11 Mayıs 2011

Ülkenin götünü siktiniz!

Deniz Feneri davasını 3 yıldır bekleten Ankara Cumhuriyet Savcısı, YGS'deki şifre, kopya iddialarına ilişkin 'takipsizlik' kararı verdi.

Sınava katılan bütün genç arkadaşlar, derhal dolaba koşup bir bardak soğuk su içsin bu kararın ardından.

Sinsi bir hırsız gibi gençlerin geleceklerini çalanlar da, götlerine Acem kınası yakabilir.

Yargıyı ele geçirmek bunun için önemliydi. Birtakım olayların üstünü örtüp "Bakın gördünüz mü, iftira atıyorlar, çamur atıyorlar. Bağımsız yargı olayı ortaya çıkarttı" diyebilecekler.

Aksi bir kararı beklemek aptallık olurdu. Ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, bakanları 'tatmin' olduktan sonra, savcılarının tatmin olmamasının mümkünü yoktu.

15 gündür ortalarda görünmeyen profesörlüğünü kopyala-yapıştırla, tezini çalarak yazan Gümüşsuyu Müftüsü, şimdi televizyonlara, gazetelere çıkar "Bizim içimiz rahattı" diye konuşur.

"Memleketin çivisi çıktı" deyip duruyordum ama öyle değilmiz. Memleketi siktiler, sikmeye de devam ediyorlar. Bu kez sikilme sırası öğrencilerdeydi, bir de onlar tattı, bu eşsiz (!) duyguyu.

Sıra kimde hep birlikte göreceğiz.

Durmak yok; hak yemeye, adaletsizliğe, eşitsizliği, çalmaya, satmaya, yalana, talana devam...

Konu çok tartışılırsa, iki kaset patlatıverirler, hepimiz aval aval bakarız. Olmadı mı, Nihat Doğan adada götünü gösterir, onu konuşuruz.

1 milyon 700 bin genç arkadaşa geçmiş olsun. Cemaatçi piçlere de, selam olsun. Sizin imamınızdan, hocanıza kadar kim var, kim yok topunuzu filler siksin.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

olayın bam teli budur:
''Yargıyı ele geçirmek bunun için önemliydi.''

ortada ele geçirilmiş bir yargı iddiası var.sorum şudur,yargı eskiden kimin kontrolündeydi ki şu an ele geçirildi.şu an ''ele geçirilmiş'' yargı bu durumda eskiden birilerinin yargısıydı ve geçmişteki bütün yargı kararları da şaibeli miydi diyeceğiz peki.bilmem yaşınız tutuyor mu, 1999 da, türkiyede iki aşamalı sınavdan tek aşamalı sınava geçildiği sene, sadece 2 adetcik sınav kitapçığı çalındı.
o gün onun hesabını kimse verdi mi haberdar mısınız,veya o olayın perde arkasında neler döndüğünden haberdar mısınız.
en sonunda cemaate bağlamışsın.
istersen ardımdan tonlarca yine söv.
yıllardır belli bi siyasi görüştekilerin otağı olmuş bi kurum olan ÖSYM'nin sadece başkanı 'badem bıyık' olarak değişmişken nasıl oluyor da böyle mesnetsiz elde zerre delil olmadan cemaate çakıyorsunuz.
cemaat dediğiniz şeyin şifrenin kaynağı olduğu düşüncesi var bilinçaltınızda.peki türkiyede bütün puan dallarında 1.olan çocuğun kaç net yaptığından haberdar mısınız.algoritmalı çözümle matematikte 37 doğru yapan bir öğrenci türkiyede ilk 1000e dahi giremez.bu çocuk bütün testlere neredeyse doğru cevap vermiş bi öğrenci.(ankara/maltepe dershanesi öğrencisi) cemaat dershane ve kolejleri son 20 yılda bütün iktidarlar döneminde yapılmış öss sınavlarında türkiyedeki ilk 100 sıralamasına en az 50 öğrenci sokuyorken bu sene neden buna tenezzül etsin.hadi onu geçtim,türkiyeyi uluslararası bilim olimpiyatlarında fizik,kimya biyoloji,matematik,bilgisayar dallarında yurtdışında temsil eden ve her sene 10larca madalyayla ülkemize dönen çocuklar cemaat kolejlerindeki pırıl pırıl zeki çocuklar iken ,cemaat neden başarıyı kazanmak için böyle bi yolu tercih etsin.
şu an siyaseten tepkili olabilirsiniz,onu gayet iyi anlıyorum.ancak birazcık rasyonel ve mantıklı düşünürseniz, aklınızdaki bulanıklığın çoğunun yapay olduğunun farkına varırsınız.hukuki ve meşru yollardan bütün sınavlarda hakkıyla başarılı olabilen bir kesim,neden durduk yere hukuksuzluğa başvursun.zaten fazlasıyla başarılı oldukları apaçık ortada olan bir alanda.

