17 Ocak 2011

Ya kafanızı kıçınıza sokarsınız, ya başınız dik gezersiniz


Adnan Polat,
Abdürrahim Albayrak,
Hakan Şükür,
Hasan Şaş,
Uğur Tütüneker,
Gökmen Özdenak,
Kameralardan insan avına çıkan Galatasaray yönetimi -şerh koyan var mıdır bilemem-
Ultraslan,
Forumlarda dibine kadar yavşaklık yapıp, göt yalayanlar,
v.s. v.s.

Ne acı sizleri bu durumda görmek.
Ne acı sizinle aynı renklere sevdalanmak.
Ne acı bu onur yokusun güruhla aynı golllere sevinmek.
Ne acı taraftarına "orospu çocuğu" diyen zihniyetten herkesin önünde özür dileyen bir başkana sahip olmak.

Bu iş Galatasaray'ı aşmıştır. Ülkedeki diktatoryal rejim kendini sisin içinden çıkartıp, Galatasaray üstünden bütün bir ülkeye güç gösterisi yapmaktadır.

Bu güç gösterisine karşı; 106 yıllık dev bir kulüp kendi başkanıyla, kendi yöneticileriyle, kendi duayenleriyle, kendi futbolcu eskileriyle, kendi kaptanıyla gurursuzluk ve onursuzluk gösteriyor.

Galatasaray ya 15.01.2011'in altında kalır, ya Galatasaray olduğunu herkese hatırlatır.

Yarın, bu olanlar Beşiktaş, Fenerbahçe ya da bir başka kulübün de başına gelecektir.

Bu onursuzluk Galatasaray'ın değil, Türkiye'nin yakasına iliştirilecektir, süreç böyle geliştiği sürece.

Ya Türkiye'deki bu aleni diktatörlüğe karşı çıkarsınız ya da tarih sizleri diktatörlüğün uşakları olarak er ya da geç yargılar.

Ya kafanızı götünüze sokup onursuzca ortalarda dolanırsınız ya da başınız dik onur mücadelesi yaparsınız.

15.01.2011 akşamı ve sonrasında yaşananlar -ve hâlâ- Türkiye için nirengi noktasıdır.

13 yorum:

Saunders82 dedi ki...

Forumdan;

Bu olay bambaşka bir yöne gidiyor. Koskoca basın, koskoca muhalefet partileri, koskoca muhalif web siteleri sus pus. Kendi taraftar forumlarımız bile sersem gibi. Koskoca camianın içinden Allah için bir aykırı ses çıksın be kardeşim.

Benim anladığım dün gece büyük çarklar çalıştı ve her yere kesin emirler gitti, böyle yazılacak, böyle söylenecek diye. Olağanüstü bir dezenformasyonla herkesin beyni yıkanıyor saatlerdir. Başbakan yüceltilirken camiamız alçaltılıyor. Sanki işgal atındayız. Sanki işgal komutanları kapıya dayanmış, müstemleke valimiz de yalvarıyor ve aman diliyor onlara.

Yapılan diktatoryel bir gövde gösterisi mi? Bir büyüklük üzerinden güç testi mi yapılmakta?

Medya patronlarına şiddetli tehditler gönderilmiş, bugün kimin nasıl yazacağı ayarlanmış.

Bu ülkede yoğurda beyaz diyen adamların karşısına sırf muhalefet olmak için var olan adamlar var. Ne oldu bunlara? Telegoldeki mahlukat bile tarihinde ilk kez bir görüşte birleşti, Galatasaray'a irin kusuyorlar.

Bu nasıl bir sessizliktir? Bu nasıl bir kabullenmedir, yaltaklanma, hiçsizleşmedir. adnan bey, hiç mi gururunuz yok, bugünler geçtiğinde lanetliler bahçesinde anılacaksınız.

Bilinmeyen katlarda diktatörlük ilan edildi de bizim aşağıda bundan haberimiz mi yok?

