4 Ağustos 2011

Galatasaray taraftarı ayağa kalk!


106 yıllık tarihi olan Galatasaray Spor Kulübü'ne bu iftirayı atanlar mutlaka cevabını alacaktır.

Güya 2005-2006 yılındaki Denizlispor-Fenerbahçe maçında, Denizlispor'a 1 milyon 250 bin Euro teşvik primi göndermişiz ve bu da bir mektup olarak Bülent Tulun da bulunuyormuş.

Hatırlayın o sezon Galatasaray, futbolcularına bile para verememişti. Futbolcusuna para veremeyen bir kulüp nasıl olur da, o kadar parayı bir başka kulübe gönderir?

Amaç Türkiye'nin modern yüzü Galatasaray'ın, cemaatler tarafından ele geçirilmesinden başka bir şey değildir. Türk Telekom Arena'nın açılışından bu yana, iktidarın ve cemaatin Galatasaray'la bir hesabı bulunmaktadır. Bu hesabı, Galatasaray'ın ismini şike-teşvik gibi kirli hadiselere bulaştırarak kapatmaya çalışıyorlar.

Galatasaray, Kurtuluş Savaşı'nda verdiği kayıpları, bugün Cumhuriyet'in değerleriyle hesaplaşanları yan yana getirdiğimizde, ne kadar ciddi bir sınavdan geçtiğimizi anlarsınız.

Galatasaray taraftarının bugünden itibaren yapması gereken şey, ayağa kalkıp gücünü göstermesidir. Kimse 106 yıllık bir çınarı bu söylentilerle kirletemez, lekeleyemez.

Galatasaray'sız bir lig düşünülemez. Ekonominin nasıl etkileneceğini hiç düşündünüz mü? Türkiye batma noktasına gelir. Gazeteler satış yapamaz, televizyonlar izlenmez, dekoderler iade edilir. Kimse buna cüret bile edemez, herkes bunu aklının bir kenarına yazsın.

Pazar günü, Beyoğlu'ndan Galatasaray Lisesi'ne kadar "Büyük Galatasaray taraftarı yürüyüşü" düzenlenmeli. Herkes kiminle dans ettiğini görsün.

Bilinmelidir ki, sayısı 30 milyonu bulan Galatasaray taraftarlarının hayalleri talan edilerek, vicdanları yaralanarak görülmüş hiçbir hesaplaşma huzur getirmez (İtiraf ettim copy-paste yaptım)

Şimdi size bir Ebuzer-i Gıfari hikâyesi yazardım ya neyse!

Lan buraya kadar şunları yazacağımı düşündünüz mü? Düşünen varsa beyninin soğanına sokayım. Papaz mıyım lan ben, kıçı başı açık bir biçimde, kendimi çayıra çimene salayım?

100 yılı aşınca her siki yeme hakkın var sanki. Sokağa dökülelim, tişörtler bastıralım, yürüyüşler düzenleyelim, sağa sola saldıralım, basın emekçilerinin üstüne elimize ne geçerse atalım, "Büyük başkannnn bırakma bizi" diye salya sümük ağlayalım. Çocuk musunuz lan siz?

Toplu iğne ucu kadar bir leke varsa, derhal Bank Asya'ya düşürülsün Galatasaray. Pisliklerden arınmak, temizlenmek güzeldir. İsteyen soruştursun, isteyen araştırsın.

23 yorum:

Adsız dedi ki...

Supersin hocam. Bu ne lan böyle diye okumaya basladim ama sonunda yine bekledigimi yazmissin.

Iste bunun icin seviyorum yazdiklarini okumayi.

tenten dedi ki...

eline, emegine 1000 kere saglik... ne varsa ciksin aq. kimden korkacagiz... dusersek duseriz ama bir olup iki serefsizin pesinden gitmeyiz...

WarBlood dedi ki...

''Papaz mıyım lan ben, kıçı başı açık bir biçimde, kendimi çayıra çimene salayım?''

işte bu süper :)

murat dedi ki...

:) yanlış blogu okuyorum galiba diyordum ki açıklığa kavuştu olay..karşı taraftan bakınca aziz yıldırım ergün penbe gibi görünüyor galiba, ondandır bu denli saçmalamaları.

Adsız dedi ki...

Tüm samimiyetimle söylüyorum,ben Fenerbahçeliyim ve spor ya da herhangi bir konuda ne yazarsanız yazın takip ediyorum ve de keyifle okuyorum ama bu yazıyla tek kelimeyle batmışsın arkadaşım.Aklın sıra ironi yaparak yine sağlam basmaya çalışmışsın...Yazının daha ilk cümlesinde sonunu tahmin etmiştim,senin kaleminden böyle bir yazının çıkmıyacağını ama dedim ya sanki içinin 'cızzz'ını ironiyle örtmüşsün,çok belli oluyor...Sevgiyle kal...

koala dedi ki...

