8 Nisan 2011

Biz yatanları iyi biliriz be pezevenkler


Bunlar orospu çocuğu, hem de en hakikisinden, su katılmamış orospu çocukları.

Zekâ seviyeleri 9'u geçmeyen binlerce tipin, biraraya geldiği bu Antu denen yerde, Galatasaray'ın şampiyonluktan her düştüğü sene, rakipleri kimse "Yatış" muhabbetleri başlar.

Pezevenklerin anlamadığı şey şu; Galatasaray'ın zaten kimseyi yenebilecek gücü yok. Ama bu aciz piçlerin beynine göre, Galatasaray, Trabzonspor'a yenilirse yatmış olacak.

E be orospu çıkartmaları, Galatasaray 4 yıl önce Trabzon'u yenip, sizin şampiyon olmanızı sağlamadı mı? Biz o yatışları gayet iyi biliriz. Kimin, nasıl, nerede kimlere yattığını...

İki hafta önce Fenerbahçe'ye mi yatmış olduk, yenildiğimiz için.

Galatasaray istediği kadar boktan durumda olur, küme düşme potasına düşer ama kimseye yatmaz. Bunun tek bir örneğini gösterin yeter. Örneklendirecek arkadaşlara, benim de örneklerim var ama.

Kendileri orospu olduğu için, herkesi aynı sanıyor zina mamülleri.

Fenerbahçe dostlar alınmasın, alınacak kişiler Galatasaray'ın yatacağını düşünen pezevenklerdir.

Şunu bir okuyun isterseniz "Hafızanın unutmaya karşı savaşı"





Galatasaraylılar nasıl düşünüyor, alın okuyun isterseniz...

BİR GALATASARAY TARAFTARINDAN....

Ben yünden dikilmiş koltuk altinda dev gibi bir yırtığı olan Galatasaray formamı sokağa her çıktığımda giymeye, okula giderken karton yakalı siyah önlüğün altında kimsenin görmeyeceğini bilsem de beni sıcak tutan renkleri ilk saflığımla taşımaya baslayali 30 yila yakin oldu. Ben bu takimi sevmeye basladigimda hicbirini gormedigim izlemedigim sadece babamin anlattigi 6 adet sampiyonlugu vardi kulubun, ve o yillarda okula gittigimde etrafimdaki besiktaslilar ile ot'liler arasinda denk getirir de bir iki tane renkdas bulursam onlari daha cok seviyordum, daha samimi arkadas oluyordum,adi konulmamis bir kaybedenler kardesligi vardi aramizda.

O yillarda hep onlar sampiyon oluyorlardi ve 80 lerin ikinci yarisinda gelindiginde rakibin 11 adet sampiyonlugu oldugu da bizi her macda yendigi de gazetelerde her daim en arka sayfada degil de daha iclerde kucuk haberleri okuyanlarin da bizler oldugumuz gercekti, ama bunlarin benim icin o kucuk yasimda bile hicbir onemi yoktu, cunku benim Galatasaray'i sevmem icin daha baska sebeplerim vardi, o sebepleri ogretiyordu babam her gun ufak hikayelerle bana,yasanmisliklari anlatiyordu. Bu mesajlari okuyunca cok sansli bir cocukluk gecirdigimi ve babamin bana Galatasarayliligi anlatma sekli ile ne kadar dogru bir davranis icinde bulundugunu bugun daha iyi anladim. Babam bana Galatasaraylilik ustunden hayat dersi veriyormus meger, kazanmanin ne olursa olsun mubah olmadigini anlatiyormus, kaybederken de kazanabilinecegini anlatiyormus,ve bana Galatasarayli olmak icin kimsenin asla sahip olamayacagi sebepleri siraliyormus.

Ben o sebepler sayesinde Besiktas Koyici'nde gecen butun ergenligim boyunca etrafimda sadece besiktaslilar varken ve onlar metin ali feyyazlar ile surekli sampiyon olurlarken hic basimi egmedim, hic imrenmedim veya kiskanmadim onlari, cunku onlar sadece mac kazaniyorlardi , beni Galatasarayli yapan degerlere asla sahip olamayacaklardi,olamadilar da. O yuzden size stad verdik bize yalakalik yapin diyenlere karsi da ayni egilmez dik basliligim ile hic suphe duymadim kendimden, cunku benim Galatasarayliligimda duruma gore vazife cikarmak da yoktu, egilmek bukulmek de, baskasi kazanmasin diye kaybetmeyi kabullenmek de. Vicdani hur olmak sadece isi bos bir slogan degildi daha o yaslarda bile.

Bunlari niye mi yazdim; Hani ust katdan yanina gelen Beste varya ya da biz niye hic kazanamiyoruz diyen dunyalar guzeli Ege, o cocuklara tipki bizler gibi Galatasarayli olmak icin asla kaybetmeyecekleri sebepler siralamayi sakin atlamayin diye yazdim,macin skoru ne olursa olsun okula arkadaslarinin yanina gittikleri zaman tipki benim kucuklugumde alnim acik soyleyebildigim gibi "Biz sadece mac kaybederiz ama asla satmayiz o davranislar size mahsus" diyebilsinler diye yazdim varsin takim kaybetsin varsin rakip sampiyon olsun, kime ne?

Mert Bora

Not: İmlayı aynen bıraktım...

