15 Nisan 2011

Hepinizi inlete inlete mutasyona uğratacaklar


Arda'yı ve altyapıdan çıkan diğer futbolcuların -hatta örnek olarak 'bu havada oynanmasın sakatlık olur' denmesine rağmen oynatılan Konyaspor maçında Batista'nın öküz gibi dalmasını hiç yazmadan- Florya'nın çimlerinden ötürü sakatlandığı haberlerinden sonra Emre Belözoğlu'nun neden müzmin sakat olduğu da açıklığa (!) kavuştu.

Emre'yi mutasyona uğratmış Galatasaray. Halterci gibi çalıştırmışlar da, o yüzden de hayatı sakatlıklarla geçmiş. Hatta Emre'ye aynen şöyle denmiş:

"1 - Galatasaray'ın gelecekteki 10 numarası olacaksın. Ancak takımda Hagi var ve A takımda düzenli oynamak için en az 10 yıl beklemen gerekecek.
2 - Orta saha oyuncusu olursun ve bir yıl içinde A takım forması giymeye başlarsın."


Haberi yazan arkadaşın süper bir hayal gücüyle birlikte aynı zamanda da beyinsiz olduğunu bu alternatiften anlamış bulunuyoruz.

Neden?

Çünkü dönem itibariyle Hagi 33 yaşında. Emre'nin 10 yıl beklemesi için Hagi'nin 43 yaşına kadar futbol oynaması gerekiyor.

Hadi diyelim Hagi 43'e kadar futbol oynadı. Peki Emre 10 yıl içinde hiç mi forma giyemeyecek? Bu kadar aptallık sarmalının içine girmek mümkün mü?

Galatasaray hakkında her tür haber çıktı. Artık götlerinden ne uyduracaklarını bilemiyorlar. Sınırları aşmak konusunda ciddi anlamda aşama kaydediyorlar. Herif Fenerbahçe'de sakatlanıyor, hesabını Galatasaray'a kesiyorlar.

İtin götüne soktular kulübü, yetmedi itin götünden çıkartıp başka götlere sokup çıkartıyorlar. Tabii herifler, götten çıkma bu kadar haber yapınca o göt senin, bu göt benim dolanıyorlar.

İpin ucu iyiden iyiye kaçmaya başladı. Akla hayale sığmayacak türden haberler türetiyorlar ve hepsinin öznesi de Galatasaray.

Yönetim boşluğunu fırsat bilip atan atana, tutan tutana.

Biri çıkar "Böyle batıya açılan pencerenin içine edeyim" der, diğeri çıkar "Galatasaray değil enkaz" der, öteki çıkar "Emre'yi Galatasaray sakatladı" der.

E yeter ama. Hakikaten yeter. Biri çıksın şunlara adam gibi yanıt versin. "Emre mutasyona uğramış!"

Be pezevenk, Emre'nin mutasyona uğradığı kesin de, fiziki durumundan ötürü değil, ruhani durumundan. Galatasaray'da oynarken, her türlü bok söylendi herife, Fenerbahçe'ye geldi birdenbire melek oldu. Ki, şu an yaptığı hareketlerin 10'da birini o zaman yapamıyordu.

Şu an bokun üstüne üşüşmüş sinekler gibisiniz ve gitgide daha da mide bulandırıcı hale geliyorsunuz.

Galatasaray er ya da geç hepinizi mutasyona uğratacaktır. Kiminizi sikerek, kiminizi göt ederek.

Ne Galatasaray nefreti varmış millette. Düşene vurun, kalktığımızda inlete inlete biz vuracağız.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

GS ye Saldırı biter mi üstad

http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=90746

koala dedi ki...

Adsız; Tayyip rövanş alma peşinde. Galatasaray'ın şu an içinde bulunduğu durumdan tut da, şu stat konusuna kadar her şeyde sıkıştırıyorlar. Herkese yaptığı şey çünkü. Dindar değil de Kindar bir arkadaş kendisi

Adsız dedi ki...

aynen öyle üstad,

Bu video da ağlattır adamı.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90718

ozdmroz dedi ki...

Her yeni şeylerde umut besler insan daha da güzel olacak diye.

Bende de öyle bir his var şuan, Ünal Aysal, zamanında polis'in biri ile tartıştı diye Türkiye'yi terketmiş insan, benim içimde umut yeşertiyor. Özhan Başkan kibarlığı var üzerinde.

Umarım o gelince bertaraf eder GS üzerinde oynanan her türlü oyunu.

koala dedi ki...

@ ozdmroz; Tayyip Erdoğan iktidar olduğu sürece Galatasaray'ın başarılı olması çok zordur. İmkansızı başarmakla eşdeğerdir. İçlerinde bitmek bilmeyen bir nefret var Galatasaray'a karşı. Çünkü kendi fikir dünyalarının tam zıttı bir camia.

Ozan dedi ki...

