17 Temmuz 2011

Ebenizin amına kadar yolunuz var


Göt atıyorum okutmak için sanki, okumayan okumasın. Her canı sıkılan "Haa demek sen böyleydin" demesinden sıkıldım artık. Sanki tiraj kaygısı güdüyorum da, yazıyorum.

Buyum ben, beğenmeyen, istemeyen, tasvip etmeyen okumasın. Zorla kimseye okutmaya çalışmıyorum. Biri küfürlere takar, diğeri "göt oldun" demeye getirir, öbürü başka bir boka takar.

Başladığımdan beri kimseye kendimi okutturmak gibi bir niyetim olmadı. Baştan beri söylüyorum, önce kendim için yazıyorum. Stres atmak, sinir patlatmak için. O yüzden bu kadar çok küfür çıkıyor zaten. Üç tane ekzantrik kelimeyi biraraya getirip cümle kurmasını da bilirim. Edebiyat parçalamaya çalışmıyorum.

Siyasi konularda, özellikle de Kürt meselesi konusunda ne zaman yazsam, birtakım prezertavif artıkları burada faşist yorumlar yapıp duruyor.

Ülkede yeterince ırkçı, faşist var, benim kendi alanımda mümkünse olmasın, istemiyorum. Haa eleştirirsin ayrı ama "Bu ülkenin bayrağının gölgesi kime yetmiyorsa, ve kim onları destekliyorsa bu gece öldürülseler, isterse bir milyon kişi ölsün allah rahmet eylesin bile demem artık." diyenin de gelmişini geçmişini sikeyim. Altına da 'ekşi yazarı' bilmem kim diye imza bırakmış. Lan göt lalesi, adam olsan, arkadaşlarının emniyete çekilmesini sağlayan yavşak mekânda bulunmazsın. Buralara kadar düştüyseniz vah size!

Haaa bu kadar şeyden sonra bir akıllı çıkar "Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı? Herkes yorumlarda övmek zorunda mı?" diye zırvalar mutlaka. Bana katılmak zorunda değilsin ama ben de senin fikirlerini okumak zorunda değilim.

Yeter artık hakikaten yeter. Ben nasıl senin fikirlerini okumak zorunda değilsem -ki sikimde bile değil- sen de benimkileri okumak değilsin.

"Siki ağzında Koala" yazmış cinin biri. Bak bendeki aletin büyüklüğüne sen, ağzıma kadar yetişiyor. Yetinmiyorum ağzıma kadar alıyorum. Hatta kürek kemiklerimi bile aldırttım, boş zamanlarında ağzıma almak için. Rahatladın mı lan, yavşak, bak itiraf bile ediyorum ne yaptığımı.

Kimse benim gibi düşünmek zorunda değil. Ama benim evime gelip, benim değerlerime küfredersen, pencerenin kolundan başlar, mutfaktaki evyeye kadar götüne sokarım.

Tek bir insan okumasa bile yazmaya devam edeceğim. Götüme cop soksalar Kürtlerin kardeşim olduğunu söylemekten vazgeçmeyeceğim, onbinlerce gencin öldürülmesinin 'aptalca' olduğunu söyleyeceğim, bu kirli savaştan birileri zengin olduğu için bitirilmediğini haykıracağım.

Sen benim 'saçma' fikirlerime nasıl dayanamıyorsan, ben de senin 'aptal'ca yorumlarına katlanamıyorum. Sağ yanağıma tokadı basarsan, sol yanağımı çevirmem, tokat attığın eli yırta yırta götüne sokarım.

Beğenmiyorsan, ebenin amına kadar yolun var. Bu fikir size yabancı sayılmaz nasılsa.

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben TÜRK değilim, benim kimliğimi tanıyın" diyene yapılacak bir tek şey vardır: Onu Türk sayan nüfus kağıdını, yani kimlik belgesini elinden alıp, "Tamam, şimdi istediğin kimliğe bürün, git kendine başka bir yer bul," demek! "Bu devlet benim devletim değil, biz ayrıyız, biz ayrılmalıyız, bize de özel haklar verilsin" diyenlerin hepsi, kendilerine Türk kimliği bahşeden nüfus kağıdından arındırılmalıdırlar.

Murat Vatandaş dedi ki...

Sen hepimizin yerine küfür ediyorsun ve hepimizi rahatlatıyorsun. Senin gibi inandığı dünya için bu tehlikeyi göze alacak kaç kişi var ki? Sen yeter ki yaz, alıcısına ulaştırmaya devam ederiz (biz, bloğunu takdirle takip edenler).

hakan dedi ki...

ya ozan abi peki her gün kaç kişi bloğu ziyaret etmiş diye hiç bakıyor musun?onu çok merak ettim de

Adsız dedi ki...

sen yazmayı bırakma abi arada illaki çıkıyor bunlar.Ben de adsız yorum yapıyorum ama gerekirse adsız olarak yazmayıda blokla biz yine takip ederiz seni.

stalker dedi ki...

kürtler ve kürt hareketi lehine iki kelam edince ağzı salyalı tiplerin lincine uğramak çok sıradan bu ülkede. bunlar ayrı bir post atmaya değmeyecek, lağımdan beslenen tipler. koy götüne abi.

Tugberk dedi ki...

sevgili ozan yalnızca şunu merak ediyorum. kavga konusunda bu kadar iddialı olmanın nedeni aikido,kıck baks gibi sporlarla mı ilgilendin?. yoksa mangal gibi yüreğine mi güveniyorsun?

koala dedi ki...

@ Tugberk; sokaklarda büyüdüm, kimseden korkmamayı öğrendim. şu saydığın hiçbir zımbırtı, attığın bir kafaya denk gelmez, onu da söyleyeyim.
dayak yemedim mi, yedim tabii ki. biri çıkıp yine döver mi, dövebilir ama dayak yiyeceğim diye de kimseden kaçmam.

@ Hakan; günde 500 ila 1200 kişi arasında insan gelip gidiyor. ama dediğim gibi sayıyla ilgili değilim.

@ stalker; ya hakikaten dayanamıyorum bir noktadan sonra, bundan sonra onaylamayacağım yorumları, sikerim demokrat filan değilim zaten inanmıyorum da demokrasiye

Şairler Parkı dedi ki...

Ekşi yazarı yazan gerizekalıya çok güldüm ben, keşke sen de öyle yapsan. Adam aklınca onu öyle yazarak, bir statüsü olduğunu sanıyor. Lan daha adını yazamıyorsun gerizekalı:)

Can Koala, Can Ozan, sıkma sen güzel canını.

Ege

Adsız dedi ki...

Uc bes kudurmus dallamanin anirmasi

Adsız dedi ki...

Sevgili Ozan, uzme bunlar icin kendini lutfen. Aynen devam, bizler birbirimize yeteriz.

Sevgiyle kal,
Selim

dt.ibo dedi ki...

Ozan sen de bi öylesin bi böylesin a.k.
bi karar ver ne olduğuna öyle yaz :)))
(Erol Taş usülü.Anladın sen ;)

Adsız dedi ki...

adamsın adam istanbula gelince görüşmek istiyorum senle ..lan ben sürekli girip seni övücü yazılar yazıyorum a.q :)

Adsız dedi ki...

ozy hoca sen yazmaya devam et biz buradayız sen merak etme