3 Mayıs 2011

'Siktik' de, 'orospu' de, 'ibne' de ama sakın ha sakın 'günah' deme


Bu ülkede tribünlerin rengi sarı-lacivert, stadın ismi Şükrü Saraçoğlu oldu mu, rakibinin götünü sikebilirsin,


rakibine rahat rahat koyabilirsin,


dilediğin gibi ibne diyebilirsin,


stadına genelev, taraftarına orospu diyebilirsin,


yardımcı hakemin kafasını yarabilirsin,


tribünden sandalye atıp, başkanını sahaya indirebilirsin,


kimseden çekinmeden, korkmadan tribünlerini yakabilirsin,


ama "Günahların takımı Fenerbahçe" diyemezsin!

Çünkü burası Fenerbahçe Cumhuriyeti.

K-9'dan bozma hakem tribünlerin infialinden korkup maçı tatil edemez.
Türkiye'nin FUTBOL Federasyonu, ceza veremez.
Profesyonel Disiplin Kurulu, verilen cezayı anında indiriverir.
"Bir daha küfür olursa, saha kapatılacak" derler, tribünlerden küfür gelince gözlemci duymaz.

Adalet duygunuzu ve vicdanınızı sikeyim sizin. Herkesi figüran yapın da, siz de biz de rahatlayalım...

21 yorum:

Adsız dedi ki...

üstad aynen böyle bu iş.
Günah Kelimesini dava edenler, Bu Galiz küfürler stadında kolunu kıpırdatmıyor,

Bu Arada Başkan Aysal Hoca Terim veya Lucescudur, Senin varmı Başkan ve Hoca tahminin,
gerçi Terime soğuksun sen ama, bu ikisinden başkası gelmez gibi,

Lucescu Gelirse Abdürrahim ile uçururlar Takımı, Ama Ali Dürüst Terimi ister Terim gelirse, ne Abdürrahim yönetici de olsa, futbolcularla haşır neşir olur nede Aysalın tuttuğu Bülent Tulun görev alabilir

Yani üste yazdığımın maddelenmiş hali;

1-)Terim gelirse Tulun görev alamaz ve Albayrak pek bişey yapamaz
2- Lucescu gelirse Abdürrahim çoşar dolayısıyla takımda çoşabilir,
3-) Bülent Tulun Bu 2 hoca gelmezse görev alabilir.

Not:Şu Abdürrahimle iki sohbet etme şansı bulup takımda kalsa Kewell, Leeds günlerine döner valla.
:)))))

Not 2 : Aysal seçilip, 14 veya 15 mayısta Yeni hocamız Terim derse, Selçuk inan %99 GS dedir onu şimdiden söyleyeyim, ben böyle tahmin ediyorum .

ozdmroz dedi ki...

oruspu çoçukları müdürüm afedersin.

Adsız dedi ki...

üstad Akşam maç için ne diyorsun bu yine kızmış Barca, Pepenin Ramosun olmadığı Reali bence en kötü 3-0 lık yapar demedi deme ibrahim :)))


Not: Bu akşam maçı vermeyen Starın da ...................

Adsız dedi ki...

tabure tribünden atılmadı.yedek klübesinden tribüne atıldı.

TribunselSevda dedi ki...

Yukarda koyduğun tüm pankartların cezası verildi. Peki Trabzon'un açtığı pankartın gözlemci raporuna bile girmemesi adalet mi abi?

Ayrıca o sandalye yedek kulübesinden tribüne atıldı. Sahaya inip dayak yemediklerine dua etsinler.

Adsız dedi ki...

Mustafa yla buluştuk herşey iyi güzeldi pankart hazırlandı ama

pankart açmaya yeltendiğimde

açarsan anamı siksinler bıçaklarım diyen şerefsizin yüzünden bırakmak zorunda kaldım

herifin tipinden ne mal olduğu belliydi şakası yoktu

şimdi klavyenizin başından sallayabilirsiniz

ne de olsa yaşamadınız

Adsız dedi ki...

bir insan orospu çocuğu olmayı seçemez, annesinin elindedir. ama orospu ruhlu olmak sizin elinizdedir. sizin de nasıl satılmış olduğunuz bellidir..
pankarta gelince; verdiğiniz örnekler eleştirmeye açık, eleştirilecek pankartlar. ama siz yine her zamanki gibi savunmanızı ötekiler üzerinden yapıyorsunuz. adam öldürseniz "ama başkası da öldürüyor" diyeceksiniz. elinizden fazlası gelmiyor. evet biz yanlış yaptık, yapmamalıydık diyemeyecek kadar malsınız, karadenizlisiniz..

koala dedi ki...

