28 Mart 2011

Türkiye'ye rezil olduktan sonra yapılacaklar listesi



1- Başbakan Erdoğan'ın eli eteği öpülecek. Eğer Başbakan kendisini affetmezse, okyanus ötesi bir gezintiye çıkıp, 'özür' daha büyük bir yerden dilenecek.

2- Stat açılışındaki provokatörler, halen bulunmadı. Bu kadar boş vakit varken, önce Emniyet Genel Müdürü sonra İstanbul Emniyet Müdürü'ne gidilip, kamera görüntülerinden tespit edilecekler ve 'yıldızlı pekiyi' alınacak.

3- Senelerce beleş bilet verip beslenen TırtAslanlarla ortak hareket edilecek. Onları beslemeye devam edip, yeni gelen yönetime ortalık dar edilecek. Böylece onlardan sonra göreve gelmenin zemini hazırlanacak.

4- Adnan'ımı (Sezgin) çok kırdım. Kendisiyle uzun bir tatile çıkıp, başbaşa şarap içilecek. Tatil sırasında, Galatasaray'a ileride yeniden başkan olunduğu taktirde, yol haritası hazırlanacak.

5- Beyazlayan saçlar için bakım uygulanacak. Gerekirse saçlara boya seçeneği masaya yatırılacak.

İşin geyiği bir yana, iktidar hırsının ne menem bir şey olduğunu Adnan Polat da bir kez daha görmüş olduk. Bir camiaya rezil olmanın yanı sıra, koskoca Türkiye'ye rezil etti kendisini.

İnsanları okuyorum, dinliyorum ve halen Adnan Polat'ın başarılı olduğunu söyleyenleri görüyorum. "Neden aptal bir halkız?" burada bile ortaya çıkıyor.

Futbolda başarısız olmuş da, mali tablo iyiymiş! E be yavrum sen malsan, ben ne yapayım? Açın borç hanesine bakın, eğer matematikten zerre anlıyorsanız, durumun hiç iç açıcı olmadığını anlarsınız.

Yiğit Şardan mı? İşte Adnan Polat'ı gerçek anlamda yiyen adamdır. Büyük bir sahtekâr, kulüp sayesinde büyük paralar kazandı ve Adnan Polat'ı ipe son anda asan adam oldu.

İt beslediği için seveni çoktur, bense Adnan Sezgin'i bile daha çok seviyorum...

Herkesi harcamanın bir bedeli vardır. O bedeli dün ödedi Adnan Polat.

Şimdi gidip Egemen Bağış, Tayyip Erdoğan, TOKİ Başkanı ve bilimum Galatasaray'a ağzına geleni söyleyen geçici güç sahiplerinin ellerini eteklerini öpebilir. Çünkü Galatasaray Başkanı sıfatını taşımıyor artık.

Haydi eyvallah Adnan.

5 yorum:

Ozan dedi ki...

dün kongreyi izlerken konuşma yapanların çoğu galatasarayın geleceğinin parlak olduğunu gösterdi liseli-alaylı kavgası belki devam ediyor ama lise gerçekten galatasaray'a sahip çıkıyor dünkü olanlara rezalet diyenler var ama hepsinin sebebi adnan polattır ve dün olanlar fenerbahçe ve beşiktaşla olan farkımızı göstermiştir bundan sonra gelicek bütün başkanlar akıllı olsun messajı verdi dünkü kongre şimdi adnan efendi otursun dava açsın bakalım babayı kazanır ya neyse

koala dedi ki...

@ Ozan; muhalifler de pek makbul insanlar değil. Galatasaray pek parlak bir görüntü çizmiyor yönetimsel açıdan.

Ozan dedi ki...

@ koala; tabi abi makbul olmayanlar var araların da bakalım zaman göstericek herşeyi ama şu saltanat zihniyetinin hakim olmaması beni mutlu etti adnan iyice kök salamadı koltuğa.

kaptan dedi ki...

galatasaray bu adami layiki ile gonderemedi teneke de baglayip o sekilde gondereceklerdi mali olarak ibra edilmesi yapilan yolsuzluklarin ustunu orttu..

Adsız dedi ki...

bu takım oyununun okunuşu, beyin ile bedensel konsantrasyon! ortak noktasında bir spor çeşidi olarak futbol sever olmak ile giderek, kitlesesel taraftarlık hastalığına yakalanma...kitleleri afyonlama :/

bunun politik-sektörel kaymağını yemek,çanak yalayıcı olmak

bazı bazı..görünen de bu sahtekar düzende, düzene uymanın bedelinin ödenmesi!!

her şeyin bedeli var...adnanında bedeli ödenmiştir nasılsa

taraftar kendine gelmedikçe / gerçek futbolseverler o tribünleri boşaltmayıp bir ayar vermedikçe bu düzene...
her şey hikaye

MahŞer