7 Temmuz 2011

6 yemedin 8 de yemedin ama yarrağı yedin


Pazar günü


Pazartesi günü


Salı günü


Çarşamba günü


Perşembe günü

Senelerdir yok asker selamı, yok din, yok kitap, millete ahlâk aşıladı şu iğrenç tip. Futbolun içindeki her türlü pislikte ismi geçti. Menajerlik, şike, zorla muvakele imzalatmak, haksız kazanç sağlamak v.s. v.s.

Al amına koyayım sana Laila. İstanbul'da Laila var, karakolda ayna var, cezaevinde boncuktan kuş var. Bundan sonra asker selamını jandarmaya çakarsın cezaevinde.

Ne demişti kendisi: "5 yerim,7 yerim 9 yerim ama 6 ya da 8 yemem" değil mi?

Oğlum yarrağı yedin haberin yok...

Bak işte bir keser döner sap döner, gün gelir hesap döner döngüsü daha tamamlandı.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Güzel yazı tebrikler:D

Safin dedi ki...

asker selamı yapardın, istabul'da laila, sivas'da la ilahe illallah derdin, feneri her yil +6 puanla lige baslattin, sivas spor ust siralara ciktikca: politik-ekonomik mesajlara başladın, menejerlikten para kazanacaksin diye aldirdigin adamlar yuzunden bucayi ligden dusurdun;Bu kadar pisligi verdigin selam bile ortemez. Sevgili eşin dolandiriciliktan sen şikeden içeridesin walla ben sizin çocuklara çok aciyorum: ozellikle de Galatasaray taraftari kizima kufretti dedigin kizina.

Adsız dedi ki...

Eline saglik!

Bu arada bu mumtaz sahsiyetin kabiliyetleri bunlarla da sinirli degil, kendileri turk edebiyat dunyasinin parlayan sairlerindendir. Bu sahsiyetlerin aslinda ne olduklarini unutmayalim, ileride magdur edebiyatiyla yine topluma yamanmaya calisacaklar. Kendisinin Muhsin Yazicioglu ardindan yazdigi siir:

Ciğerinize hançer saplandı mı nefes alıp verirken/Çat ayazda dondunuz mu hiç?/Kerbela'da yanarken inlediniz mi bir yudum su diye?/Bu acılar tarif değil ki, yüreğim yangın yeri gibi yanmakta/Yüreğim yangın yeri şimdi, Ne söz dinler, ne sükut eder.

Ruhum çıplak, ruhum bedensiz acısı, yanmaktan daha beter/Bu ne ateş ki, yandıkça yanmakta?/Bilen yok mu, nasıl diner, nasıl söner?/Yokluğu hançer gibi saplanmakta.

Şüphe yok, herkes Rabbin'e döner/Kekik kokulu değil artık dağlarım/Üstünde ağlamaklı yılkı atları/Biliyorum üşümeyeceksin bir daha/Çünkü üstünde Resul'ün kanatları

Benden de "Turbulent" antrenman sisteminin mucidi futbolcu, sair, vs... Bulent Uygun'a bir siir:

Gecme Namik Kemal Koprusu^nden
urkutursun vakvaklari
Ananin amina cam diktim
Git topla kozalaklari

Uysa da guzel, uymasa da:)

Tekrar eline saglik.
Selamlar,
Selim

Adsız dedi ki...

Bu sefil Kocaelispor'da oynarken Fener'e transfer olacagi kesinlesince maclarda yatmaya ve oynamamaya baslamis, daha sonra da "seneye Fener'de oynayacaktim neden kendimi riske atacakmisim" diyebilmis, altina imza attigi kontrattan/sozden donmekten utanmamis bir kisidir. Maalesef, Fener taraftari da bu adami bagrina basmistir, tipki bizim yeni nesil guce tapan taraftarimizin bazi bes para etmez adamlari sirf parcali forma giydi diye bagrina bastigi gibi. Renk askina dogrudan, seni insan yapan degerlerden bir cirpida tornistan edersen sirf "basari" icin, bu adama simdi ne diyebilirsin ki? Sen benim ne oldugumu biliyordun, beni oyle sevdin, alkisladin simdi ne diyorsun dese ne diyeceksin? Fenerli savunacaktir bunlari paket halinde, savunmak zorundadir, yillarca dogruyu yanlisi umursamayip basariya guce taptiktan sonra bir anda silkinip arinmalari mumkun degil. Gariplerin kafalarinin basmadigi sey su ki, Fener'e hic bisey olmaz, takimi degistirir, yonetimi degistirir, en kotu ihtimal iki yil alt ligde oynar, ciktiklari ilk yil da uzak ara sampiyon olurlar. Fenerli'ye ne olur? Hic bisey degismez, guce, koymaya-gecirmeye tapmaya devam ederler. Kibirin, kustahligin yanina mazlumulugu da eklediler coktan ki vay gelmis basimiza. Sevgiler.

Elve dedi ki...

Pezevenk giyersin artık renk renk burbery gömlekleri cezaevinde...

Turan dedi ki...

Abartısız söylüyorum başlığı okuyunca 15 dakika gülme krizine girdim. Eline sağlık çok güzel yazı olmuş. :)

Adsız dedi ki...

abi sana ne diyeyim bilemiyorum, dun bu adam icin icimden boyle seyler gecti, bir arkadasla msn'de paylasirken yaziya dokeyim dedim, beceremedim hissiyatimi anlatamadim. Senin yaziyi okurken her kelime balyoz gibi geldi, muthis yaziyosun, kalemin hic susmasin, yuregine saglik..

ali hanadan

Adsız dedi ki...

abi cok seviyorum yazilarini ama daha yeni Ugur Dundar'i izledim. Adami severim iyi bir gazeteci ahlakli vs.vs. ama fenere gelince bir yerleri oynuyor, heleki azize gelince sanki avukatiymis gibi konusuyor. Ulan sen saygin bir gazetecisin neden bukadar kolloyorsun ?

isvecli memo!

Adsız dedi ki...

Güzel kardeşim eline, ağzına, yüreğine sağlık. Böyle güzel yazı okumadım.

koala dedi ki...

Toplu yanıt vereyim, yazının bir numarası yok, bütün numara başlıkta :)