15 Haziran 2011

Şemsiye açmaya geldik


Skor 71-70 Fenerbahçe önde. Mola alınır. Bu sırada Maslak güzergahında 4-5 timsah kutlamalara başlamıştır bile. Masalar etrafında timsah yürüyüşü yapan elemanlar manşetleri hazırlamıştır bile "Şampiyon Fenerbahçe Ülker"

Galatasaray'ın molası biter. Top Tutku'nun elindedir. Yaklaşık 18 saniye vardır maçın bitimine. Bizim Timsahlar, şampanyalar açıp kutlamaya başlamışlardır. Bir yandan deli gibi bağırıp çağırırken, bir taraftan da haberin spotu yazılmaya başlanır. Boru mu Fenerbahçe Ülker bu!

Tutku topu birkaç kez sektirir. Haluk'la paslaşır. Aynı anda Timsahlar zafer çığlıkları eşliğinde masa etrafında son turu atıyorlardır. Kafalarda kukuletalar, ağızlarda düdükler eşliğinde bilgisayar başına geçip, habere son rötuşlar verilecektir.

Tutku topu Andric'e verir. Andric potaya doğru hareketlenirken, çok açık ve net faul yapılır ama verilmez. 3 Fenerbahçeli arasından topu Shipp kapar. Bizim Timsahların neşesi, yerini endişeye bırakır. Shipp yükselir ve 2 kişinin üstünden topu potaya bırakır.

Sonrası sessizlik...
Ses yok...
Ses...
S.
...

Timsahlar hazırladıkları manşeti alelacele koyarlar. Her şey Fenerbahçe'nin şampiyonluğu üstünden düşünüldüğü için, "Şampiyon Fenerbahçe Ülker" başlığı da orada kalıverir.

Kafalarda kukuletalar, ağızlarda üfledikçe uzayan düdüklerle kalıverir Timsahlar.

İbo vardı ben küçükken. "Benim balonlarım vardı" diye enfes bir şarkısı vardı. Sözlere dikkat kesilin.

Bunlar için aptal demiştim. Aptal dediğim için özür dilerim. Aptal bile olamayacak adamlarmış.

Göte giren şemsiyeyi açmak görevimizdir.

Takım için söyleyeceğim tek şey; umarım futbol takımındaki birtakım onursuzlar, bu adamların mücadelesinden, teslim olmamasından bir şeyler öğrenirler.

6 yorum:

Saunders82 dedi ki...

Ezik ve aciz ntvspor. Tarafsız bile olmayı beceremiyorlar.

ozdmroz dedi ki...

Yorumcular Melih Şendil midir nedir? adam anasının a.ı gibi yorum yapıyor, maç bitti kazanmışız yok hala avantaj fenerbahçede yok bilmem ne. Ntvspor Hurriyet, Yancı yorumcuları alayınızı sikeyim.

koala dedi ki...

@ ozdmroz; Melih Gümüşbıçak'tı. Bütün bir maç boyunca Fenerbahçe kaybetmeze getirdiler, sonra da Fenerbahçe neden kaybetti noktasına geldiler

ozdmroz dedi ki...

@koala; Gümüşbıçak'tı evet yanında bir pezevenk daha vardı, o balonlar götlerine girecek onların, cuma günü aldıkmı maçı yusuf yusuf olacaklar elleri ayaklarına dolanacak. Yani sinirlenmeyim diyorum ama adamı zorla konuşturuyorlar. İster misin abi 2 maçı da alalım Geçen seneki Efes maçı gibi 2 sıfırdan çevirelim.

Kenan Yilmaz dedi ki...

yanlız yavşak hakem Andric'e yapılan faulü4 sn kala çalmayıp maçı fb'ye verdiğini düşündü ama Shipp'in topu girince göt gibi kaldı ortada. Halbuki adam gibi faulü çalsa, kaçırabilir, kaçırmasa en azından 4sn gibi iki pas bir şut atma vakti kalır vs. Ama allahın sopası yok "Shipp"'i var !!!

Melih ERTAN dedi ki...

Tarifi yapılamıyacak duygular içindeyim. Etrafa salak salak gülmeler, hele hele maç bittiğinde FB'li taraftarları gördüğümdeki mutluluk anlatılamaz.
Biraz da internet geyikleri:

Fener'imin üstüne Shipp dedi damladı.

Shipp'e Shipp'e Şampiyon.

Verdikleri sözü tuttukları için aslanlarımızı bir kez daha kutuluyorum. Daha bitmedi. Cuma sonuna kadar destekleyeceğiz aslanları.

Melih ERTAN