Galatasaray er ya da geç hepinizi mutasyona uğratacaktır. Kiminizi sikerek, kiminizi göt ederek. harika olmuş burası abi sike sike getiriceğiz şampiyonlar ligini herşeyin ilkini yaptığımız gibi bununda ilkini yapacağız her ne kadar engelleselerde...

bu arada habere baktım faruk özakta birşeyler saçmalıyordu onların biraz toparlanmış hali gibi oldu olucak klubün tapusunu verelim rahatlasınlar ya yeter artık bir galatasarayımız var onu da elimizden almayın dokunmayın..

ya birde kıçımla gülüyorum ve bunu diyen adamı rencide edemedim ama hala hakan şükürden medet uman adamlar var neymiş spor bakanı olunca götümüzü kollarmış nereye kolluyor onun eli o kadar uzun mu Türk sporunda aziz yıldırım oldukça kimse kimseyi kollayamaz o yalnız fenerbahçeyi kollatır...

ozdmroz dedi ki...

@koala;

Tayyip dönemini iyi analiz etmek lazım. Menderes dönemi ile sanki birebir kopya. Tek parti dönemi her alanda özgürlüklerin kısıtlanması, Muhalefet yapan gazetelerin kapatılması, gazetecilerin hapse atılması, muhalefet yapan Kırşehir'in ilçe yapılması. Her alana kendi adamlarının yerleştirilmesi, umarım sonu da öyle olur. Ama benim hiç bir ümidim kalmadı artık bu halktan.

Tanita Tikaram dedi ki...

Emre Belozoglu ve Fenerbahce Spor Kulubu’nun gelenegidir yalan yanlis haberler sonrasi resmi siteden aciklama yapmak, bu tip haberlere ‘degerli taraftarlarin’ itibar etmemelerini bildirmek. (Ornek: Colin Kazim ve mac sonrasi alemleri)

Ama Emre Belozoglu oyle degisik bir adam ki, yillar sonar “Ben Galatasaray’da oynarken de aslen hep Fenerbahceli’ydim” der. Hayir FB’li, GS’li ya da Baba Eski Spor’lu olmasina karsi degilim, ama rengini en bastan belli et, transfer oldugun takima gore serbet verme..
Ayni Belozoglu, yakin zamanda yayinlanan bir roportajinda oynamis oldugu kulupler bazinda en buyuk futbol basarisinin ne oldugu soruldugunda (UEFA sampiyonlugu cevabini vermesini beklerken) beni gene ters koseye yatirmis, Kore’deki Dunya ucunculugumuzu kulupler bazi olarak nitelemistir!!! GS’sinin “g” sinin dahi agza alinmamasina ant icilmis, cunku biribirinden laciverdi ve kirmiziysla ayrilan iki takimin lacivertlisinin taraftarina sirin gorunmeli kendini sevdirip, gonul almali … Zamaninda takip edenler bilir, Belozoglu’nun artik aktif degil ama yine FB’ye transfer olduktan sonra yayina baslayan kisisel web sitesinin “fotograflar” kisminda Inter, Newcastle United ve Fenerbahce’deki resimleri var ama GS ile ilgili tik tok. Ne de olsa GS artik tuu, kaka, ocu, karafatma vesaire vesaire sifatini siz koyun artik…

Konuyu dagitmayalim, en basa saracak olursak, her abuk subuk sansasyonel haber sonrasi Aziz Yildirim ve/veya FB’li futbolcularin Fenerbahce’nin resmi sitesinde ‘Bu haber tamamiyle hayal urunudur, dikkate almayin, yaziyi yazanlar hakkinda hukuki islem yapilacaktir’ beyanati, Belozoglu ile ilgili bu haber icin de cikacak mi?

Cevabini simdiden vereyim, mevzu bahis spor kulubu ve alt yapi ezeli rakip (dusman) GS oldugu icin, Emre’nin boyle bir haberi tezkip etmesini beklemiyorum, hayal edemiyorum hatta kendisine yakirtiramiyorum…

Dip Not: Konuyla ilgili bu yukaridaki dusuncelerimi yazarken Fenerbahce’nin resmi sayfasinda bugun cikan haber: Profesyonel Futbol Takımımızın Kaptanı Alex de Souza, Brezilya’nın Folha Gazetesi kaynak gösterilerek basında son birkaç gündür yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Alex, Folha Gazetesi’ne herhangi bir mülakat vermediğini bildirdi.

Resmi İnternet Sitemize bir açıklama yapan Alex de Souza, "Basında son iki gündür Brezilya’nın Folha Gazetesi kaynak gösterilerek, bana ait olduğu öne sürülen bir takım açıklamalar yer almaktadır. Folha Gazetesi ile herhangi bir mülakat yapmadım. Söz konusu haberlerdeki ifadeler kesinlikle bana ait değildir. Bu tarz asılsız haberler yaparak spor kamuoyunu aldatanları kınıyorum" dedi.
Son olarak, Unal Aysal secilsin, secilmesin, kendisinin de belirttigi uzere: “Galatasaray, kendi kullerinden dogacaktir.”

Adsız dedi ki...

http://www.footballove.com/2011/04/15/2011-2012-galatasaray-formalari/