25 Ağustos 2011

Bunun için orospu çocuğusunuz



Aklı başında, çok sevdiğim Fenerbahçeli insanlar var, rica ediyorum, aşağıda yazılanlara alınmasın.

Alttaki postta biri benim için yazmış, "Küçükken tacize mi uğradın? Fenerbahçeliler mi sikti seni?" diye. Küçükken tacize uğramış olsam, herif bundan memnun olacak. Böylesi aşağılık fikirlerle donatılmışlar.

Bunun adına 'takım sevgisi' diyorlar. En boktan bedduayı eden, takımını en çok seven oluyor muhtemelen. En iğrenç şekilde dua eden, en büyük Fenerbahçeli oluyor.

Şimdi diyeceksiniz ki, "Ya bunlara mı taktın?" Demeyin sakın, çünkü işyerinde, kendine gazeteci diyen adam da "Uçakları düşse ne güzel olur" diyor. Münferit bir fikir değil yani, topluca beddua ediyorlar.

Bunun için aşağılık, bu heriflerin pek çoğu. Koca bir kentin depremden ölüp gitmesi için dua ediyor. "Tsunamiden gebermelerini" diliyor.

Nasıl bir beyin halidir, nasıl bir ruh halidir anlaşılmaz. Ukala, insanları aşağılayan, her hakkı kendinde gören, yapacağının yanında kâr kalacağına eminlikte haysiyetsiz, herkesi tehdit eden, insanların ölümüne sevinecek kadar şerefsiz bir grup.

Yok mudur başka taraftarlardan, böylesi? Elbette vardır ama bu kadar çoğunluk oluşturacak kadar değil.

Şunları düşünen, şunları söyleyen adamlar, siz çok büyük orospu çocuğusunuz.

Nefret bile uyandırmayacak acizliktesiniz.

Yolunuz açık olsun...




5 yorum:

tyfn dedi ki...

Hadi Trabzonspor'un Başarısız olmasını istersin Anlarız Ama ordaki yaşayanların ne günahı var..
Yok Yok Bizim insanımız Adam olmaz !

Adsız dedi ki...

Eğer herhangi bir şeye duyulan sevgi, insan sevgisinin önüne geçiyorsa; orada artık insanlıktan söz etmek mümkün değildir.

Millet olarak haklı da olsa yenilgiye ya da karşı fikirlere o kadar tahammülümüz yok ki, "ben" herşeyin önüne geçmiş durumda. Özellikle Fenerbahçe taraftarı bu grubun başını çekiyor.

Umarım bu orospu çocuğu annesini, babasını, kardeşini ya da çocuğunu Trabzon'da kaybetmez.

bss dedi ki...

2. fotoğrafda ki adamın kim olduğunu keşke bilsem...trabzonspor forumlarında screen shot la birlikte kimliğini nerede oturduğunu yayınlamazsam adam değilim :) herif masa başından ne kadar değer varsa hepsine küfür etmiş.manyak lan bunlar,ahaha küme düşürme cezasıda az, bunun gibi heriflerin tuttuğu takımı kapatacaksın direk,futboldan uzaklaştıracaksın.

Anonymous dedi ki...

bir de zamanında Chelsea yi bile destekledik diye vatan haini oluyorduk iyi ki de yapmışım bu embesilleri mi destekliyecektim

Adsız dedi ki...

türkiye'deki barçalılar ölsün ama cidden.