Hakan Kaan Öztürk

koala dedi ki...

@ Hakan Kaan Öztürk; yaşım tutuyor, gayet iyi anımsıyorum o gün yaşananları. iki kitapçık kayboldu diye sınav iptalini yani.
Cemaat'e mesnetsiz mi çakıyorum. Siz gidin bir elinizi yüzünüzü yıkayın. Ya da hangi ülkede yaşadığınızı idrak edin.
"Her sene 10larca madalyayla ülkemize dönen çocuklar cemaat kolejlerindeki pırıl pırıl zeki çocuklar" cümlesini yazan biriyle tartışmam.
Siz tarafsınız, ben de tarafım. Ben adaletin, hakkın yanındayım, siz bir imamın tarafındasınız. Bin gün tartışsak, bir yere varamayız.

Adsız dedi ki...

sizin imam diye küçümsediğiniz insandır işte,bu çocuklara ve daha nicelerine sadece ilahiyat,imam hatip okumayın,hukuk,kimya,fizik,mühendislik,tıp,iktisat okuyun diyen.
evet tarafım.
össde, matematikte 45 soruda 44 doğru 1 boş yapmış, tubitak olimpiyatlarında bilgisayar dalında altın madalya almış,uluslararası olimpiyatlarda bronz madalyayla türkiyeye dönmüş birisiyim.
bize öğütlenen de adil ve hakkaniyetli olmaktı.organize bi iftira şebekesi her taşın altında cemaat varmış söylentisini yayıyor.maalesef sadece bi fısıltının ardından milyonlar sürüklenip gidiyor.
bir tane delil gösterme yok sadece iddia var ve siz buna inanmamızı bekliyorsunuz.
tartışma niyetinde değilim,evet bi sonuca varacağımız yok.
ama şu çok açık ki, manasız ve ideolojik konuşuyorsunuz.

koala dedi ki...

@ Adsız; ideolojik konuşmanın nesi kötü. ideolojisiz, omurgasız olmak iyi midir?
bir fısıltı dediğin şeyi ösym başkanı itiraf etti "evet şifre var" diye. fısıltımıdır bu?
her boku örtmeye çalışın, her şeyin üstünü örtün.
bana burada cemaat kolejlerinin propagandasını yapıyorsun. cemaat eğitime çok eğiliyorsa ve çok önemsiyorsa milli eğitim'e bağışlasın. para oluk oluk akıyor tabii.
olimpiyatmış! bu ülkede zeki çocuklar sadece oralardan çıkıyor ya zaten.

Ozan dedi ki...

ya nasıl elde delil yok araştırmaya izin verilse kim bilir ne deliller çıkar e-postalar falan çıkmış ama takipsizlik kararı verildiği bir işe yaramaz artık tabi siz delilden saymıyorsunuz özür dilerim...