Koskoca Türkiye'de bu siteden başka hiçbir yerde tepki yok. Bu hiç olağan değil.

Bir "Lanetliler Bahçesi" başlığı açıp, bu 2 gündür Galatasaray'a irinlerini kusanları, avuç açıp aman dileyen korkakları, bağırsaklarını boşaltanları, artık babalarımıza kadar küfredecek alçaklığa inenleri listeleyelim.

Bugünler geçecek, bu "lanetliler bahçesi" bir yerlerde kalsın, unutmayalım, hiç unutturmayalım.

Ufuk Sezekkaplan

ozdmroz dedi ki...

kaptan bile özür dilemiş ya.

Adsız dedi ki...

Eleştiri amaçlı söylemiyorum ama tepki ve sonrası fazla abartıldı,konuşuldu.Gündem anlamsız bir şekile meşgul...

Adsız dedi ki...

Acaba Adnan Polat bu olay üzerine:
"Biz yönetim olarak stadyumu başbakana iade etmeye karar verdik.
Kimse camiamıza dilenci muamelesi yapıp taraftarımızı aşağılayamaz.
Ali Sami Yen Stadyumu bize yeter."
deseydi nolurdu acaba.Büyük ihtimalle ileride kendisinden kahraman olarak bahsedilirdi.(şimdi ağzına sıçarlardı o ayrı:))

Kaptan demişken bu adamın daha önce Elano ve Gio'ya pas vermediği falan iddaa ediliyordu.(Ben de iddia edenlerdendim)Şimdi de Culio'ya pas vermediği iddia ediliyor.Culio'ya da aynısını yapıyorsa ciddi anlamda Allah belasını versin.Bu olay da stad tartışmaları falan derken arada kaynadı gitti.

Ozan dedi ki...

abi etiketlere bak seç beğen al önce 300-500 kişi sonra 3000-5000 kişi keşke oarada olup ıslıklayıp gerçek galatasaraylı olmasaydım çakma galatasaraylıyım ben ıslklarım arkadaş şimdi çözmedim ıslıklayanların etiketi

provakatör
CHP'ci
ergenekoncu
darbeci
vatan haini vs.vs.vs.

iyice boku çıktı bu işin

TribunselSevda dedi ki...

TT Arena'daki tepkiden sonra Galatasaraylılara olan saygım ne kadar arttı anlatamam. Hele o sırada gözümün önüne bizim stadda açılan Adam gibi adam pankartı geldi ya. Of.

Yiğit dedi ki...

Yeni bir lidere ihtiyaç var. Bu kişi belirlense Türkiye'nin her noktasında organizasyonlar çığ gibi büyüyecektir. Zamanında tencere, tavaları vurduğumuz günler gibi bir kitlesel tepkiye çevrilebilir bu durum. Ozan abi, içim acıyor. Birilerinin acilen yol göstermesi ve icraatlara girişmesi lazım.

simonshouts.blogspot.com dedi ki...

yalakalik => curetkarlik => haddini asma=> haddini ogrenme => daha da sacmalama => tukurdugunu yalama

http://www.ultraslan.com/oku.asp?okuID=2003

ultraslan in basindaki bilet suluklerinin haftasonu

Daha son evreye de gececekler..
Sictiniz ulAn taraftarligin agzina

Saunders82 dedi ki...

http://www.gazeteport.com.tr/SPOR/NEWS/GP_836575

Aslında düşününce çok mantıklı geliyor. Tayyip bizi belediye başkanlığı döneminden beri Mecidiyeköy'den atmaya çalışıyormuş. Mustafa Sarıgül'de bu projeyle ilk ortaya çıktığında Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylığı gibi bir durum söz konusuydu, değilse bile Şişli Belediye Başkanı olarak o da orada yapılacak bir projede her türlü izni verirken resmi rakamlar dışında meblağlar çeşitli banka hesaplarına yatmadan bu işlerin yürümeyeceği Türkiye'de aşikar bir durum.

