11 Nisan 2011

Bu kafayla gidersen askere, bok alırsın tezkere


"Onun için farklı şeyler düşünüyorum. Forma vermeyi düşünmüyorum, bundan sonra Galatasaray formasıyla görmeyeceksiniz."

Kameraya kaş-göz yapmakla hoca olunsaydı keşke. Bazı adamlar küçük kalmaya mahkûmdur, yaptıkları meslekte. Bülent Ünder de onlardan biridir.

Daha 5. dakikada kaşı gözü oynayan bir adamın yönettiği takımdan hayır gelmez.

Takım düşme potasına yerleşmiş, 6 haftalık hocası millete soytarılık yapıyor. Gören, takım 20 puan farkla şampiyonluğa koşuyor zanneder.

Evladımız, canımız, ciğerimiz muhabbetinin iyiden iyiye boku çıkmaya başladı. İşini adam gibi yapan birini göreve getirirsin, getiremezsen de siktirip gidersin.

Takımın yönetimi yok, hocası yok, kalecisi yok, sağ beki yok, orta sahası yok, golcüsü yok, kaptanı yok...

Her gelen bir yabancıyı arenada aslanların önüne atar gibi, kamuoyunun önüne atıyor. "Pino eksik oynatmış" da, "Kolombiyalı arkadaşmış" da...

Ne pislik, ne ırkçılık boyutlarında dolaşan laflar bunlar. Takımda Hakan Balta, Barış, Mustafa Sarp aslan kaplan, Misimoviç, Pino, Baros, Kewell boktan adamlar.

Bütün hafta Florya'dan haber sızdırıldı basına "Galatasaray, yabancı oyuncuların umrumda değil", "Onlar paralarını alıyor, biz alamıyoruz" diye.

İzlemiyoruz ya biz maçları, sahada ne olup bittiğini bilmiyoruz. Bunlar ciğerleri delinene kadar koşuyor, yabancılar götünü yayıyor. İbneler, daha orta nedir, kademe nasıl yapılır bilmezler, takımda gelen her yabancıyı yemeye çalışırlar.

Yabancılar siksin hepinizi; yeteneksiz, faşist yavşaklar.

Florya'nın dibine kadar vinç sokacaksın. Futbolcu namına kim var, kim yok hepsinin kökünü kazıyacaksın. Bu iğrenç zihniyetli adamları temizleyip, sonra yoluna devam edeceksin.

Lincoln, Elano, Misimoviç, Keita v.s. v.s. Ne kadar yetenekli adam varsa hepsini yalnızlaştırarak, bir nevi azınlık politikası güderek, yollatmayı başardılar.

Herifler gittiği yerde kabak çiçeği gibi açıyor. Bu kadar tesadüf olabilir mi? Mümkün mü bu?

Bu yabancı düşmanı arkadaşların önüne boş mukaveleyi koyacaksın, bak bakalım kaç tanesi imzalar, o sözleşmeyi.

Galatasaray sevgisiymiş. Külahıma anlatın siz onu.

8 yorum:

kaptan dedi ki...

her taraf fasist kayniyor, bugune kadar gelen terim dahil alayi fasist, yonetimi libos camiasi ne oldugu belli degil, hicbiryerde durus sergileyemeyen bir ordu dolusu tribun fasistleri koca kurumu cemaatin kucagini oturtacaklar az kaldi , bu is dyp ecevit mhp iktidarina benzedi o zamanlar apo yu asacagiz diye kicini yirtanlarin kucagina koyuverdi amerika hadi as dedi bu iste ona benziyorgelen yeni yonetimin kucagina nur topu gibi cemaati birakacaklar hayirlisi olsun.

Adsız dedi ki...

bu faşist yapılanmanın taraftarlarda nasıl olduğunu Galatasaray-Fenerbahçe bayan basketbol maçında bizzat yaşadım.