Adsız dedi ki...

sonuna adımı yazmayı unutmuşum,diğer yorumu da ben yazdım.şifre varsa var.benim sana sorduğum soru şu.bu şifre cemaate mi verilmiş,verildiyse tek bir tane kanıt göster,cemaate olan bütün gönül bağımı sorgulayayım.ortada kara propaganda var,ideolojik bağnazlık bu sendeki.ben somut gerçekler üzerinden konuşuyorum.devlet okullarında zihinleri boş manasız aptalca şeylerle dolduran hocaların ellerine verilmeyecek kadar büyük bir eğitim seferberliğidir cemaatin yaptığı.
para oluk oluk diyorsun da,boşa mı akıyor yani,ne yapılıyor bilim insanı yetiştirmekten başka.atılan iftiraların haddi hesabı yok ama ortada en ufak,zerre bi kanıt yok.varsa,göster,herşeyi sil baştan konuşalım.
ama boş atıp dolu tutmaya benzemez.
biraz doğru düzgün sorgulamayı hak aramayı öğrenmek gerekir.
hükümete karşı bütün mastürbatif düşüncelerinizi kusun kustuğunuz kadar,ancak ortada tek bir delil yokken cemaate sallamak,paranoyadan başka bişey değildir.
hakan kaan öztürk

koala dedi ki...

@ hakan kaan öztürk; bu ülkede siyasetçilerin kasetleri kimler tarafından servis ediliyorsa, fethullah gülen hakkında kitap yazanları kimler içeri tıkıyorsa, aynı kişiler bu soruların yanıtlarını cemaatlere de servis ediyordur. 1 milyon 700 bin kitapçık yaparsan, kime servis edildiği de belli olmaz.
kimsenin gönül bağına sözüm yok, isteyen istediğine inanır, istediğine gönlünü verir.

cemaat denen olguya inanmıyorum, daha neyin üstüne konuşuyoruz ki. adamın birini peygamber ilan ettiniz, her konuştuğu, her söylediği, her yazdığı, her çizdiği sorgulanmadan kabul ediliyor.

sen şunun yanıtını ver.
gülen neden hâlâ abd'de?

hadi benim fikirlerim mastürbatif ya sizinkiler nedir? bir adama kayıtsız, şartsız biat etmek ne anlama geliyor.

kanıt istiyorsun, o kanıtları araştıracak kişiler, o cemaatin içinden çıkmış, "gönül bağı" olan adamlar.

kişisel olarak bana kanıt soruyorsan, bahçelievler, bakırköy ve ataköy'de o ışık evlerinde bulundum, nelerin döndüğünü iyi bilirim. ağzınızdan hiç çıkmayan o hoşgörü denen olgunun namaz kılmayanlara, oruç tutmayanlara karşı nasıl işlediğini bilmiyorum.
o cemaatte kimlerin nasıl falakaya yatırıldığını çok iyi bilirim.

neyse, nasılsa Allah'a inanıyorsun. öte tarafta hocanızın ve cemaatinizin nasıl ceza çekeceğini göreceksin.

Barakuda dedi ki...

adsız.. necip hablemitoğlu'nun köstebek kitabını ve zübeyir kındıra'nın fethullah'ın copları adlı kitabını oku demiycem çünkü beynin almaz.. en iyisi rulo yap.. kalın olur hem.. nasılsa senelerdir abd, almanya, rusya vs ne kadar türkiye düşmanı devlet varsa alayına her türlü istihbarat akışını sağladınız, hainliği yaptınız, bilgiyi, bayrağı, vatanı sattınız, kucaklarına oturdunuz, domaldınız; e genişlemişsinizdir haliyle epey.. kolayca alırsınız.. o sırada bulunduğunuz yerin kıyısında köşesinde bir arı sinek vs görürseniz de duygulanır ağlarsınız.. iyi mi?

pelezinho dedi ki...

abi bırak allah aşkına bu gibi yobazlarla sidik yarıştırma.bırak kendi sidiğinde boğulsunlar.öğrenciler resmen sikilmiş adam geçmiş madalyadan bahsediyor.sana da helal olsun abi bir insanın duygularına ancak bu kadar tercüman olabilirsin.yürüyedur her daim arkandayız.