Bunu hiç bu şekilde düşünmemiştim. Yani belediye başkanlarının bizi uzaklara yollayıp kendi yuvamızı yıkıp ordan gelecek parayı ceplerine indirecekleri... Yazık...

Adsız dedi ki...

Aslında en objektif y/k/orumlar yine sizden geldi;yaklaşık 1 aydır blogunu takip ediyorum.
Beylik tabirle sözün bittiği yerdir o gece Ali Sami Yen'in durumu:Basiretsiz yöneticiler,vıcık vıcık yağlamalar,GS'ye hakaretler,şovlar ve sonucunda her "insan evladının" yapabileceği son derece doğal bir tepki.
Sonuçta başkan ne diyor;bu şahıslar tespit edilip stada alınmayacakmış;O ZAMAN BİZE DE SENİN GİBİ DEMEK DÜŞÜYOR,AĞZIMIZI DOLDURUYORUZ VE BÖÖÖÖLE DÜŞÜNENLERİN TAAAA A.K. diyoruz dimi ama.
ps:blogspotumu girmek istedim olmadı.
alper

Melih ERTAN dedi ki...

selamlar
Öncelikle Stadı RTEnin açmasında çok çok rahatsız oluyordum hatta bilenler bilir davetiyemi bile vermek istedim. Olaylar değişik şekilde gelişti ve stada gittim, GALATASARAY'ım için gittim. Ve şu an kendimle gurur duyuyorum, milyarlar verseler açılış davetiyemi satmam. Protesto ettim, ıslıkladım, yuhladım.

RTE açılışı parti mitingine çevirmeye çalıştı, açıklamaları hep ben/biz yaptık şeklindeydi. Çevrenizdeki FBli BJKli arkadaşlara sorun bakalım, FB kadıköydeki stadını bırakıp 100.000 kişilik stada gider mi? ya da BJK? Bunu yapacak tek takım GS, herkes kazandı TOKİ 250-300 M€ para kaldırdı, cebinden tek kuruş çıkmadan. VARYAP (yeşil sermaye olduğu bilmeyen yok.) paranın amına koydu. Biz de 52.650 kişilik avrupa standartlarında stada kavuştuk.

Bunlar iyiden iyiye faşist cunta düzenini yerleştirmeye çalışıyor. Kendini bi bok sanan adam twitterdan (o ne sikimse) mesajlar yazıyor. Spor AŞ'den Terzi bey, bizlerin babası belli, ya senin ki? AKPlilerin hepsi üstünüzden geçmiş olmasın? RTE çıkarmış dalgasını yalıyorsunuz da yalıyorsunuz. Gün olur devran döner AKP gider. Örnek TUNUS, biz de biraz zor ama. Sonra kaçacak delik ararsınız. O zamanda biz çıkartacaz bizimkini yalayacaksınız, işiniz bu çünkü.

@13_rüzgar: Arda (kaptan demeye dilim varmıyor) ilk golü atmak için 2-3 pozisyonda kazım'a 2 pozisyonda da Anıl'a topu vermedi. İlk golü atınca büyük topçu olacak amk. siki tavana değecek sanki. Para ederken 3-5 veren varsa verelim gitsin. alttan gelecek yeni çerilerinde başını kesmiş oluruz.

Öyle beleş kombine vermeye benzemez bu işler Adnan bey. Götünüz varsa benim kombine mi iptal edin. Neye dayandıracaksınız. Be amk. Ali Sami Yen'de son 3-4 maç seni yuhladık o zaman neredeydin? Şimdi RTE'yi yalamak için uğraşıyorsun. Tekrar söylüyorum, PROTESTO ETTİM, YUHLADIM, ISLIKLADIM. Götü olan iptal eder kombinemi. Be amk sana ve diğer adnana rağmen hatta ve hatta servet'e gökhan'a serdar'a rağmen almışım kombine. Para vermişim, çocuğuma oyuncak almamışım kombine taksidi ödemişim. Senin yalakalarınki gibi değil bizim kombineler beleş değil.

