26 Şubat 2011

Özür dileyeceğine seyirciyi düdükle



Bütün sezon berbat bir futbol izletmişsin, daha ligin yarısı gelmeden bırak lig şampiyonluğu, lig dördüncüsü bile olamayacağın belli, Avrupa Kupası'nda şu an ismini hatırlamadığım bir takıma elenmişsin, Bucaspor karşısında bile sahanda eziliyorsun ama iş bilet fiyatına gelince, bütün sezon ızdırap çektirdiğin taraftarını sikmeye kalkışıyorsun.

Terbiyesizliğin bu kadarı olmaz, hakikaten olmaz. Bu soğukta, üstelik televizyondan yayınlanan bir maçta bilet fiyatlarını alabildiğince ucuzlatıp, seyirciyi tribüne çekeceğine, 45-80-150 gibi abuk subuk rakamlar koyuyorsunuz.

Galatasaray yönetimine bugüne kadar çok laf ettim, çok şey söyledim diye düşünüyordum. Ta ki, şu bilet fiyatlarına kadar. Hakikaten az bile söylemişim, bunlar şark kurnazı görünümlü yavşak güruhundan başka bir şey değil.

Ulan şerefsiz herifler, taraftardan özür mahiyetinde şu maçın biletlerini ucuzlatmak yerine, gelmeye kalkışan insanları sikmeye çalışmak da neyin nesi.

Ayrıca senin takımın kaç paralık futbol oynuyor da o parayı hak edeceğinizi düşünüyorsunuz.

Ciğeri beş para etmez adamlar önünde el pençe divan durup, bir güzel aşağılanmayı sineye çekersiniz ama şu soğukta, yağmurda, karda, çamurda daha sıvalarıyla duran bir stada taraftarını bu fiyatlarla mı davet ediyorsunuz?

Gören adam sanar da, Mevlana'nın dediği gibi, "Ne adamlar gördüm üstünde kıyafeti yok, ne kıyafetler gördüm içinde adam yok."

Saçı beyazlamış beyzademin. Bu gidişle milletin kıçının kılı ağıracak Galatasaray'ın adam gibi yönetildiğini görmek için. Senin saçın beyazlamış çok mu?

15 yorum:

Plaseyi Hanri Gibi Vuruyorum dedi ki...

Biletler hakikaten felaket.

Ben yönetim olsam zaten geçip gitmiş sezonda en azından taraftarın alışması için kale arkası 20, kapalı ve numaralı tribünü 30 lira yapardım sezon sonuna kadar.

hem taraftarla barışırsın, hem stadın dolar, hem de iyi kötü desteğin olur oynayacağın maçlarda arkanda.

tamam kombine alanlar oldu da sezon sonuna kadar böyle bir tarife yapabilirsin.

çok zor değil.

koala dedi ki...

@ Plaseyi Hanri Gibi Vuruyorum; onların hesabı başka, elenirsek bir daha tribüne adam çekemeyiz Fenerbahçe ve Trabzonspor maçı dışında bir maçta voleyi vuralım diye düşünüyorlar.
Senin dediğin akıllı adamın yapacağı iş, bu yönetimden zeka pırıltısı taşıyan tek bir şey bile beklemek büyük hatadır.

Adsız dedi ki...

Bu bilet fiyatlarını ve Bu olimpiyat stadı gibi muhteşem şaheseri ülkemize kazandıranların aklını ........

Adsız dedi ki...

Bu arada Can Arat Müslüman diye biliyodum değilmiş galiba, Istavroz çıkardı, belkide ben cahilim bu konuda.

koala dedi ki...

@ Adsız; inan bilgim yok, görmedim de ama Türkiye'de böyle çok insan var. Gayrimüslüm olduğu belli olmasın diye ismi ve soyadını değiştiren ya da ona göre isim koyan aileler yani.

Adsız dedi ki...

Tabi öyle abi Bizim apartmanda var ad soyad Benim denen Türk soyadından iyi Delioğlu soyadı, iki tanede kuzen olan arkadaşım var isimden hayatta anlamazsın.

Golden sonraki santra esnasında ıstavroz çıkardı da ondan dedim belki özetlerde gözükebilir .

Adsız dedi ki...

Bu arada üstad kadro nasıl
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=44845&rid=2

koala dedi ki...

@ Adsız; dün AP'de fotoğrafı görünce, yerlere yattım

kaptan dedi ki...

bu taraftara tasaklari bile disarda birakmasin yonetim.

Adsız dedi ki...

Can Arat, Ermeni kokenlidir. Ayrica Turk olup istavroz cikarabilirdi. Turk-Hristiyan insanlar var ve ben de bu insanlardan biriyim: allissaniz iyi olur.

Anoz dedi ki...

Cark kurnazlari. Parali Askerleri Ultraslan yavsaklarini sok, sonra bilet fiyatlarini 600lere cikar, tabiki kimse Yönetim istifa bagiramasin. Bas bakalim bilet paralarini 100 liraya maksimum nasil seni o koltukta turuyorlar!

koala dedi ki...

@ Adsız; bu nasıl salak bir tavırdır. adam merak etmiş, ben de bilmediğimi söyledim. "alışsanız iyi olur" ne demek.
alışmadığımı nereden biliyorsun, benim kim olduğumu, ne olduğumu biliyor musun da böyle konuşuyorsun.
"alışsanız iyi olurmuş"! mal

Adsız dedi ki...

koala: neden buraya yazilan herseyi kisisel bir saldiri olarak algiliyorsun. onu sana yazmadim, genele yazdim. sana yazsaydim; bunu belirtirdim. bence sen hala iylesememissin. biraz dinlen. istanbul'dan uzaklas.

Adsız dedi ki...

istavroz çikaran adamin meraki alisamadiginin bir gostergesidir. mallik denir mi buna bilemedim.

Adsız dedi ki...

ilginc bilgiler icin tesekkurler