18 Temmuz 2011

Al sana maske


Lan bak eğer doğruysa şu Perşembe günü 50 bin Aziz Yıldırım maske hikâyesi yemin ediyorum adamı topa koyar oynatırlar.

Benim önerim budur. Ortalarda sik gibi gezinsinler, belki akılları başlarına gelir. Eğer yapılmazsa, çıkar efendi gibi özür dilerim. Ama eğer ki, bu iş yapılırsa lan bir su için gelin bu sıcakta. Mal mısınız lan siz! Hiç yapılacak şey mi? Yarın öbür gün nasıl savunursunuz bu yaptığınızı.

Lan kime diyorum ben? Yapmayın, etmeyin, yok yakınken vazgeçin.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

böyle bi topluluk var bunlarda yaparlar büyük ihtimal. aziz amca şarkıları eşliğinde devam eder tören sonrada neşet ertaş tan neredesin sen isimli güzide eserle sonlandırırlar

akakiyeviç dedi ki...

Boşver abi taksınlar bize de malzeme çıkar hiç değilse :)

tenten dedi ki...

ya panpisler harbiden yapmayin su isi. gotuyle guldurmeyin insanlari.. yapmayin size de yazik bize de yazik...

Adsız dedi ki...

Fenerbahcelilik enteresan bir ruh hali, gunluk hayatta akilli olduklarini bildigim insanlarda bile konu fener olunca o maskedeki sike surulecek kadar akil olmuyor. Gerci iyi ki de olmuyor, bize de eglence cikiyor :)

Adsız dedi ki...

bugun 19 temmuz: dunya sikeciler gunu kutlu olsun.

WarBlood dedi ki...

Adamlar bir türlü kabullenemiyorlar.Olacak iş değil,azize küfür edeceklerine,sahip çıkıyorlar.Kazansınlarda nasıl kazandıkları önemli değil,güce tapan,futbolun etik değerlerini hiçe sayan,rakibine gram saygısı olmayan bu sefillerden nefret ediyorum.

Bir de şu cemaat olayı var.Büyük bir kısmıda,olaylardan cemaati suçlu tutuyor.Cemaatin yeşil sahalardaki bir numaralı adamı olan çubuklu tosundan bahseden bile yok.