16 Şubat 2011

Bunlar insan değil!


Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Bölüm Başkanı Prof. Orhan Çeker; "Sorunun odağında kim var? Kadın var. Kardeşim sen dekolte giyinirsen bu tür çirkinliklerle karşılaşman sürpriz olmayacaktır.

Tahrik ettikten sonra sonucundan şikayet etmen makul değildir. Bu konuda suçu işleyenleri savunduğum anlaşılmasın. Elbette işlenen suç son derece iğrençtir.

Lakin bu suçun işlenmesinde dekolte ve tahrik edici kıyafetler giyinen kadının da etkisi küçümsenmeyecek kadar büyüktür. Kadının da suçu gözardı edilirse meseleyi çözümde yanlış adım atmış oluruz. Bu olayda her iki taraf da suçludur."

Sözün kısası diyor ki, 'Ey kadınlar, siz böyle dekolte giyerseniz, tecavüze de uğrarsınız, hiç ağlamayın.'

Herifteki zihniyete bak sen. Bu herif profesör, üstelik de fakültede bölüm başkanı.

Şu özlü sözü çok severim: "Kaşınan göte Bağdat'tan yarrak gelir."

Bu insan görünümlü tipe sormak lazım, "Tecavüz en çok nerede yaşanıyor?"

Bu ülkenin köylerinde dekolte mi giyiliyor da tecavüzler yaşanıyor. Herifin derdi tecavüzle değil, dekolteyle.

"Zihniyet çarpık" desem, bu çarpıklık bile olamaz. Acayip bir düşünce biçimi. Üstelik bunu rahat rahat söylüyor.

Yavşak herifler, bu ülkede şehirlerden daha çok köylerde, kasabalarda tecavüzler yaşanıyor, hane halkıyla orantılı olarak.

Puştlar, eşekler de dekolte giyiniyor değil mi, o yüzden tecavüz ediyorlar eşeklere, atlara, koyunlara, keçilere?

Geldiğimiz noktaya bak sen. Bu herif profesör, eğittiği öğrencilerden ne çıkar ki? Bunun eğitim verdiği nesillerden ne olacak? Kaç paralık insanlar yetiştirebilir?

Ama tabii bu insan görünümlü garip canlıya da bir taraftan hak vermek lazım (!) Muhtemelen bu tiple ortalarda dolansam, ben de bir kadınla birlikte olmanın tek şartının tecavüz olduğunu düşünürdüm.

Lan hakikaten bunlar lanetli mi doğuyor nedir? Ulan bir taneniz insana benzesin. Bırak insana benzemeyi, lan biriniz hayvana bile benzemiyorsunuz. Ne boksunuz, nesiniz, belli değil.

Bunları yatırıp, eline geçen her şeyi götünden kan gelene kadar, sokmak lazım. O zaman anlarlar dekolteyi, kadını, tecavüzü. Çünkü bunlar insan değil.

Biraz önce TV'ye çıkıp, "Sözlerimin arkasındayım" dedi.

Ben de öyle, "Sözlerimin arkasındayım."

Şu yazıyı da okumayanlar mutlaka okusun. Laf aramızda, hiç bilmeyenler varsa okuyun bu adamı...

"BÜTÜN ERKEKLER TECAVÜZCÜDÜR!"

27 yorum:

Adsız dedi ki...

Eline sağlık

selaminko dedi ki...

ulan böyle adamların Allah bin belasını versin be. Güzel dinimizi ne hale getirdiler. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Bu mankafalar yüzünden maalesef İslam dini dünyanın en yobaz dini olarak görülüyor şu an. Küfredeceğim şimdi. Neyse eyvallah

Manuel Calavera dedi ki...

Yav yazik, adamcagiza ne yukleniyorsunuz. Iki haftadir memlekette olanlari gorunce heyecanlanmis garibim, pirtlativermis niyetini. Olmadik is aldi basina, bekleseydi ya gul cemalli Hazirana kadar.

Adsız dedi ki...

Amcanın tipine bakınca olayı anlarsın. Hayatı boyunca hiç bi kadının elini tutmamıştır. Şimdi evliyken bile büyük ihtimal eşinin (!) elini tutup gezemez sokakta..
Yatırıcan bi psikanalize neler çıkar neleerrrr bu cümlelerin altından..

koala dedi ki...

@ Adsız; ben onun amcalığına sokayım. ondan amca da olmaz, ondan olsa olsa anca mal olur.
eşinin elini bir kez bile tutmamıştır, bir ihtimal gerdek gecesi değmiştir, sonra zaten sadece yavrulamak için birlikte olmuşlardır.
neyse işi geyiğe vurup bokunu çıkartacaktım burada bırakayım

Ozan dedi ki...

