10 Ekim 2011

O sprey kutularını getirenin, onay verenin, satanın götüne sokmak gerek


Bu ülkede yaşayanlar, şaşırma duygusunu kaybediyor. Çünkü o kadar garip olaylarla karşılaşıyoruz ki, artık bizim için sıradanlaşıyor her şey. Fakat şu orospu çocuklarının çıkarttığı sitede gördüklerim ve okuduklarım insanı şaşırtmaktan öte dehşete düşüren cinsten.

ABD'den ithal, üstelik 'Bakanlık Onaylı' olduğu söylenen bayıltıcı sprey satıyorlar. Bu spreyin satışını sağlamak için yaptıkları tanıtım ise aynen şöyle; "Her Erkeğin hayalini süsleyen elde etmek istediği bir bayan vardır ama çoğu zaman çabaları olumsuzlukla sonuçlanır. Bu noktada erkek farklı yollara başvurmaya çalışır bazen başı derdede girebilir yinede bayanı beraber olmaya ikna edemez. Ama artık Crossfire Bayıltıcı Sprey var, bu bayıltıcı sprey ile istediğiniz bayanı çok rahat bi şekilde elde edebilirsiniz. Sprey'dan çıkan gaz kişiye narkoz etkisi vererek kokuyu aldığı andan sadece 5 saniye sonra bayıltır. 1 saat aralıksız etkisi vardır."

Açık açık deniyor ki; 'artık rahat rahat tecavüz edebilirsiniz, kendinizi hiç kasmayın, iki fıs sıkın, sonra önünüze geleni sikin. Gönül rahatlığıyla bunu yapabilirsiniz, 1 saat veriyoruz size. O bir saatte narkoz etkisiyle tecavüzün dibini bulun.'

Lan küfür arıyorum, yemin ediyorum dağarcığım o kadar geniş değil. Çünkü şu işi yapana, bu cümleleri yazana, buna gerçekten onay verilmişse onayı verene, satışını sağlayana ne diyebilirim ki?

Daha bugün yazdım, ülkede tecavüzün ne denli yaygınlaştığını. O kadar üstüne oturdu ki, şu iğrenç web sitesi ve ürün, yaygınlığın nedenini daha iyi anlamış bulunuyoruz.

Ama suç bu henüz ne küfür edeceğimi bilemediğim insan diye ortalara salınmış yaratıklarda değil, suç devletindir.

Siirt'te 4 kız öğrenciye; okul müdürü, müdür yardımcıları, şehrin tanınmış ailelerinin mensupları, esnaf, polis, asker, hatta ve hatta hacı dedelerin de bulunduğu yüzlerce kişinin tecavüz ettiği ortaya çıktı. Bu haberler bazı siyasi parti temsilcilerinin de işin içinde olduğunu vurgulamaya başlayınca ne oldu? Ne oldu size söyleyeyim: Haber yasağı getirildi.

Dicle Haber Ajansı (DİHA) Diyarbakır Bölge Bürosu temsilcisi Kadri Kaya ve Batman muhabiri Erdoğan Altan'ın içlerinde bulunduğu 8 kişi hakkında "örgüt amacına hizmet" etmek ve tecavüz haberlerini yaparak güvenlik güçlerini halkın gözünden düşürmekle haklarında dava açıldı.

Devletin yargısı ne yaptı başka bir davada? Yargıtay, 26 kişinin tecavüzüne uğrayan 13 yaşındaki N.Ç. ile ilgili davada tecavüzcülere alt sınırdan ceza ve iyi hal indirimine onama istedi. Sebep olarak da, o küçücük kızı 'her şeyin farkında olmakla' suçladı.

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu ne öneriyor peki? Yargının hızlandırılması için tecavüze uğrayan kadının tecavüzcüsüyle evlenmesini öneriyor. Böylelikle davalardaki işgücünün azaltılacakmış.

Yargıtay 13 yaşında, 26 kişinin tecavüzüne uğrayan kıza "Sen her şeyin farkındaydın. Üstelik para da kazandın" derse, tecavüzü yapanların değil, haberini yapanların cezalandırdığı, HSYK gibi bir kurumun 'tecavüzcünle evlen' dediği bir ülkede yaşarsak, bu site ne ilk olur, ne de son.

Kimse bu prezervatif atıklarına kızmasın. Bunlar kızılacak halkanın en sonunda bulunuyor. Yargı sistemi ve ülkeyi yönetenler, tecavüzü neredeyse affedecek, hiçbir ceza verilmemesini sağlayacak.

Bu site kapanır, yarın başka site açılır, bu ürün gider, yerini başka bir ürün alır. Bu ülkede çok ciddi bir sorun var ve bu sorun görmezden geliniyor, hafife alınıyor. Tecavüzler çığ gibi artıyor, sapıkların sayısının her geçen gün çoğaldığı bir ülke halini aldık. Ama namus, ahlâk gibi kavramlar dillere pelesenk olmuş vaziyette.

Şu iğrenç mesele üstünden kendince şaka yapan, bunu bir komiklik unsuru sayan orospu çocuklarını ne yapacağız peki?

Bunların topunu biraraya toplayıp, birbirlerini öldürene kadar sikmelerini sağlamak gerek.

Nefret uyandıracak bir toplum halini aldık. Öyle ağır ağır filan değil, hızına yetişmesi güç bir biçimde erozyona uğruyoruz. Ne kadar sahip çıkıldığı söylenen değer varsa, hepsi yok oluyor. Zaten o yüzden bu kadar dillendiriliyor.

Not: Site kapatıldı

8 yorum:

hagininsolayagi dedi ki...

Kendi analarını bayıltıp siksinler o spreyle o kadar abazalarsa...

Şairler Parkı dedi ki...

Altındaki kullanıcı yorumlarında yazanlar çok fena.

Ege

Burak Eken dedi ki...

Orospu çocukluğunda gelinen son nokta. Yemin ederim okurken donup kaldım. Böyle bir ürünün satışı bile yanlışken şu yazılanlar...

Vallahi artık 2012 geyiğine inanmaya başladım. Hayatın her yerinde dibe vuruş var. Her şey olabilecek en kötü hâle doğru gidiyor. Ne olacak bilmiyorum ama 2012'de kesinlikle bir şeyler olacak.

Devil dedi ki...

Ah cahillik cahillik senin taa...
Her şeyin başında eğitim gelir, bunu keşke bizim başımızda duranlar bi anlasa

aksilaz dedi ki...

Ülkeyi hadım etmek lazım bi 10 sene.

Adsız dedi ki...

Herhalde bakanlık görevlisini spreyle bayıltıp, kutusunu götüne sokarak aldılar izni. Bu nedir ya; Pompei'mi burası; bu ne cürettir arkadaş. Adam resmen tecavüz için sprey satıyor! Memleket toptan kafayı yemiş.

Adsız dedi ki...

Erezyona uğramış, deforme olmuş, kendini kaybetmiş bir ülkedeyiz. Müslüman olduğunu sanan, kendini kandıran orospu çocukları dolu heryer. Resmen sınanıyoruz. Kanımız donuyor her haberde, daha da donacak. dibi göremedik malesef. Çok büyük bir olayla çok büyük bir yara alacak bu ülke. Deprem mi olur, savaş mı olur, kriz mi olur ne olur bilemem ama sonumuzu hazırlıyoruz. Veya son sandığımız olaydan sonra yaşayacağımız cehennemsi hayatı.

Mahmut dedi ki...

Ve beklenen sonuç. Adam aslında sprey filan satmıyor. Tamamen kredi kartı bilgilerini alma odaklı, sazan avlayan bir site.
Aha bu da linki