...

Benim anlamadigim, RTE konusmalarinda sIkca, "Benim milletim gercekleri biliyor", "Benim milletim olan bitene gerekli cevabi verecektir" ifadelerini kullanir.
Eee simdi senin milletin TT'de gerekli cevabi verince nedir bu ortaligi atese verme icgudusu???

Ben kulubun aciklamalarinin aksine ozur mozur dilemiyorum. Adnan Polat benden ozur dilesin... Hayri Kozak'a da burdan saygilarimi gonderiyorum.