6 Mayıs 2011

Cem Sultan'ı bin Servet'e değişmem


19-20 yaşında gencecik bir çocuk yanına özür dilemek için gelecek, sen tokat atacaksın.

Servet'in çoktan bu takımdan gönderilmesi gerekiyordu. Yok "yürekli"ymiş, yok "canını dişine takıyor"muş, yok "özünde çok iyi insan"mış. Öyle iyi insanlığın ta dibine sıçayım.

Kardeşin gelecek özür dilemeye, basacaksın tokadı. Neden? Çünkü muhtemelen Servet de zamanında bir ağabeyinden tokat yemiştir.

Şu biat kültürü, abilik, hamilik şu kokuşmuş toplumun, kılcal damarlarına kadar işlemiş.

Sezon başlar, ağabeyler 16-18 yaş aralığındaki çocukların saçlarını keser. Neymiş? Gelenek. Sikerim lan öyle geleneği. Ne geleneğiymiş lan! O yaştaki bir genç için saçlarının ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek var mı?

Ama neden, 5 yıl önce de Arda'nın saçları kesildi. Abi oldu ya artık o da yapacak.

3-5 çakal hep birlikte Rijkaard'ın yollatmayı başardılar. Herifler ödül gibi taltif edildiler. Hepsinin sırtı sıvazlandı, yüreklendirildiler.

Mağlubiyetler ardı sıra gelince bu it sürüsü, çorbacılarda buluşup "N'oluyoruz beyler" konulu toplantı yaptılar. Çıkan sonuç, "Yabancılara Galatasaray'ın büyüklüğünü, hangi takımda oynadıklarını hatırlatmalıyız" oldu.

Lan yavşaklar, siz farkındasınız da hangi takımda oynadığınızın, yabancıları farkına varmaya çağırıyorsunuz.

Florya'da açık bir çete düzeni işliyor. Hakan Ş, denen sevimsiz heriften bu yana, bu gelenekselleşti. Herkes kıçına birilerini taka taka bu noktaya geldiler.

Adnan Polat yönetimi zaten, Kalli'nin gönderildiği yıl, elini değil götünü bile verdi bu çetecilere. Geldikleri nokta da, 37 puan, -10 averaj ve 14.cülük.

Cem Sultan'dan belki hiçbir şey olmayacak, belki son derece yeteneksiz, belki Galatasaray'da oynayamayacak ama Servet denen dallamanın yerine bin kez bu çocuğu tercih ederim.

Servet'in ne kadar iyi yürekli, altın kalpli (!) olduğunu da gördük. Kendisinden 10 yaş küçük, özür dilemek için gelen genç adama tokat atarak adamlığını gösterdi.

Nereye siktirip gidecekse gitsin Servet. Galatasaray'a önce adam lazım, sonra futbolcu.

Cem Sultan'a da helal olsun. Hakkını arayacaksın, lafı yapıştıracaksın, abi, baba, dede, ata demeden.

10 yorum:

Görkem dedi ki...

Benim artık bu adamı görünce midem bulanıyor.Sadece bu değil neler neler yaptı hala "milli takım stoperi,hoca onu kullanamadı,aslan gibi adam" falan.Galatasaray'da ki şu düzenden nefret ediyorum.Aynı hareketi yabancı bir futbolcu yapsaydı Cem Sultan'a bir sürü laf edilirdi,ceza alırdı belkide kadro dışı kalma vs. olurdu.Servet yapınca "Cem Sultan Servet'i kızdırdı" oluyor.Galatasaray'da görmeye dayanamıyorum artık bu adamı.

tenten dedi ki...

bu hayvanoglu hayvan a inat kasimpasa macina gidip cem sultan diye pankart acacagim!!! bi siktirin gidin arkadas su takimdan yediniz bitirdiniz takimi... size dayali duzene son!!!!

Adsız dedi ki...

Üstad, Böyle Karakterli 19 yaşındaki bir delikanlı ve yetenekli oyuncunun mukavelesi 1 ay sonra bitiyor, bu şerefsizler böyle geleceği parlak olabilecek bir oyuncuyla hala sözleşme yenilemedi ya, bu yönetimin beyinsiz olduğunun işareti.

Not: Ünal Aysal 19.30 da lig radyoda canlı yayında, dinlemek isteyen Gs li arkadaşlarımın bilgisine.

Ozan dedi ki...

ya bence gelecek var Cem'de ama sahip çıkacak adam yok amına koyduğum yerinde...Servet cahil işte öküz herif paralı cahil öküz bir de Üniversite okuyor ama öküz işte...

Adsız dedi ki...

Evet Şu an bakıldığında Cem haklı beyler ama umarım sözleşmesi biterken Fb ye veya Bjk ye gitmek için rol kesmiyodur, sözleşme imzalamamakta kendisi ısrar ediyormuş özellikle Fb ye gitmezse ve kalırsa haklı olduğuna inanmış oluruz, yok giderse bu yaptıkları şov olmuş olur Yok formayı sizden daha iyi temsil edicem blöfüyle,ama gitmezse bu hareketlerinde smimi ise helal olsun çoçuğa.

koala dedi ki...

@ Adsız; valla giderse de gitsin. çocuk 10 kere forma giyemedi. hoş, fenerbahçe'ye gittiğinde de forma giyemez ayrı mesele

Adsız dedi ki...

işte Tuttular sonunda bişey olmamış gibi barıştılar veya barıştırıldılar,

Bence barıştırıdılarda neyse zoraki de olsa.

http://spor.milliyet.com.tr/cem-sultan-ve-servet-cetin-baristi/spor/spordetay/07.05.2011/1387349/default.htm

kaptan dedi ki...

hemen bir kulp buluyoruz lan ne bicim milletiz be yok fb ye gidecekmis yok bjk ye yahu nereye gierse gitsin yaptigi hakkini korumak bu duzene son vermek servetin tokadi galatasaraya atilmis tokattir yahu...

Adsız dedi ki...

Tamam belki kulp bulunuyorda Bu Formayı sizden daha iyi temsil edeceğim deyip gidilirse ayıp olur yoksa eyvallah, ayrıca o kadar salladı ne oldu, hiç bişey olmamış gibi poz vermeyecek böyle konuşanlar, bu pozlar büyük ihtimal yalan samimi olmayan görüntüler zaten, böyle davranmakta ne kadar doğru bilemem, İlk önce ver veriştir sonra gülümeyerek poz ver sahtede olsa, Yoksa Serveti bilmeyen yok zaten kaç senedir Hasan Şaş Hakan şükür gittikten beri Florya Ağalarından kendisi.

Adsız dedi ki...

saa 18.45 BJK hala güvenlik nedeniyle otelden çıkamadı Bu maç Tehir olurmu acaba. Olayların çıkacağı kesindi de can kaybı olmasa bari.