26 Mayıs 2011

'Hürriyet' yalandır -18 milyon kez siksinler sizi-


Bok atılacak ya ne söyleneceği bilinmiyor. Selçuk İnan'ın 18 milyon Euro ya da 21 milyon Euro alacağı söyleniyor.

Rakamlar açıklandı açıklama budur: "Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş’den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbol oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre oyuncuya her bir sezon için 2 milyon avro sabit transfer ücreti ve maç başına 15 bin avro ücret ödenecektir" ifadesine yer verildi.

Bu kadar terbiyesizce haber yapılmaz. Feridun'a sormak lazım duyumlarına göre kaç milyon Euro verildiğini.

Artık iş iyice rayından çıkmış durumda. 3 yıldır Galatasaray'a karşı aleni savaş yürütülüyor medyada. Yalan haberler havalarda uçuşuyor. Bunlar gazeteci filan değil, soytarı. Yarın Selçuk'un aldığı rakamı ufak kutu haber olarak verirler.

Rakamı milletin kafasına kazı, çocuğun üstünde psikolojik olarak etki yarat. Selçuk iki maç tökezlesin "21 milyon Euro'luk futbolcu" haberleri başlar.

Adi, aşağılık, pespaye, basit adamlardan, doğru düzgün işler beklemek de bizim hatamız.

Alayınız orospu çocuğusunuz.

18 milyon kez siksinler sizi.

18 yorum:

Unknown dedi ki...

Güzel yazmışsın ama NTVSpor'u unutmuşsun. Onlar da dünden beri bu transferi pahalı olarak yerleştirme imajındalar.

Adsız dedi ki...

Rezil Ntvspor haberin içeriği yıllık2 milyon düzeltilmiş ama konu linki 5 yıl 18 milyon euro diyor hala , yahu şunu kabul edin, Selçuk GS yi seçti, bu kadar .

http://www.ntvspor.net/

koala dedi ki...

@ Ata; inan bana 2 yıldır NTV'yi takip etmiyorum. Çoluk çocukla iş yaptıklarını gayet iyi biliyorum. Şu an kadrolarında bulunanların tamamı kopyala-yapıştır nesli. Hatta şöyle söyleyeyim inan bana içlerinde Türkçe konuşmayı bilmeyenler var. Ama onlar da söylediyse onları da 21 milyon kez siksinler :)

aksilaz dedi ki...

Doğru yolda olduğumuzun göstergeleri bu haberler. kapaklar yerlerini bulmuş.

Elve dedi ki...

yazacak söyleyecek küfür bulamıyorum hakkaten. keşke bir yönetici canlı yayına baglanıp nerden sallıyosunuz bu 18 milyon euroyu diyebilseydi.

Adsız dedi ki...

Şimdi ne diyor hürriyet haberin içeriğindeki linkte GS Transfer ücretini az bildirdi diyor Yuh,

Şimdide Trt 3 sporda Okay Karacanın yanındaki Fanatik FB li Necil Ülgen , Okay Karacanın yıllık 2 milyon euro olarak bildirilimiş demesine rağmen 4 milyon Euro alacak o rakam doğru değil GS dengeleri sarstı diyor, GS nin alması da iyi oldu Emenike FB ye gittiği için kıyamet koparanlar buna daha çok mana bulurdu diyor,

Arkadaş bunu sike sike kabul edeceksiniz Yıllık 2 milyondan normal bir parayla GS yi seçti gerçek bu kudurmayın, Mehmet Topuzun 2.3 milyon aldığı yerde Selçuk bedava.

Adsız dedi ki...

Ne demiş Hürriyet Spor Müdürü Mehmet Aslan Yaşasın gazetecilik


http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17878856.asp?yazarid=173&gid=61&hid=17879258

Tansu Gürsel dedi ki...

Hürriyet'le Ntvspor muhtemelen Selçuk'a Fener'in teklif ettiği parayı girmişlerdir yanlışlıkla... Hani kesin Fener'deydi ya Selçuk? Ağır koymuşuz belli ki...

Elve dedi ki...

hepinizi yapıcaz oglum bekleyin... göttöşlar ya nasıl tutusmaya başladılar. selçuk'u alamadılar. ee terim'de geldi. artık borazan öttüremezler her yerde. en azından böyle bir etkisi var terimin. tutuştular iyice.

Burak Eren dedi ki...

Galatasaray'ı karamürsel sepeti sananlara gitsin abi bu yazı. Büyüksün :)

Adsız dedi ki...

İşte bu Hakan Üstünberkle yola devam.


http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10143.php

sago dedi ki...

Bu transfer Gürcan B. ve Ercan S. denen şahsiyetsizlere atılmış büyük bir TOKATTIR

bss dedi ki...

nerede tribunselsevda?

bss dedi ki...

kendisi boru boru konuşuyordu,bunlarada cevap versin!

koala dedi ki...

@ bss; kendisi dünya tatlısı bir eleman. hepimiz takım tutuyoruz, doğaldır farklı düşünmemiz.

Adsız dedi ki...

sadri Şener Niye bu kadar çoşmuş anlamak mümkün değil, Beşiktaş ne yaptı etik mi davrandı sana göre egemende, Sen Bursadan Ereni alırken sormamışsın.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17885181.asp?gid=381

Hakan Özkan dedi ki...

Yazıyı geçtim, "İnanılmaz rakam" diye başlık atmışlar, 21 rakam değil ki:)

bss dedi ki...

@koala uğur abi ben kendisinin kötü birisi olduğu ile ilgili birşey söylemedim,ben galatasaraylı olarak kendisinin bloğunu zaten okuyorum,rakip takımında görüşlerine bakayım ve daha sağlıklı yargılamada bulunayım diye. benim o yorumumun tamami ile taraftar ın taraftara çağırısı olarak algılanmasını isterim :)