26 Şubat 2011

'Yuh' diyorum



Bana pek iyi niyetli gelmedi maç kodunun 404 olması. Sanki birileri dalga geçiyor gibi.

Olabilir mi? Eğer öyleyse 'yuh' diyorum.

Ama eğer rastlantıysa daha büyük 'yuh' diyorum.

5 yorum:

WarBlood dedi ki...

Art niyet olduğunu sanmıyorum.Maçın pazartesi gününe denk gelmesi,bu acı tesadüfe yol açmış:)

nobody dedi ki...

Yanlış Hatırlamıyorsam 8-0 'lık Liverpool maçından sonraki maçta da +8 dakika uzatılmıştı.. hep mi Bjk'nin başına gelir böyle şeyler :)

Adsız dedi ki...

çok güzel işlemiş Haginin cümlesini bu blog sahibi arkadaş gülmekten geberdim ama haklı baba

sende göt yok var çalışmak 20 sene Hagi.

koala dedi ki...

@ Adsız; konu hakkında aynı fikirde değilim blog sahibiyle. Hagi konusunda fazlaca iyimser, bu kadar iyimserlik iyi değil. Görünen köy kılavuz istemez.
Hep söylüyorum, keşke olsa ama Hagi'den teknik direktör olmaz. Esnek olmayan insanlardan teknik direktör olmaz.

Hagi ne yazık ki, doğu blokunun en sikindirik lideri olan Çavuşesku'yu hatırlatıyor. Eylemleri ve tarzıyla. Kimse gereksiz kahramanlık yapmaya kalkmasın. Barcelona'yı çalıştırsa Messi iyi çalışmıyor diye kadro dışı mı bırakacak?

Adsız dedi ki...

üstad Ben zaten Hocalık tarafını savunduğumdam bu yazıyı gündeme getirmedim. İlk başlarda umutluydum ama şimdi değil,Zaten Hocalığını pek tuttuğum söylenemez ilk hocalık zamanı bundan daha iyiydi Daha Gs ye Gelmeden Hayranı olduğum üç solaktan biriydi Cevad Hagi ve Stoickhov Keşke Hocalık yapmasaydıda Zihnimizdeki o müthiş yeri zedelenmeseydi, Bende zaten Hoca olarak gittikten sonra bizdeki bu Hocalık dönemlerini hatırlamak istemeyeceğim O ayrı, burdaki yazıda Adamın Futbolcuyken Kaç yaşında neler yaptığı bizde biraz yıldızlaşanın neler yaptığı ne kadar çalıştığıdır ki bunu altını çizmesi, Hocalık kısımlarıyla ilgili yazıya katıldığım söylenemez benimde,


Ama şunu da açıkca söyleyeyim Rijkaardı savunanlarada ben katılmıyorum Hagi kötü hoca ama Rijkaardın takımından daha mücadeleci Rijkaard ciddi söylüyorum Tembel bir adamdı Türkiyede veya Schuster gibi ligimizi küçümseyen biri Haginin Gelmesinin tek Faydası olası bir 6-0 lık Kadıköy Faciasından kurtulmamız oldu.Gidişat o yöndeydi çünkü.

Yoksa Şu ana kadar Bir bu birde daha Mücadeleci bir takım var Kalitesizlik ise şimdi daha çok.

GS nin Hocası Hagi olmaz Ama rijkaard ta olmazdı Onunda Yıldızlarla çok anlatığı söylenemez,

Hagi gibi Oyunculara doyum olmaz çok şanslıyız ama Hagi kafasındaki adamlardan GS ye hoca olmaz,

Rijkaard gibi adamlardan ise anca arkalarında büyük güç olması gerekir Johann Cruyff baba gibi yada imkanları bol takımın hocası olur bakalım bir daha Barca ayarı Takım çalıştırabilecek mi?

Bizim hoca kim olur bilmem ama Ne Rijkaard Ne de Hagidir.

Neyse üstad eziyet başlıyor iki saatlik (Maç) görüşürüz abi yine.