Çok doluyum 2-3 gündür neler yazabilirim diye tasarlıyorum. Adnan Polat siktirip gitsin artık. Stadıda açtın tamam git artık. Bu kadar alçaldığını görmedim ben GS armasının. Protestocular GS'li değilmiş. Sen öyle düşünmeye devam et adnan. Orada neden ıslıkladılar biliyor musun? GS'ye aciz dedi bir o.ç. onu ıslıkladık, ama görüyorum ki sen çok daha aciz durumdasın. Bize aciz diyen adamı kınamak yerine taraftarını, her koşulda takımı destekleyen adamları suçluyorsun.
Melih ERTAN

suskunlar dedi ki...

Başkanından,kaptanından,efsane! denilen futbolcularından utanan bir Galatasaraylıyım..............Karaktersizlerin içinde bu renklere aşık bir yüreğim ben......vazgeçmeyeceğim,VAZGEÇMEYELİM......SİVAS MAÇINDA GÖSTERELİM DURUŞUMUZU.....organize edilsin bir şeyler...Kiramı ödemeyip Ankara dan geleceğim maça ve boğazım patlayıncaya kadar bağıracağım bu yavşaklara.....''İNSANLAR BAZEN GURURLARI İNCİNMESİN DİYE BEDENİNİ İNCİTİRLER''''....ŞİMDİ BEDENLERİ İNCİTME VAKTİDİR BEYLER..............

Yakup Sabri İNANKUR dedi ki...

Siyaseti hiç sevmem. Sporda siyaseti daha bir sevmem. Ama Türkiye’de sporla siyaset saç örgüsü gibi birbirine sıkıca sarılmış durumdayken bunu görmemezlikten gelenler için sevmemenin ötesine geçip, nefret ediyorum. Çünkü bu insanlar yaşadıkları toplum için en tehlikeli insanlardır. Ben demiyorum Gandi diyor “Bir insanı, ancak gerçekten uyuyorsa uyandırmak mümkündür. Ama, eğer uyumuyor da uyku taklidi yapıyorsa, dünyanın bütün gayretlerini sarfetseniz, nafiledir.”
Açtım bütün baba yazarlara göz attım. Galatasaray’ın çok şut atmasına değinen mi dersin, açılışa Ajax’ın çağrılmasını mı yazanı istersin. Protestodan bahseden de “Yapılan ayıp yahu, cık cık cık” temalarını süsleyerek serpiştirmiş köşesine. Bir Allah’ın kulu Galatasaraylıyı çıldırtan nedenler toplamını zahmet edip yazmamış.
Hadi bunu da geçtim; bugün çarşaf çarşaf Sn. Başbakan’ın stadın yapımında ne büyük katkıları olduğunu, tek başına bizzat uğraştığını ayrıca stadın çevresine altyapı sorununu nasıl çözdüğünü, hatta Aziz Yıldırımın’da kendisini bu konuda ne kadar desteklediğini falan okudum.
Daha da “ben siyaset yazmam, benim işim futbol” diyen bi zahmet yol alsın. Kimse zaten çeksin klavyeyi önüne, X partisini ya da Y Partisinin bayrağı aşkına yazsın demiyorum. “Yok Livorno işçi takımı, Lazio’nun SS’i şu anlamı ifade ediyor, Barcelona Katalonya demek, Celtic katolik” diye entel entel takılırken, koskoca stad açılışında yaşanan siyasi rezalete karşın, kafasını resimdeki pozisyona getirenin, adamlığından da futbol sevgisinden de şüphe ederim!
Galatasaray’ın resmen kurban edildiği, siyasi meze yapıldığı bir ortamda Galatasaray Futbol Takımının topla oynama oranı %99 olsa ne olur, 5000 korner atsa ne olur.