Not1: Arşiv fotoğrafları FSN Blog'dan alınmıştır

14 yorum:

ozdmroz dedi ki...

FCN blog gayet iyi bir görsel ile açıkladı zaten durumu.

1950'lilerde Galatasaray Şamp olmasın diye Moda olsun diye maçı yarıda bırakıp gidenler bu evlatlar.

Geçen sene Erkek Basket'te Play Off oynamayalım diye son maçta Bornova'ya yatan ve 2 hafta sonra ki maçlarda 20-30 sayı farkla yenen gene bu evlatlar.

İnsan kendisi neyse karşısındakini de öyle sanarmış.

Her zaman diyorum, genelleme olarak kabul edin ama Fenerbahçe Klubü kadar ezik insanların olduğu bir başka klup daha yoktur.

Selocan dedi ki...

Heh ben de onu diyecektim. O kadar uzağa gitmeye de gerek yok zaten. Geçen seneki playoff meselesi var.

Çok vahim bir taraftar kitlesine sahip bu takım. Hani böyle olmayanı da çoktur ancak böyle olanların idaresinde gidiyor kulüp. Bu yüzden zaten kendilerinden başka hiçbir seveni, saygı duyanı yok.

Adsız dedi ki...

Üstad,Sezon 2003-2004 32 . Hafta sonunda Fb 73 Puana Lider TS 71 Puanla 2.

33.Hafta Lider FB Deplasmanda Denizlisporu 4-0 Yener ve yine o Hafta GS, Şimdi Trabzona Yatacağına Kapak olurcasına Hemde Deplasmanda Trabzonu 4-2 yenip Feneri Son hafta oynanmadan şampiyon Yapar, Ama Bu şerefsiz evlatlarının işine Gelmez,


işte detaylar http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageID=549&hafta=32#grp

aksilaz dedi ki...

Fenrbahçenin büyüklüğü işte öyle bir büyüklüktür. İslam Çupi anatmak istemiş ama anlatamamış.

Ozan dedi ki...

melih abinin de çok güzel bir yazısı var bu konu hakkında birde geçen sene bornovoya yattıklarını ne çabuk unuttular...

Adsız dedi ki...

Belki yeri değil ama Şu Hagiye bir konuda kızgınım ilk hocalık zamanında Rahmetli Canaydın ve Ergun Gürsoy Bu adamın işini bitirmişler Hagi istememiş ,

Adam Olympiakosa gitmiş şiir gibi goller atmış zaten büyük oyuncuydu.

Bizde bu gollerle kendimizden geçerdik, Ama Bunları bizde Yapsaymış Haginin de pabucu dama atılabilirmiş en azından ihtimali çok olurmuş, Zaten kariyeri de süperdi adamın, bir de bu golleri bizde atsaymış olsa vay anam vay.

http://www.youtube.com/watch?v=YWRd6BIlusc&feature=related

Thiam Jaba dedi ki...

...tek sözüm var, fikrimiz hiçbir zaman değişmedi, hala öyleler...

Adsız dedi ki...

@Adsız

Artık kıskançlık mı yoksa önyargı mı bilemiyorum ama yıldız 10 numaralara karşı var bir gıcıklığı bunun. Rivaldo,Misi,bir de sanırım Hakan Yakın vardı.

Elve dedi ki...

ustad senden ufuktaki galatasaray seçimi ile de ilgili bir yazı bekliyoruz. aday olması muhtemel kişilerin profilleri, adnan polat'ın yaptıkları, beklentilerin vb...

Ozan dedi ki...

bu da melih abinin yazısı http://gayin-sin.net/2010/04/22/bursaspor-macinin-oncesinden-tarih-serefsizleri-yazar-hic-unutmaz/

WarBlood dedi ki...

Geçen sene Bursa maçı öncesinde de aynısını yapmışlardı.Hakikaten orospu çocuğu bunlar,sonrada kimse bizi sevmiyor edebiyatı yapıyorlar.Söylenecek o kadar çok şey varki yavşaklara,neyse diyip kapamak en iyisi.

http://lwarblood.blogspot.com/2011/04/antu.html

TribunselSevda dedi ki...

Bu trabzon maçı görseliyle gerçekten saçmalamışlar. Ancak buradan yola çıkarak geçmişten sadece 1 örnek vererek genelleme yapmasaydın abi.

Eğer tarihin sayfaları karıştırılacaksa Galatasaray'ında ne haltlar yediğini siz bizden daha iyi bilirsiniz.

Ben burada yazılanları üzerime alınmıyorum bir Fenerbahçeli olarak çnkü bu şekilde düşünmüyorum. Ancak yorum yapan arkadaşlar yazdıklarına biraz aynaya bakarak dikkat ederse iyi olur. Şayet kimsenin geçmişi o kadar da şanlı değildir.

http://bit.ly/gwnhVC , http://bit.ly/dVztaC

Elve dedi ki...

@tribünsel sevda
yarım aklın olsa buradaki belgeler ile senin verdigin 2 tane uyduruk resmin arasında daglar kadar oldugunu anlardın. dünyanın her yerinde ezeli rakipler birbirlerinin rakiplerine sempati duyup taraf olmuşlardır. ama kimse sizin gibi sahayı terkedip adilik yapmamıştır.

Adsız dedi ki...

Ulan Varya Şu Eskişehirin Canerden yediği Golü GS Trabzondan yee vay halimize a. koyayım nasıl gol yemektir bu.