@ Adsız dedi ki... "şimdi klavyenizin başından sallayabilirsiniz. ne de olsa yaşamadınız" diyen arkadaş, tam olarak ne anlatmaya çalıştığını söylersen sevinirim. eğer neden orada olmadığımı sorgulamaya çalışıyorsan, Mustafa'dan öğrenebilirsin. yok eğer başka bir şey söylemeye çabalıyorsan, dediğim gibi net anlat.

@ Adsız; ötekiler üstünden savunma filan yapmıyorum. trabzon'da açılan pankartla şu yukarıdaki pankantları bir tutuyorsan zaten sana söyleyeceğim bir şey yok. dikkat edersen, başka pankartları değil, özellikle onları seçtim. insanlar tepkilerini tribünlerden pankartla dile getiremeyecek mi? "günahların takımı fenerbahçe" taraftar açısından daha ne kadar naif bir pankart hazırlanabilir ki? karadenizlilik ve mallık üstüne söylemine bir yorum getiremiyorum!

@ TribunselSevda; Alican gözünü seveyim, şu pankarta ceza verir misin? ya da şu pankartla yukarıdakiler bir midir? "rıza efendi iki ekmek bir süt" ayıbı yeter de artar eğer pankartlardan yola çıkacaksak.

@ yorumunu yayınlamadığım adsız; alttaki etiketi Fenerbahçeliler için yazmadım. haaaa senin baban Federasyon ya da PFDK Başkanı ise üstüne alın.

Adsız dedi ki...

http://tvarsivi.com/player.php?y=339&z=2011-05-03 19:08:00

işte Mustafadan Bahsedilen video

TribunselSevda dedi ki...

@koala

abi ben ceza verilsin demiyorum ki zaten. Sadece o pankartın 90 dakika orada durmaması gerekiyordu. Çünkü o sözün altında bi iftira yatıyor. Bunun belgesini koymadan söylenirse çok ağır olur.

Tamam söylersin açtın pankartını tepkini koydun ama biz stada girerken ağzımızın kokup kokmadığına bile bakan yetkililer Fenerbahçe'ye iftirada bulunan bir pankartı hadi gözünden kaçtı sokturdun, nasıl olurda maç sonuna kadar indirmez.

Eğer bir kural varsa bu herkese uygulanmalı. Biz DHBJK-C pankartı açtık adamlar bizi terör örgütü kurdunuz suçlamasıyla gözaltına aldı.

dediğim gibi yukardaki pankartların hepsi açıldığı gibi indirildi. Ama o pankarta kimse müdahale etmediyse o zaman burda adaletsizlik bize yapılmış olmuo mu?

Ben bizim açtığımız ve olmaması gerekiyodu dediğim pankartların hiçbirisini reddetmiorumki zaten.

kaptan dedi ki...

beddualar ve gunahlar ceza gerektirir, ana avrat kufur etmek ozellikle de galatasaraylilara serbest , adalet duygusu ile davrananlar yada kendilerini o sekilde gosterenler, acidi ise yag sursunler kiclarina her zaman soylerim mazlum havalarina girerler son haftalar yaklasinca helede onde iseler kaybettiklerinde de ZALIM olurlar, stad yakarlar sehri yakarlar esnafa zarar verirler, o zaman adalet sormazlar bu gunahsiz insanlarin sucu ne biz neden bunlari cezalandiriyoruz diye, gunahlarda v gunahkarlarla beraber yanacaksiniz...

Ozan dedi ki...

Günahların takımıdır bu kadar basit olay gocunacak bir şey yok 2 şampiyonluk durup dururken kaybedilmedi ben diyeyim ilahı adalet siz diyin başka bir şey ama haklı orada resimli pankart lazımdı günahların takımı olduğunu kanıtlamak için eksik yapmışlar...

Jordi Metal dedi ki...

Mondi'nin kafasına atılan ses bombasına, Gerets'in kafasını yaran taşlara, Hasan'ın alnında patlayan yumurtalara rağmen Galatasray'ım orada ölümüne yanildi ya biz işte bu yüzden aşığıyız Galatasaray'ımıza. Dediğimiz gibi 'asaletin bize yeter'

Adsız dedi ki...

@koala;klavyenizin başından sallayabilirsiniz. derken seni kastetmemiştim,eğer ben olsaydım orada gitmezdim, gibi cümleler kuracaklara söyledim.

