9 Haziran 2011

Sayısız orospu çocuğu var



Bodrum'da 30 kediyi zehirlemiş, lanet olası puştlar. 10 tanesi kurtarılabilmiş ancak.

Zehirli et vererek, kıymışlar bu yavrulara. Şunları yapan orospu çocuklarının insan olmasının imkânı yok. Bugün bunu kedilere uygulayanlar, yarın insanlara da rahatlıkla yapabilir.

Benim beynim almıyor, şu hayvanlardan ne isteniyor. Ağzı var, dili yok hepsinin. Bir kap su, suya batırılmış bir parça ekmekle karnını doyurabilen şu yavrulara neden bu kadar aşağılık biçimde davranılıyor?

Orospu çocuğu adi şerefsizler. Çocuklarınız elinizde can verir, kan kusarak geberirsiniz umarım. Sülalesini siktiğim piçleri. Lan yemin ediyorum çıldırıyorum, şu monitörü kırmak istiyorum. Adaletini, vicdanını, insanlığını siktiğimin dünyası.


Bu elemanları kurtarmışlar. Kurtarana teşekkürler.

4 yorum:

pelezinho dedi ki...

abi bunalrı yapanları da zehirleyerek geberteceksiz hiç acımadan.orospu çocukları

Adsız dedi ki...

Kedi Hayvanını Pek Sevmem ama yinede şirinler ama kedileri sevmiyorum diye de günahsız masum hayavanı öldürmem severim bazen illa sevmiyoruz die hayvan mı öldürcez mk.Şu Şirin masum hayvanları öldürenler cehennemde sikile sikile gebersinler o.ç.Geçen bi haberde köpek dövüyolardı!İçimden Küfür Ediyodum!Sülalenizi siktimin piçleri diorum hayvan öldürenlere.Köpekte aşırı hasta ve daha yeni doğmuş.Aşırı zayıfmış.Lan HASTA, YAVRU VE ZAYIF HAYVANI NEDEN ÖLDÜRÜYORSUNUZ ŞEREFSİZ ADİ OROSPU ÇOCUKLARI!

Adsız dedi ki...

bunları yapan belediye diye düşünüyorum

T dedi ki...

Kedilerin evlere dalmasindan rahatsiz olmus birtakim rahatsiz kisiler belediyeye sikayet edip zehirletmis olabilir.