31 Ekim 2011

Kaşımla, gözümle senin şerefini sikeyim


Gaziantepspor maçına tecavüz eden, Abdullah Yılmaz'ın Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği rapordan, alıntılanmıştır: "Galatasaray’ın yardımcı antrenörü Hasan Şaş, el kol hareketlerinin yanısıra jest ve mimiklerle taraftarı tahrik etmiştir."

Bak Hasan Şaş'a sen! Kaş gözle kitleleri harekete geçirme yetisine sahip. Bir göz işaretiyle 10 bin, diğer gözüyle 20 bin kişiye küfür ettiriyor. Galatasaray taraftarı üstünde zihin kontrolüne sahip olan Hasan Şaş işte böyle biri.

Lan! Sen maçın ağzına sıç, sonra götünü kurtarmak için yazdığın raporda, jest-mimik diye ancak senin zekâna sığabilecek ifadeler yazıyorsun.

Bak işte, böylelerinin anası orospu olmasa bile, kendileri orospu çocuğu oluyor. Yani annesinin bir hatası yok, kadına ne diye küfür edeyim boş yere. Ben sadece bu pezevengin evladına sıfat arıyordum, en uygununun orospu çocuğu olduğuna karar verdim.

Pezevenk, maçın ağzına sıçtın, çıkıp özür dileyeceğine kaş-göz edebiyatı yapıyor. Biriniz de çıkıp, 'hatalıydım' deseniz, dişimi kıracağım.

Saçını siktiğim pezevengi, 90 dakika koştu, tek teli bozulmadı. Yakışıklı görünecek ya, basmış jöleyi kafaya.

Ağzındaki düdüğü sokacaksın götüne, pezevenk her yellendiğinde ötecek. Bunu topluma böyle salıp, cezasını öyle çektireceksin.

Sana söylenecek tek bir şey var: "Hasan Şaş'ım, Hasan Şaş'ım; Abdullah'a girsin başın!"

3 yorum:

uAYLMZ dedi ki...

Hahahahaahahah kralsin (!)

Adsız dedi ki...

"Hasan Şaş'ım, Hasan Şaş'ım; Abdullah'a girsin başın!" ahahahhhahahhahahahjkasdkadhjashajd bunun yöneteceği(!)bir sonraki maçta tribünde söylenmeli.

Gökhan SERVİ dedi ki...

Bu yazıyla alakası yok buna denk geldi yorumum. Baba büyüksün. Her gün ilk önce açtığım 2-3 sayfadan birisi senin blog. Ağzına, yüreğine, kalemine sağlık. Duyurabildiğim kadar çok insana duyuruyorum yazılarını. Bazı arkadaşlar kendince haklı sebeplerden blog yazarlığını bırakıyor yada ara veriyor. Sakın bizi yazılarından mahrum bırakma.
Sevgiler.
Gökhan SERVİ