8 Aralık 2011

Kazanan yok, kaybeden var


Basından, Galatasaray-Fenerbahçe maçının yorumları

Hasan Ali Atasoy: Kader de, konjonktür de, statüko da, medya da, hukuk da, iddianame de topyekün Galatasaray’dan yanaydı.

Gürcan Bilgiç: Kendisini bilmesek, "Bu maçı bir türlü Galatasaray'a kazandırmalıyım" kararlılığında olduğunu söylerdik. Net penaltı pozisyonunda Caner'e kart çıkartıyor, benzerlerinde düdüğünü çekinmeden çaldığı ikili mücadelede, Elmander'e devam emri veriyor, son adamdan Semih Kaya atılabilecekken, Semih Şentürk'e dönüp "faulü sen yaptın" diyor, yardımcının zamansız kaldırıp vazgeçtiği bayrağını, doğruya döndürdüğü F.Bahçe atağını, G.Saray defansından önce sonlandırıyor.

Ziya Şengül: Galatasaray takım adına bu maçı kazanmak için iyi hazırlanmış. Hem fiziksel, hem de ruhsal olarak maça çıkmadan maçı kazanmış gibi geldi bana. Fenerbahçe ise henüz kafalarındaki psikolojik baskı sendromundan kurtulamamış; ezik ve silik bir futbol sergileyerek Galatasaray takımının ekmeğine yağ sürmüştür.

Alaattin Metin: Futbolcular gibi Aykut Kocaman da formsuz olabilir. Herkes gibi o da hata yapabilir... Ama şu unutulmasın... 6 aydır F.Bahçe'nin bütün yükünü çeken Kocaman çok yıprandı... Kafası rahat değil... Bunu da göz ardı etmeyelim..

Ercan Saatçi: Şikenin gölgesinde ve bitmeyen gündeminde oynanan bu maçı, artık paranoyak olmuş son halimle izleyince Bilica şike mi yaptı diye düşündüm! İddalardaki şikeli maçlarda bu kadar rakip takıma çalışan bir oyuncu yokken (!) Bilica'nın bu hataları, sayın savcıları nasıl tetikler bilmiyorum... Aynı şekilde, yine paronayakça olacak ama Volkan'ın da teşvik primi almış gibi almış gibi oynuyor olması da, düşündürücüydü...
De... Volkan teşvik primini kimden aldı acaba... Yoksa yine Aziz Yıldırım mı...

Selçuk Yula: Fenerbahçeli taraftarların avunacağı nokta, rahat bir şekilde 6-0 rövanşını elde edebilirlerdi; bu olmadı.

Hepsi birbirinden sevimli. Genel kanı, şike davasının maçın sonucunu etkilediği. Bazıları hadiseyi fantastik boyutlara taşımış, utanmasalar "Şike davasını Galatasaray ayarladı" diyecekler.

Gürcan, insanlıktan çıkmış, muhteşem bir yönetim gösteren Fırat Aydınus'un maçı Galatasaray'a verdiğini ileri sürmüş. Hakikaten inanarak mı söylüyor bunları bilmiyorum. Yoksa kendisini okuyan kitlenin ne olduğunu biliyor ve ona göre mi yazıyor? Çünkü mantıklı bir insanın böyle bir yorum yapmasına imkân ihtimal yok.

Bizde nedense hep böyledir; Biri kazanmaz, diğeri kaybeder. Akşam, son 1.5 yıldır hiç yapmadığım bir şeyi yaptım ve Rıdvan'ı izledim. 35-40 dakikalık programda, Galatasaray'a dair yorumların toplamı 10 dakikayı bulmaz. Bütün yorumlarını Fenerbahçe'nin neden kaybettiğine dayandırdı. Arada "Galatasaray çok iyiydi, alkışlamak lazım" diyerek, ayıp olmasın izlenimi verdi.

Şike denen hadiseyi tamamen yok saymak, hiç yaşanmamış gibi davranmak, kendisine 'kurban' süsü vermek, herkesi çepeçevre sardı.
Herkesi ayakta sikip, sonra beni siktiler diye feryat figan etmenin boku çıkmaya başladı. Bir an önce ne olacaksa olsun, şu muhabbet de bitsin...

Özür dileriz, böylesine bir dönemde kaleleri boşaltıp, moraliniz yerinize gelsin diye yenilmemiz gerekirdi. Bu da bizim terbiyesizliğimiz olsun (!)

38 yorum:

Cuno dedi ki...

Ercan Saatçi'nin dediklerine bak hele hahahahahahah, sonra ne olduklarını söyleyince kabahatli oluyoruz...

Adsız dedi ki...

Maçın özetini izleyip sizin yetkililer sahayı ıslatmış ama diye yorum yapan bir kesime yazıyorlar.

tenten dedi ki...

koyduk mu abicim koyduk :) otesi var mi? yok... melo sikiyle golu atti mi? atti :):)

bazarov dedi ki...

Abi koyduk mu,koyduk.İstedikleri kadar konuşabilirler ben bir süre bu galibiyetin keyfini çıkaracağım sadece :)

koala dedi ki...

@ tenten, bazaroz; aynı yorumları yazmayı nasıl başardınız :)

Adsız dedi ki...