@selaminko bu gibi beyinizler yüzünden dini anlamayı istemeyip kendi kafasına göre yorumlayanlar yüzünden bu haldeyiz şöyle bir bakış açısı geliştirelim mesela dinimiz arap kültüründe doğdu dimi bence o kültürden bağımsız olması lazım ama sürekli o kültür ile birleştirilip duruluyor mesela çarsaf belki o zaman bile vardi ama dinin gereği değildi ama bazıları bokunu çıkaracak mesela ben çoğu dindar adamın sakalına anlam veremem bir yerde okumuştum Hz.Muhammed her cuma öncesi traş olur öyle gidermiş bir kitapta okuduğum da cumaya temiz gitmek gerekir yazıyor

her şeyi geçtim dini adam öldürmek makbulmuş gibi gösterdikleri için islam dini dünyada terör olarak görülüyor tabi bunların ardında büyük yanlış anlamalar oyunlar var bir gün başıma birşey geldi yabancı bir adam müslümanlara küfür ediyordu bende dedim ki ben senin dinine sana saygı duyuyorum neden küfür ediyorsun adam bana diyor ki senin dinin beni 2. sınıf insan olarak görüyor bende öyle değil benim sana saygım var dedim ama dinletemedim düşünün artık yabancı gözünde ne halde dinimiz

bir de geçen penguen bomba bir iş yaptı kıyamet koptu ben inana inanmaya da saygı duymayı öğrendim isteyen istediğini yaşar hayatını dinin şartlarına göre yaşamk zorunda değildir ve bana göre de bu kadar şartlı bir din değildir içinden gelirse yaparsın gelmezse yapmazsın bu kadar basit

parmaklarım düştü gene çok uzattıysam kusura bakmayın :)

Adsız dedi ki...

Maalesef bu bakis acisi Islam'in ta kendisidir. Kendinizi kandirmanin manasi yok. Bu Islamdir. Gule gule kullanin.

Adsız dedi ki...

cocuklar, hayvanlar neden tecavuze ugrarlar? bunuda mi dekolteyle aciklayacaksiniz?

Adsız dedi ki...

gecen hafta Mısır'da kadinlar ile ilgili bir yazi vardi: kapali kadinlar daha fazla tacize ugruyormus. Hatta cok kapali kadinlar daha da fazla: tecavuzculer içindeki kişiyi daha çok merak edip istek duyuyorlarmis.

WarBlood dedi ki...

Hakikaten adamların tipleri karbon kağıdından çıkmış gibi hep aynı :)Allah bilir bahsettiği dekolteli kadınları düşleyerek kaç defa 31 çekmiştir,düşmanlığı da bundandır belki.

Adsız dedi ki...

'Dekolte' bıyığını sikiyim senin.

Adsız dedi ki...

"İslam dini yanlış yorumlanıyor. Aslında böyle değil." sözü en gıcık olduğum sözlerdendir.Bunu diyenler genelde islamla ilgili en ufak bir bilgisi olmayanlar.

İslam dini aslında tam da olması gerektiği gibi yorumlanıyor.Bunu Kur-an'ı birkez dikkatlice okuyan görebilir.Kadın çoğu yerde Bu amcamız gibiler de islamı olması gerektiği gibi yorumlayarak görevlerini yapıyorlar.Kızmamak lazım.

Bilgilenmek isteyenler şu yazıları okuyabilirler:
http://www.turandursun.com/index.php?option=com_content&view=category&id=45&Itemid=122

Özellikle şu yazı kadınlarla ilgili:
http://www.turandursun.com/index.php?option=com_content&view=article&id=541&catid=45:kuranin-elestirisi&Itemid=122

Adsız dedi ki...

"Islam=Şiddet" algisi varsa bunu yaratan Muslumanlarin bizati kendisidir. Muslumanin zor argumanlara verecegi tek cevap siddettir. Cunku baska cevabi yoktur. Musluman kitlelerde bu siddeti destekler.

Adsız dedi ki...

amcayı Bulent Arinca havale edelim: hayat sex ve alkolden ibaret değildir.

Ozan dedi ki...

@13_rüzgar_13;valla ben okumadım kuranı ama öyle olduğuna inanmak istemiyorum ama sorunun asıl yönü direk kitaba bağlı kalınarak yaşanmaya çalışılmasıdır mesela bende namazında niyazında bir müslüman değilim kuran okumuşluğumda yoktur ama oruç tutmayı severim vs vs örnekler çoğaltabilir demek istediğim oydu.

@Adsız;orası öyle ama müslümanları bizzat kendisi değil Allah kitap adına adam kesenlerde öldürenlerde cihat çağrısı yapanlarda.

Ozan dedi ki...

birde şunu demek istiyorum ben müslümanım diye bu gerizekalı ile bir tutulmak istemem islam baştan ofsayt dersenizde kusura bakmayın çok yanlış bir dinde olsa mantıklı gelen ve sevdiğim yönleri var derim

islam tam olarak kadını küçük görmekse ben görmem

islam tam olarak şiddet ile karşılık vermekse ben şiddet kullanmam

olay bu kadar basittir benim dinden anladığım bu benim için din 5 şarttan ibaret oda yerine getirebildiğimiz kadar

Adsız dedi ki...

