3 Şubat 2011

Demokratik Türkiye manzaraları


Sizi gidi cemaat artıkları sizi.
Sizi gibi efendilerinin önünde boyun eğmeye alışık şeref yoksunları sizi.
Sizi gidi bit yavruları sizi.

Alın lan size demokrasi! Sezen Aksu, Yılmaz Erdoğan, Lale Mansur ve türevi tatlısu demokratları, hikâyeden muhalif tipler acaba şu görüntüler hakkında ne düşünüyor. Mikrofonu uzatıp sormak lazım.

Ama bir taraftan da hak veriyorum adamlara. Çıkıp televizyonlarda, "Türkiye çok demokratik bir ülke. Bu anayasa ile her türlü eylem, grev ve sendikalaşma hakkı tanınacak" dediler ama "Sendikalaşanı, eylem yapanları dövmeyeceğiz. Meydanlarda gaza boğmayacağız" demediler.











2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu saydığın isimler güç hangi tarafta olursa o tarafın adamı olurlar.Darbe zamanı el öpenler şimdi darbeyle hesaplaşmalıyız diyenlerle aynı kişiler.AKP iktidardan düşse bu sefer de AKP ile hesaplaşmaya kalkar bunlar.Her devrin adamı dediklerinden...

Elif Şafak,İhsan Oktay Anar(Bir de bu adam felsefeci) gibi isimleri de bu listeye katabiliriz.Balçiçek Pamir de "Eğer Evet vermezsem bir daha nasıl Üni öğrencilerinin yüzüne bakarım.Darbeyle hesaplaşmalıyız" benzeri birşey söylemişti.Şimdi bu görüntüler için ne düşünüyordur merak ediyorum.

Bu tip insanlar nasıl aynaya baktıklarında mideleri bulanmıyor anlayamıyorum.

stalker dedi ki...

her geçen gün daha çok nefret ediyorum bu ülkeden. sürekli ağız dolusu küfür etmekten küfürler de sıradanlaştı, anlamını yitirdi artık...