23 Haziran 2011

Hakan Şükür'den bu kadar milletvekili olur


Benim pek sevdiğim kişi Hakan Ş. milletvekili oldu. Nasıl bir milletvekili olacağını zaten biliyordum. Salla başı, al maaşı şeklinde bir Meclis hayatı olacak. Eh arada iki de, içinde bol milliyetçilik kokan sporla ilgili konuşma patlattı mı ondan kralı yok.

Herife, Hatip Dicle'nin milletvekilliğinin düşürülmesi soruluyor. Arkadaşın yanıtı şu: "Gündemi takip edemedim. Bunun değerlendirmesini bizim büyüklerimiz, bakanlarımız, tecrübeli büyüklerimiz yapıyordur. Ben bu konuda henüz erken olduğu için bir şey söylemek istemiyorum."

"Bu konuda erken olduğu için bir şey söyleyemez"miş. Sen ona "Benim kafam öyle şeylere basmaz" desene.

Ayrıca "Gündemi takip edemedim" ne demektir arkadaş? Neyi takip ediyorsan, oradan sorsunlar sana. Hatta sormasınlar bir şey, sen istediğin zaman yanıtlarsın. Senin işin gündemi takip etmek.

Tam gerizekâlı öğrenci modeli gibi. Soruyu sorarsın "O konuya çalışamadım" der. Ehh ebenin amı, "Hiç çalışmadım" desene sen şuna.

Ülkenin milletvekiline bak sen! Adamın adı bakanlık için geçiyor. Şu adamdan bakan çıkarsa, hiç yaşamayalım bu ülkede. Pılımızı pırtımızı toplayıp gidelim.

Gündemi takip etmeyeceksen, ne diye milletvekili oldun o zaman?

Önümüzdeki dönem Hakan Ünsal'ı da alsınlar. Emre Belözoğlu zaten tekkenin adamıdır, futbolu bıraktıktan sonra agresifliğiyle başbakanı aratmaz. Arif Erdem olur mesela. Bunların hepsini yapsınlar.

Söylenecek çok şey var ama söylemeyeceğim. Bunları milletvekili yapanları filler teper umarım.

10 yorum:

tenten dedi ki...

:):):) zaten fazla bir umudumuz yoktu :):):)

Tanita Tikaram dedi ki...

Televole sorusu olmadigi icin ters koseye yatmis bu sefer...

dubwithmorebass dedi ki...

Daha siyasette kirginliklari baslamadi Hakan'in. Iki gune tum meclise kuser benim bildigim Hakan.

Adsız dedi ki...

Maalesef boyle basa boyle tarak...

brk dedi ki...

kuvvetle muhtemel gol vuruşlarından daha çok saç baş yolduracak bu sefer...

Kenan Yilmaz dedi ki...

Alışık değil öyle sorulara, Arif sorsun "dondurma mı soğuk ben mi?" diye bak nasıl cevabı yapıştırıyor şabalak :)

Ozan dedi ki...

Hakan'ın milletvekili olduğu bir meclis de bir ülkede normal şeyler bunlar yakında Nihat Doğan falanda olur ben Uzay'a kaçarım :)

King1905 dedi ki...

her şeye rağmen O'nun yeri bizim için çok farklı... Bizim için her zaman değerli olacak bir isim...

Adsız dedi ki...

ben bilmem beyim bilir kivaminda bir cevap olmus.

ugogus dedi ki...

"Kanal A’da yayınlanan Gazeteci Ömer Şahin’in "Görüş Farkı" programına katılan AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, ilginç açıklamalarda bulundu. Tayyar, Meclis’teki odasında dinleme ve izlenmeye karşı "böcek" taraması yaptırdığını söyledi. Tayyar, "Meclis’e gelir gelmez ilk yaptırdığım işlerden birisi acaba bir dinleme cihazı vs olabilir mi diye koruma birimine başvurdum. Sağolsun onlar alelacele geldiler ve odada bir tespit yaptılar. Bir böcek araması yaptırdım. Şu bildiğimiz 4 ayaklı, 40 ayaklı böceklerden çıkmış mıdır bilmiyorum ama bildiğimiz dinleme cihazının çıkmadığı söylendi" diye konuştu.
"
Bu da bir diger türü işte son vekil neslinin. Şamil Tayyar fikri neyse zikri der o olur zaten, ne bekliyorduk ki? ilk işi gaziantepte kacakcılıktan oturu gelir kaybı yasayan esnafın sorunlarını dinlemek mi yoksa cevirdigi teraneler su ustune cıkmasın diye bortu bocek aramak mı?