8 Nisan 2011

Tatminatör


Cumhurbaşkanı Gül: Ben tatmin oldum

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin: Kızım da sınava girdi, ben tatmin oldum.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu: Şifreleme söz konusu değil. Açıklamalar tatmin edici. (ÖSYM dün itibariyle şifreleme olduğunu kabul etti)

Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek: Sayın ÖSYM Başkanı bir açıklama yaptı biz bu açıklamanın doğru ve yeterli olduğu kanaatini taşıyoruz. Açıklamalar tatmin edici.

Ak Parti Başkanvekili ve önceki dönem Milli Eğitim Bakanı: Tartışmalar tezgâh ve iktidarı yıpratmaya yönelik. Açıklamalar tatmin edici.

YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan: YGS'deki şifre iddiaları konusunda ÖSYM Başkanı Ali Demir'in açıklamaları tatmin edicidir.

YGS'ye giren öğrenciler dışında hükümet kanadında tatmin olmayan yok gibi. Nasıl bir açıklama yaptıysa Ali Demir, maaşallah tatmin olan olana.

Misal, kişisel olarak tatmin olmak istiyorum ama olamıyorum. Günlerdir bu açıklamalarla kendimi tatmin etmek istiyorum, yok olmuyor işte.

Dün hatta eve gittim internetten arama yapıp, bazı görüntülere baktım 'tatmin' olabilir miyim diye? Olmuyor, olmuyor, olmuyor. Israrla tatmin olamıyorum.

Gerçi görüntülerde Ali Demir olunca tatmin eşiği yükseliyor ama ya tutarsa diye denedim. Hele o suyu defalarca içerken görüntüsü yok mu? Dudaklarının ıslanması, bıyıklarına su damlacıklarının yerleşivermesi. İşte orada bile tatmin olamadım.

Benden sınava giren arkadaşlara tavsiye; -tabii tatmin olamayanlar için- sakın ha sakın tatmin olmaya çalışmayın. Ali Demir'le tatmin olmak imkânsız, bizzat denedim olmuyor. Oysa ne hayaller kurarak, izledim açıklamaları.

Kendinize tatmin yolları arayın. Hatta bundan sonra sınavdı, dersaneydi, eğitimdi, öğretimdi vazgeçsinler. Nasılsa KPSS'den tutun, YGS'ya kadar her sınavda ayrı şaibe dönüyor. Giren-çıkan sınavdan önce belli. Ne diye hâlâ okumaya çalışıyorsunuz?

Hem Başbakan ne dedi? "Her üniversite mezunu iş bulacak diye bir kural yok."

Kendinize okumadan iş bulun. Dersaneye vereceğiniz paraları ayırın bir kenara, kuracağınız iş için sermaye yapın.

7 yorum:

ozdmroz dedi ki...

Koala'dan tatmin edici bir yazı daha :)

Ogulcan dedi ki...

uğur dündar' mod algoritma olayını çok iyi açıkladı ve kopya olduğu kanıtlandı artık

Ogulcan dedi ki...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=147300238670108&oid=156992607679718&comments

buda linki videonun

Adsız dedi ki...

Zaten bu mod medyanın YGS'den iki gün önce Google'da aranma rekoru kırması,içerden bir sızma olduğunu kanıtlıyor.Tartışmaya bile gerek yok.

Thiam Jaba dedi ki...

şahan'ın vardı ya oraya gelirsem hepinizi datmin ederim diyodu cengiz :) o skeç aklımageliyor bu muhabbetlerde

Adsız dedi ki...

ben o açıklamalara bırak tatmin olmayı orgazm olldum orgazm

hagininsolayagi dedi ki...

Aklıma Şahan'ın zamanına yapmış olduğu skeçlerden biri geldi.

"Oraya bi gelirsem dopunuzu datmin ederim..."

Adamda ne makina varmış, geleni geçeni tatmin etti arkadaş...