11 Şubat 2011

Carettalar beni dürtsün Hasan


Hasan Şaş'ı hep çok sevmişimdir. Deli doluluğunu, hırsını, sözünü esirgemeyişini...

Biraz önce bir haber geldi, siyasete atılacağını, Adana'nın Karataş İlçesi'nden belediye başkan adayı olabileceğini söylemiş.

Karataş'ın 60 kilometrelik sahilinin, Türkiye'nin hiçbir yerinde olmadığını ancak "İki tane caretta kaplumbağası doğuracak diye burada hiçbir şey yapılmasına izin verilmiyor.

Kaplumbağalardan vazgeçilip beş yıldızlı otel yapılsa en az 500 kişi işe girer. Başkan olunca bunları düzelteceğim"
demiş.

HABER ASPARAGAS ÇIKTI, CARETTALARIN DÜRTME SIRASI BANA GELDİ. BENİ DÜRTSÜN CARETTA'LAR.

ÖZÜR DİLERİM, EŞEKLİĞİMDEN ÖTÜRÜ

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Seviyorum bu adamı ya:)

folklorikdetaylar dedi ki...

Oğlunun ismini Yusuf Deniz koyduğundan beri sempatim olmuştur ama şu trt'deki spor programında bikaç defa izledim oda futbola dosdoğru bakanlardan biri. Anlaşılan akp bi kontenjanda ona açmış

koala dedi ki...

@ folklorikdetaylar; bana da öyle geldi. muhtemelen akp'den aday olur. zira bu girişimci ruhla yakışacağı yer orası

Ogulcan dedi ki...

hasan şaş,hakan şükür,hakan ünsal,arif erdem,okan buruk,emre belozıoğlu al birini vur ötekine aynı şey

Ozan dedi ki...

salak hasan salak hakan şükür tayfası kanını emdi senin sen o kafadan devam et

aksilaz dedi ki...

ben o beypazarı belediye başkanının taa ...

Ozan dedi ki...

abi okumuşsundur ama okumayanlar okusun

http://erenlogoglu.blogspot.com/2009/05/futbolcuya-dayal-duzen.html

hasanı nasıl yemişler o dönem hasanı bende severdim deli dolu adamdı çok da iyi futbolcuydu ama yazık etti kendine son senesi adam sakat hamburg maçında bir çıktı göt göbek :D bizim yerli futbolcular sakatlık döneminde kendilerine bakmayı öğrenseler çok şey değişecek de kendilerine bakmıyorlar birde futbolcu olucam zengin olucam diye kendilerini geliştirmiyorlar parayı görünce bozuluyorlar şu dediklerim hakkında da güzel yazılar vardı ama okuyalı uzun zaman oldu

koala dedi ki...

@ Ozan; Eren şu blog aleminde okuduğum en sağlam adamlardan biridir. Daha önce de söylemiştim, daha önce karşılaşmadık bile ama kendime birini ancak bu kadar yakın tutabilirim.

Ozan dedi ki...

@ koala : abi valla geçmişle ilgili çoğu detayları çok güzel anlatıyor eğer galatasarayın geçmişiye ilgili blog aleminde kimler gelir dersen melih abi 1 eren abi 2 daha öncede dedim ama gene diyeyim senin yerin çok ayrı abi ilk okuduğum blog tardini büfe ama çok samimi bulmadım seni ilk okuduğum zaman çok samimi buldum ve kendi kendime resmen duygularımıza düşüncelerimize tercüman oldun dedim senin yazıları okumak ayrı bir güzel abi aman bırakıp bizi üzme :)

bu arada hasan baya iddialıymış :D

http://ultrasmovement.blogspot.com/2011/02/adana-demiri-super-lige-ckartrm.html

Gorki dedi ki...

Daha geçen hafta Karataş'taydım. Hayatımda ilk defa gördüm Karataş'ı. Böylesine güzel bir deniz, sahil şeridi filan... Ama şehir dökülüyor. Yollar hep bozuk, çamur deryası her yer. Deniz kenarı memleket olunca tabi; yağmurlar, dalgalar filan mahvetmiş yolları. Küçük bir ilçe, Adana'a yakın olmasına rağmen bakımsız. Halbuki turizm potansiyeli yüksek. Hasan Şaş kafasındakiler ise zannediyor ki sadece beş yıldızlı otel yapınca turist gelir. Kafalar dar, olacak o kadar. Alt yapı, şehrin doğasına, dokusuna değer vermek yok kitaplarında. Önce onları halletseler zaten gerisi gelir farkında değiller.

Adsız dedi ki...

Haberi ben de okudum saçmalamış ama habrein bir kısmında adana demirsporu çalışırabilirim diyor.Bence de bıraksın bu otel işlerini paşa paşa çalıştırsın Takımını

Adsız dedi ki...

İş Aş Hasan Şaş

Biraz önce gs sözlükte gördüm :)

Imagine dedi ki...

Hasan Şaş bir açıklama yapmış uydurma haber bu diye, böyle bir şey söylemediğini açıklamış "Ben duyarlı bir insanımdır kahvaltı arkadaşlarım hakkında böyle şeyler söylemem, oğlumun ismi Yusuf Deniz bu bir şeyler anlatıyordur belki." demiş.

Kenan Yilmaz dedi ki...

Hocam, Radikal Uğur Vardan özür diledi Hasan'dan, tipik Türk basını asparagas çıktı haber, Hasan öyle birşey söylememiş hiç.
Sevmekte haksız değiliz yani !!