Ozan dedi ki...

unutmadan Manukyan'ın cocukları pankartıda vardı fenerlilerin açtıkları geçen basket maçında Birileri hakemlere bağlamış bel bağlamış Steps yapmadan oyna Turgay Demirel" pankartı açıldı ondan bile rahatsız oldular küfürsüz pankarttan rahatsız oluyorlar ama küfürlü pankarta izin veriyorlar zihniyete bak istenilse açılmazdı o pankart gerisi hikaye he tamam Galatasaray'da temiz değil bizim salakların yaptığı pislikler vardır doğrudur neyse anlayan anlamıştır umarım...

koala dedi ki...

@ Ozan; evet salondan kaldırılmış, haberim var o pankarttan. gücün kadar yapıyorsun bu işleri.

and1905 dedi ki...

dostum çok iyisin!

fb64 dedi ki...

Fenerbahçe'yi kötülemek için şekilden şekile giriyor insanlar. Sen de onlardan birisin.

Adamların yaptığı terbiyesizliğin suçlusu olarak bizi göstermeye çabalamışsın. O sandalye tribünden sahaya atılmadı, bir futbolcu tribüne attı. Aziz Yıldırım sahaya inip kimseye bir şey yapmadı, olayları sakinleştirdi. Bunda nasıl bi kötülük görmeyi başardın bilmiyorum. Fenerbahçe'yi kötü göstermek için yapmadığı şeyleri yapmış gibi göstermek moda oldu ama yakışmıyor.

Yukarıda gösterdiğin pankartların benzerlerini diğer takımlar açmadı mı? Ayrıca ben yukarıdaki pankartların içinde bir mizah unsuru görebiliyorum. Seviyesiz ve yanlış olduğu kesin ama halk arasında kullanılan ve Galatasaray taraftarıyla karşılıklı olarak yapılan bir şeydi bu. Gün içerisinde arkadaş olan insanların bile birbirlerine bu tarz şeyler söylediğini görebilirsin. Bu pankartlar arkadaşça bir niyetle yapılmış değiller orası kesin ama içlerinde bir mizah unsuru var. Halk arasında birbirine herhangi bir oyundan sonra bile bu lafları söyleyen insanları görebilirsin, bu ülkemizdeki mizah anlayışının bir parçasıdır. Ne yazık ki.

Ama bu ülkede kimse karşısındakine, muhabbet olsun diye günahkar demez. Bu içinde hiç bir mizah unsuru bulunamayacak, tamamen belden aşağı vurmaya yönelik, sahada verilen emeği hiçe saymaya çalışan, başarıları aşağılayan kahpece bir pankarttır. Yukarıda açılan hiç bir pankartta futbolcuların emeğini tam tersi bir kavrama çevirmek gibi bir niyet yok. Günahların takımı Fenerbahçe, Fenerbahçe'yle ilgili tüm değerlere, yapılan her şeye saldıran aşağılık bir pankart. Bu farkı göremiyorsan bu senin sorunun.

Ayrıca Fenerbahçe stadındaki seviyeyi yukarıya çeken ilk Türk takımıdır. Bu tarz pankartlar artık Fenerbahçe stadına giremez, kimse sahaya rakı şişesi atmaz. İnsanlar gayet rahat aileleriyle çocuklarıyla gelip maç izlerler. Fenerbahçe'yi kötü göstermeye çabalamadan önce herkes kendi takımına bakmalı.

koala dedi ki...

@ fb64; "Götünüzden siktik mi?"yi mizah unsuru olarak görüyorsan sana yanıt veremem kusura bakma. Ya da "Rıza efenndi iki ekmek bir süt" pankartı senin için mizah unsuru mu? Valla bravo. Zihniyet buysa zaten sözün bittiği yerdir

Ozan dedi ki...

vay be ne kadar terbiyesizmişiz masum fenere bok atıyoruz baksana geçen sene neredeyse yanıyordu stad ama ev gibiymiş orası insanlar aileleriyle rahat maç izliyorlarmış bu pankart'ta galiba bu sene açılmadı kadıköy'de sikerim böyle mizahı çok terbiyeliler canım biz fesatız

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/179808_180555578650203_107772465928515_372225_6436610_n.jpg

fotoğrafı rovaşata blogda gördüm ordan alıp gösterdim

@fb64 : o rakı şişesini atanların anasını götünden ben sikeyim tamam mı ne kadar küfür ettiğimi biliyor musun o orospu çocuklarına az sövmedim az başka argümanlarla gel ya da okuduğunu anlamaya çalış...

Cevdet Aykan Demir dedi ki...

Bu ne ezikliktir arkadaş. Sen istedigini söyle,birisi de azcık canını yakınca şikayet et. Hadi ordan....