3 kişi(biri iki kez olmak üzere)ayağa kalkmıyorum diye üzerime yürüdü.Pes arkadaş bu kadar da olmaz dedim.Velhasıl ikinci yarıyı pota arkasında sakin bir şekilde izlemeyi tercih ettim.
Yahu kardeşim ben istediğim zaman kalkarım,istediğim zaman otururum.Bana kalkmam için sataştıklarında ise maçın başlamasına yarım saat vardı.

koala dedi ki...

@ Adsız; benim gözümün önünde adamın birini kızlarının ve karısının yanında dövdüler 0-0'lık Manchester United maçında. Araya girince ben de ufalanmıştım. Alayı piç o heriflerin.

Melih ERTAN dedi ki...

Selamlar,
Dün basket maçındaydım ben de. Maç bitiminde sayın polat ile tartışma yaşadık. Maçı izleyenler görmüştür, hakem denen recep bey, ligin en iyi hakemi diye geçiyor, maçın içine sıçtı. Recep Ankaralı, 4sn kala Işıl'a çaldığı steps'i Caferağa'da çalabilir miydi? Adnan Polat çıkıp bunun cevabını versin. Evet pozisyon steps, ama maç oraya gelinceye kadar çalınan ve çalınmayan o kadar çok faul varki. Adnan Polat'a "Başkan takım sahipsiz mi, sahamızda sikiyorlar, yavşak yavşak gülüyorsun." dedim. Eliyle kulağını tuttu, duymuyormuş. "İşine gelmeyince duymazsın senin gibi başkanın allah belanısını versin." dedim. Aynı yavşaklıkla sırıttı. Canım klubün anasını siktiler, ne futbol ne basket ne voleybol tüm branşların anasını siktiler. İsim haklarını yeşil sermayeye verdiler. CC ve MP'den gelecek paraya sokayım.
Melih ERTAN

Adsız dedi ki...

Biz de iyice Türkiye'nin Lazio'su haline geldik.Yemin ediyorum soğudum,bu gidişle takım değiştireceğim.

Turan dedi ki...

Üzücü ve düşündürücü olan Bülent Ünder'in bu açıklamaları değil Bülent Ünder'i haklı bulan Galatasaray taraftarlarının olmasıdır. Galatasaray bu kafa yapısıyla ve bu kafa yapısındaki adamların kontrolünde gittiği müddetçe düzlüğe çıkamaz.

Eleştiri getiriyorsun vayy efendim Ünder gibi senelerini Galatasaray'a vermiş adamı nasıl eleştirirsin. Yahu ben geçmiş senelerini mi eleştiriyorum. Canlı yayında alenen oyuncusuna maçı sattı diyen adamı eleştiriyorum. Adnan Polat'ta senelerini verdi Galatasaray'a onu da eleştirmeyelim o zaman.

Galatasaray bu kafa yapısıyla küme düşmüştür zaten. Fiziki puan tablosu bunu göstermese de mental puan tablosunda düşmüşüz ve bizi kümeye tekrar çıkaracak adamlara ihtiyacımız var.

Adsız dedi ki...

Dışardan bir göz olarak GS'nin düştüğü bu duruma hayret etmemek mümkün değil.Fakat UEFA kupası ile şımartılan ve devşirme tuhaf bir taraftar portresi oluşturulan bu takımada sanırım hakettiğini görüyor demek mümkün.Eric Gerets neden gitti? Lucescu niye kovuldu? bu soruların cevabını açıkyüreklilikle verebilirseniz tamam teşhisi koymuşsunuz deriz. Takımda inanılmaz bir yerli futbolcu ağalığı düzeni var.Lincoln tu kaka elano tu kaka misimovic tu kaka. Ve bu futbolcuların hepside bir şekilde takımda yaşadıkları sorunlar yüzünden kaçar gibi gittiler.Bir tane aklı başında GS'lide çıkıp merak etmiyormu kardeşim bunca kaliteli adam neden bizde barınamıyor diye..Hakkaten şaşırmamak imkansız.

Adsız dedi ki...

http://krampon.net/kolombiyali-futbolcu-ile-dobra-dobra/a8fbf94f-dd48-42