28 Nisan 2011

Turgay koş sınıf başkanlığı seçimine


Her seçimde aday olur, her aday oluşundan sonra seçime bir-iki gün kala birilerinin listesine girmeye çalışır, asbaşkan bilemedin 2. başkan pozisyonunu almaya çabalar.

Hayatımda bu kadar cıvık, bu kadar itici bir adam görmedim. Herif kadrolu başkan adayı sanki. Nerede seçim var, oraya damlıyor. Sınıf başkanlığı seçimi olsa oraya bile gidecek tipte bir adam.

Galatasaray camiasında bu tip adamların olması iyiden iyiye batmaya başladı. Bütün derdi bir biçimde seçilebilecek yönetime kapağı atmak. Bunun için seçimden seçime liste çıkartır, adaylığını açıklar gelgelelim sonunda birilerinin listesine sıvışır.

Cidden sinir bozucu bir tip, bu herifin başkan olduğu Galatasaray Kulübü'nü düşünemiyorum bile. Kadrolu başkan adayı, her seçimin olmazsa olmazı, seçilecek başkanın yağdanlığı.

Lan oğlum bir defol rica ediyorum. Başkanlık, yöneticilik filan çok istiyorsa gitsin site yöneticisi olsun, olmadı apartman yöneticisi ama mümkünse Galatasaray'a değil.

1 yorum:

Ozan dedi ki...

Abi şuan ki adaylar hakkında bir yazı yazmayı planlıyor musun helvacıyı dinlemedim ama son çıktığı programdan sonra baya kişinin ona karşı görüşü değişti daha önce dediğim gibi açıktan destek olduğum aday yok şuan gerçi ben destek olsam ne olacak :D görüşlere bakıyorum helvacıya Adnan Polat yönetiminde olduğu için kızılıyor Ünal aysal futbolu yönetemez deniyor o dönemleri tam bilmiyorum ama nedense Bülent tulun olduğu için Aysal'a sıcak bakılmıyor Adnan Polat neyin peşinde çözmedik aday olmayacağım dedi ama sürpriz planlıyor galiba neyse Galatasaray'ımız için hayırlısı olsun artık her alanda istikrar sağlayalım...