23 Ekim 2011

Yorumsuz!





























21 yorum:

selaminko dedi ki...

hadlerini aşan iğrenç yorumlar. insanlık bu değil. o olay farklı bu olay farklı.

hagininsolayagi dedi ki...

Birini aşağılamak için kullandığımız "köpekler" kadar olamıyoruz.

Emrah Ateş dedi ki...

resimlere baktım da hep ergen dolu. ülkenin böyle cengaverler yetiştirmesi ne enteresan değil mi ?

Melih ERTAN dedi ki...

Bunlarla aynı ülkede yaşamaktan, aynı havayı solumaktan tiksiniyorum artık. Su katılmamış O.Ç. Ölenler insan amk. insan. Ne zaman Türk-Kürt-Çerkez-Ermeni vb. ayrımı yapmıyacaz o zaman insan olacağız tekrar.
Melih

ozdmroz dedi ki...

özet: o köpek kadar vicdana ve akla sahip değilsiniz.

koala dedi ki...

@ Adsız; eeee ana fikir ne?
@ Lionheart; inan aşağılamak için kullanmadım, aklımdan bile geçmedi.
@ Emrah Ateş; inan bana daha koymadığım onlarcası var ve hem ergen hem de kadınlar. nasıl nesiller yetişecek ve bu orospular nasıl nesiller yetiştirecek bilemiyorum...

kartalist dedi ki...

Duysusal davranmayı anlayabilirim ama mantıksız davranmayı asla.

Be akılsız insanlar;

Van depremi şehit analarının ahıysa,1999 Marmara depremi kimin ahı peki?.Ya Düzce,ya Afyon..Rize'deki sel felaketi,TEM'de tırın altında kalan 9 insan kimin ahı?

O Pkk nın her şartta Allah belasını versin.Vermesine versinde, şu felaketi bile böyle öküzce bir sebebe bağladığınıza göre,bu ülkenin batısına daha çok tabut gelir.Ne diyeyim Allah ıslah etsin hepinizi.

onur dedi ki...

Heryerde var böyle faşistler pek takılmamak lazım

selaminko dedi ki...

geçen gün Van Erciş'ten yardım isteyen arkadaş vardı. o ve cevresindekilerin durumu nedir? Bir bilginiz var mı?

Adsız dedi ki...

Onceki formasyonlarindan birinde bir BDP kurmayi 'psikolojik ayrilma zaten oldu, sirada fiziksel ayrilma var' mealinde bir beyanda bulunmustu. Depreme bile boyle yorumlarin yapilmasi yukaridaki lafi dogruluyor, bu siktigimin memleketinden bir bok olmaz artik. Basbakan da yola cikmis, icimden bir ses oradan firca atmadan donmeyecegini soyluyor ama derlemendeki allahin sopasi edebiyatina girerse de hic sasirmayacagim.

Adsız dedi ki...

Bir ülkenin insanları bu kadar sığ ve basit olmamalı. Klavuzu Atatürk olamaz bu piçlerin. Sözüm ona müslümanlar, sözüm ona Atatürk'ün izindeler bunlar. Bunlardan ne müslüman olur, ne de Atatürk'ün cumhuriyet'i emanet ettiği gençlik bu olabilir. Sığ herifler.

salva dedi ki...

Pkk denen katil toplulugundan iste bu yuzden nefret ediyorum, 24 sehit olmasaydi eger, boyle aptalca yorumlar yapmaya cesaret edemezdi iste bu kitle ... Irkcilik ve fasizmin her turlusu bizi insanliktan uzaklastiriyor...

koala dedi ki...

@ selaminko; durumu iyi ancak evi yıkılmış. evden birkaç dakika önce ayrılmış.

always dedi ki...

twitter ve facebook gençligi,hepinizin beynini sikiym.

hagininsolayagi dedi ki...

Abi aşağılamak için kullanmadığını biliyorum, Türkiye'de neredeyse her insan "köpek" kelimesini karşısındakini aşağılamak için kullanır ya malum...

ugogus dedi ki...

kitap vermiştim kargoya, şimdi ise giyecek yardımı yapmak durumundayız sanki, koala baska ne yapılabilir Ezgi Diken ve cevresi için iletişime gectiginde bizi de bilgilendirir misin?
Ümit Göğüş

tenten dedi ki...

arkadaslar merhaba,
ezginin abisi olarak kendisi iyi sans eseri 5 dk once arkadasi ile disari cikmislar ancak bulunduklari 5 katli apartman tamamen cokmus. 2 kisi sag cikarilmis ancak halen 3-4 kisinin gocuk altiginda oldugunu soyledi ezgi. bu hafta okullar tatil olmus ve biraz sinirleri yiprandigindan kendisi bayrama kadar raporlu. su an bu taraflara gelmeye calisiyor.
soran ve ilgilenen herkese tesekkurler...
ergin

Can Erdoğan dedi ki...

son resim gerçekten cuk oturmuş

Lost or Stolen dedi ki...

İnsanları anlamak gerçekten zor. İlahi Adaletten bahsedenlerin inançları olduğunu düşünürsünüz. Ancak bu yazılanların inançla ne ilgisi var. Sahte hacılar, kimliksiz milliyetçiler, şuursuz seçmenler bıktırdı artık beni. Bu ülke insanları bana ağır geliyor...
http://aslantepearena.blogspot.com

Arrow Cave dedi ki...

aralarında ki bağı nasıl kurmuşlar bunlar nasıl bir internet kullanıyor insana sormazlar mı 17 Ağustosta deprem niye oldu..

yyyyyyyy dedi ki...

artık okullarda "insanlık" dersi de olmalı. inkilap ve vatandaşlık dersiymiş. peh. önce insan olmayı öğretmelisiniz. devlet bahçeli bile çıkıp "ırkçılık yapanlar soysuzdur" diyor ama onun partisini destekleyenlerin dediklerine bak!