@ Adsız; içimde zerre 'cızzz' yok. böyle düşünen adamların aptallığından dem vurdum o kadar. ısrarla diyorum ki, belge ortaya çıksın o şampiyonluk da alınsın, küme de düşürülsün. daha ne kadar net olabilirim ki. sen de sevgiyle kal.

@ adsız, tenten, murat, WarBlood; siz sağolun vakit ayırıp okuduğunuz için.

Adsız dedi ki...

Pekala, 'cızzz' ı geri alıyorum,üzmeyeceğim seni,içtenliğine inanıyorum...Heyecanımı siyasi yorumlarını okumak için saklayacağım ;)

Adsız dedi ki...

Eline saglik, budur!!

Eger birsey bulunursa, varsin bir sampiyonlugumuz eksik olsun, varsin bir sene alt ligde oynayalim.
Sevgiyle kal,
Selim

koala dedi ki...

@ Adsız; o tarz bir şey yazacak olsam ironi arkasına sığınmam bodoslama dalardım ama yok başından beri söylüyorum, ne bulunursa bulunsun gereken yapılsın

Tolga dedi ki...

Bir Galatasaray taraftarı olarak bu süreçte çok rahatım valla.Teşekkürler Baba ! Teşekkürler Anne ! Teşekkürler Dayılarım ! :)

travisbickle dedi ki...

dedim ki ne oluyor bunu yazan sen olamazsın dedim ki haklı çıktım :D bizim içinde (beşiktaş) sizin içinde ne varsa çıksın,araştırılsın,varsa bir leke düşelim. Niye bunu bir fenerbahçe taraftarı söylemiyor söylemiyor diye 1 aydan beri bu konuda yazılar yazdım,tartıştım sonra anladım ki herşey boşa. tamamen gözleri kapanmış,herşeyi inkar eden,ben tekim ben en büyüğüm havasında bir camia ve toplulugu var. allah kolaylık versin..

dt.ibo dedi ki...

cemaat cümlesinde direk uyandım :)

vigilante dedi ki...

bi an site hacklendi sandım :]

Timmy dedi ki...

aman abi kendi arabanla geldin kendi arabanla gitmiyorsun sandım :)

Adsız dedi ki...

harbı malsın. adamlar senın mekanlarını arıyor kucucuk beynınle fenerbahçeye laf sokuyorsun. bunları söylemene gerek yok ztn cemaatlerın kucagından inmediğiniz için size bir şey olmaz amk.

koala dedi ki...

@ Adsız; haaa malım. mekan ne lan sik kafalı? cemaatin kucağında olan sizsiniz sersem sikin tohumu. ülken bana mı salon yaptırıyor mal

Anonymous dedi ki...

eline yüreğine sağlık eğer ki bir ortamda benim tuttuğum gönül verdiğim uğrunda sabahladığım takımı temsil etme hakkını eline verdiğimiz insanlar böyle davranmışsa cezasının çekilmesi taraftarıym.Taraftarlıkla damızlık öküzlük arasındaki fark budur.

Adsız dedi ki...

ben geç uyandım ama, sonu beklediğimden çok iyiydi. :) eline sağlık abi

Burak Eken dedi ki...

Blogu takip eden biri olarak zihniyetini az çok bildiğimden, yazının ortalarında: "Burada da böyle bir yazı okuyorum ya; bu adam da böyle düşünüyorsa terk edelim artık ülkeyi..." şeklinde düşüncelere dalmıştım ki; yazıyı ortada kapatmak gibi bir hataya düşmeyip sonunu okuma zahmetine katlanarak olması gerekeni fark ettim.

Şimdi hiç "Galatasaraylılık şunları gerektirir...", "Şöyle bir duruş sergilenmeli...", "Böyle hareket edilmeli..." vs. ayaklarına girmek istemiyorum. Galatasaray taraftarı ve camiasıyla ilgili tek bir ümidim var: Soruşturmanın sonucunun sükûnetle beklenmesi...

ozdmroz dedi ki...

"hadi lan" diye diye okumaya başladım e sonra espri olduğunu anladım tabi :)

Papaz mıyız lan biz.

Dar ağacında da olsak son sözümüz Ednan Bolat.

selaminko dedi ki...

biz gs taraftarının en büyük farkı da bu olsa gerek. bir sucumuz varsa düşürsünler deme büyüklüğünü göstermek.

madamoz dedi ki...

Yine döktürmüş! (Yazıların birikti okumadığım) eline sağlık.

byyesil dedi ki...

Eline yüreğine sağlık abi.