12 Ağustos 2011

Özlemiştik zaten


Gitmesini istemiştim ama geldiğimiz süreçte gördük ki, bu ülkede sahtekârlar kulüp başkanlarından, basketbol hakemlerine kadar uzanıyormuş.

O yüzden gel Kırbaç, gel aslanım, taklalara hasret kaldık.

Demem o ki, geliyor...

7 yorum:

Melih ERTAN dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=NoCH_E0Blqo


GEEEEELL GEELLLL

ozdmroz dedi ki...

Abi ciddi mi? ben inanmak istemiyorum haberlere, sonra .öt olmak var diye. Ciddiysen inanacam :)

Suat dedi ki...

basketbol hakemleri ?

Melih ERTAN dedi ki...

@Suat: Haberin yok mu?
Hem erkek hem bayan final serisinde, Karşı-yaka bağlamış hakemleri. Recep Ankaralı'nın telefon konuşmaları çıktı.
Zaten pis kokular geliyordu.

Adsız dedi ki...

@melih

maçı adam gibi yönetin demenin adı hakem bağlamayamı çıktı.O bağladığın dediğin maçta recep ankaralıya az küfür etmedik.

Acınacak haldesiniz...Ulan fener bizi hep yeniyor ne yapsak hee..bel bağladıkları adama bak recep ankaralı....final serisinin son maçını fenerbahçe adına nasıl katlettiğini gören utanır.

Madem öyle çağırsınlar recep Ankaralıyı amına koyim bakalım nasıl ayarlamışız. Ne hikmetse birilerini ayarlamışız diye çamur atılıyor ama ayarlananlar hiç soruşturulmuyor.

Futbol yemedi baskette deneyelim şansımızı..:)

Delil bulamadık siz şimdi bu salak saçma basının yalanlarıyla baskette şike söylentisiyle devam edin biz ligleri erteleyelim belki o ara 9476757.dalgada aziz yıldırım aleyinde bişiler buluruz.

Hepside F tipi merkezden basına pompalanıyor. Aziz yıldırıma fenerbahçeye ceza verebilecekleri delilleri bulamayınca zagor, mister no, yüzbaşı tommiks, aşcı, bahcıvan cemi-cümlesini çağıracaklar aleyhte bişiler çıkar belki.

Adsız dedi ki...

Keita'yi R.Carlos beline sarilarak durdurmak istemisti: Anne Koala'nin yavru Koala'ya sarilmasi gibi bir sahneydi. Ve biz gulmekten yerlere yatmistik: Evet ozledikkkkkkkkkkkkkkkk.

Melih ERTAN dedi ki...

@Adsız:
Serideki tüm maçları izledim. Ne hikmetse Abdi ipekçideki ilk maç Recep Ankaralı, ikinci maç Engin Kenerman, üçüncü maça da ikisini birden vermişler.
Recep bey'in 1.maçı katledip uzatmada kazandığımızı hatırlatayım. 2.maç engin bey, eyyamcının önde gidenidir kendileri, Bünyamin Gezer'in basket versiyonu. 3.maçın rezalet oldunu tek tek anlatmayalım en az 8-10 pozisyon sayarız. Sinan Erdemdeki İlk iki maçta Oğuz ve Ömer'in bi hakemi dövmedikleri kaldı, ama teknik faul çalınmıyor. Çünkü orası FB'nin salonu. Bizim tek istediğimiz standart olması.
Benim ve benim gibi düşünen taraftarlar, seriyi zaten FBÜlkerin kazanacağını biliyorduk. Çünkü kadro kalitesi, derinliği açısından önde. Artı 15gün içinde arka arkaya oynuyorsun hiç kolay değil. Burada garip olan FB'nin şike iddaları olan maçlar (vardır yoktur bilemem, hukukçu değilim.) hem kazanabileceği maçlar. Benim anlamadığım nokta da bu.