Hiç kimse islam bunların algıladığı gibi değil, dinimizi yanlış yorumluyorlar zırvalığı yapmasın. İslam tam olarak da bu işte. 1500 senedir aynı şey. Bu yaratığı muhtemelen bir kaç sene içinde mecliste görürsek hiç şaşırmamak lazım. Şimdiden altyapısını yapmaya başlamış zaten.

Adsız dedi ki...

Sizin inandiginiz sey Islam degil. Siz inanmak istediginiz seye inaniyorsunuz: maalesef bu Islam degildir.

Cihati isteyen Islam'in Allah'i. Ve bunun boyle oldugunu butun Muslumanlar kabul eder. Peygamberin 9 yasinda bir cocukla evlendigini butun Muslumanlar kabul eder. Bunlari kabul etmeyenler sadece: Turkler. Cihati bizim gibi yorumlayan, Peygamberin evlendigi cocugun yasini 9'dan 18'e cikaran sadece Turkler.

Adsız dedi ki...

Islam'in benim icini senin icini olmaz: Islam Islamdir. Ve evet, piyasada Turk tipi bir muslumanlik gercegi var.

koala dedi ki...

@ Adsız; "Sizin inandiginiz sey Islam degil. Siz inanmak istediginiz seye inaniyorsunuz"

kesinlikle doğru bir yorum.

Adsız dedi ki...

@Ozan

Kendin diyorsun zaten islamın mantıklı gelen sevdiğim yönleri var diye.Bu senin Kur-an'dan bağımsız oluşan ahlaki değerlerinle alakalı.Kur-an olmasa da olacaktı zaten.Üstelik bu kitap uydurma değil de Allah'ın sözlerini içeren bir kitap olsaydı inan bana tamamını severdin.Koskoca Allah seni mi ikna edemeyecek.

Zaten verdiğim ikinci linkteki yazıyı okuduysan görmüşsündür ki adam ne zaman karılarından birinden yüz bulamasa vahiy gelmiş.Kitap bunun karılarına yapılan uyarılarla dolu.Şimdiki kadınların erkek karşısında bu kadar ezilmesi de bu vahiylerin doğru yorumlanması dolayısıyladır.Hatta Muhammed'in evine misafirler gelip de kalkmak bilmediği zaman bile vahiy gelmiş.
Peygamberin evinde fazla oturmayın ayıp diye.Kur_an'da yazıyor. Kadınları kapama olayı da yanlış hatırlamıyorsam evlatlığı Zeyd'in karısını kendi karısı yaptığında onu kıskandığı için olmuştu.Zeyd'e noldu dersen de onu ard arda kazanılması imkansız savaşlara komutan olarak göndererek ölmesini sağladı.Kur-an'da evlatlığının karısıyla beraber olmasını sağlayan ayet bile var inan bana.Onunla birlikte olmadan bir gün önce gelmiş.

Verdiğim sitede tüm dinlerle ilgili bilgiler var.Boş zamanlarında bir göz at istersen.

http://www.turandursun.com

van auger dedi ki...

nasıl bi çocukluk geçirtiyorlar bunlara da bu hale geliyorlar çok merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

@ Ozan, siz kafanizda Islami "estetize" etmissiniz. Zira Islamiyet uzerinde fazla dusunulmus calisilmis bir din degildir. Buna izin de vermez. Islam estetize edilmeye muhtac bir dindir. Siz bunu kendi kendinize yapmissiniz: tebrikler.

Ozan dedi ki...

tamam ben özür dilerim ama bana öğretilen bu değil islamın bana verdiği mesaj bu değil demek istemiştim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

Adsız dedi ki...

ozur dileyecek bisey yok: bakis acin benim hosuma bile gitti: birileri dinde reform diye diye kicini yirtarken birisi kendi kendine reform sayilmasa bile; dini estetize etmis. Bana sevimli geldi. Ancak maalesef ki: fikrim degismedi.

Adsız dedi ki...

@Ozan

Niye özür diliyorsun ki geyik yapıyoruz burda.İstediğini düşünmekte serbestsin.

Kafa ütülediysek de affola.İki ateist bir araya gelince çekilmez oluyor böyle işte,idare et :)

Ozan dedi ki...

bugün gene çıkmış bu adam tecavüz demedim taciz dedim yani ne fark var ki arasında sadece ufak bir fark var sonuçta ikisi zorla yapılan birşey açık giyinmekle de alakası yok kendine hakim olamayan öküz o kadar çok ki bu ülkede bunu gibilerin amına koyayım ben buna dekolte giydirip taciz ettiriceksin o zaman anlar beyinsiz yaratık