Abi koyduk mu? Koyduk. Futbolun icine dustugu bok cukuru temizlendi mi? Nah temizlendi. Keyif verdi mi peki? Verdi monakoyum.

Unknown dedi ki...

Gürcan Bilgiç'e hayretle okudum. Bir insan futbol bilgisini ancak bu kadar inkar edebilir. Gollere de ofsait falan dese bari de Nirvana'ya ulaşsa.

Bir de ortak kanaatları aynı; şike soruşturmasının etkileri. 13 haftadır neredeydi bu etki. Tabii etkiye tepki gelince sonuç bu oluyor.

Semih dedi ki...

Bunları okuyan mı var.Bırak sen boş insanları,nasıl yendik ama öyle böyle değil sahaya gömmek nasıl olur herkese gösterdik.Götüyle top tutana sikimizle gol atarız.

selaminko dedi ki...

Biz Galatasaray taraftarları ne zaman ki takımımıza adam akıllı sahip çıkarız sesimiz ne zamanki adam akıllı gür çıkar o zaman bu kendini bişey zanneden fblilere haddini bildiririz. resmen baskı rejimi uygulayarak davayı düşürmeye calısıyorlar. bugun sosyal paylasım sitelerinde okudugum ve beni sandalyeden dusuren bir yorum ile bitireyim:
FB, GS'ı 7 yabancı oynattıgı icin sikayet edebilir. Ujfa, Baros, Elmander, Eboue, Muslera, Melo, Küçük Melo :))))

koala dedi ki...

@ selaminko; melo küçük ama işlevi büyük..

Jordi Metal dedi ki...

Rıdvan'ı atlamışsın :D

koala dedi ki...

@ Jordi Metal, yok yahu, yazdım yazının içinde var. ona atlayan atladı zaten, ben atlamsam da olur

zuber dedi ki...

gürcan bilgiç in maması kesildi herhalde aziz yıldırım içeri girince, onun verdiği sinirle ne yazdığını bilmez görüntüsü hakim. ercan zaten şahsiyetsiz, amigo kılıklı şoparın teki...

en adam akıllı yorum ziya şengülden gelmiş hayrettir

Adsız dedi ki...

http://fotospor.com/haber/fbahce-1-yil-ceza-alir-peki-gsaray-ve-trabzon_60676

allah aşkına bu haberin başlığına bakarmısınız? bu gazete demiröreninmi beşiktaş yazacaklarına galatasaray yazmışlar ! bunları küçük MELO sevsin :D

M.Cagdas dedi ki...

Bu adamlari hala okuyanlar icin soylenecek tek soz: Don't feed the troll

Berkant dedi ki...

Rıdvan Dilmen in tepki aldığını bilmesi de güzel bişey. Resmen içine soka soka acıta acıta birkaç tane gerçekçi cümle söyledi programda.Dünkü yazının mesajlarında okumuştum maliyeti yüksek adam yerine varını yoğunu ortaya koyan adam daha önemli diye. Melo bu iki kategoriye de giriyor sanırım ya da girecek yakın zamanda bonservis döneminde.
Benim korkum Fatih Terim dönemi hep böyle başlar ama bir tökezlemeden sonra çabuk dağılır. Bir çok şeyi bu kadar doğru yaparken umarım bu durumla karşılaşmayız. Gazla çalışan bu takımımızın gazının hiç bitmemesi , Fatih Terim'in sürekli pompalaması dileğiyle.
Abi bu arada hazır işler iyi gidiyorken , keyfimiz yerine gelmişken daha çok Galatasaray yazısı okusak senden daha güzel olur :) eleştirdiğinde yerin dibine sokacak kadar objektif bakabildiğini bilen biri olarak istiyorum bunu.

aksilaz dedi ki...

Selçük Yula büyük konuşmuş :)

polyanna bok yemiş yanında.

koala dedi ki...

@ aksilaz; hahahaha büyük mutluluk olmuş skor :)

Adsız dedi ki...

koyduk mu ? koyduk !!! işte o kadar
i.k.

Anonymous dedi ki...

Bu takım böyle oynasın yenilse de sorun değil bizim için :)

Adsız dedi ki...

3 sene sonra yenmişsiniz! Kimi? siyasi bir operasyonla kuşatılan dağılması an meselesi bir takımı !
Sende çok iyi biliyorsunki koala bu yendiğiniz takım sezon başındaki takımın 3.sınıf kopyası.

Ama bunları göremeyip yendiniz diye götünüz tavana vurdu sevinçten.Şaka gibi !

Fanatik fenerbahçeliyim yıllardır en kötü zamanımızda bile GS maçını kaçırmadım hep izledim.Ama bu derece yıldırılmış siyasi oyunlarla yıkılmış bir takımın maçlarını bu sene hiç izlemiyorum.

Sizin maçtada yattım uyudum yemin ederim sabah kalktığımda skoru duydum.Böyle bir galibiyete senin gibi bir entellektüelin bu derece götü tavana vurana kadar sevinmesi dramatik cidden! Neyse sevinin siz nasılda yendiniz dimi fenerbahçeyi !!!

koala dedi ki...

@ Adsız, hâlâ siyasi oyun noktasındaysan yazık valla. 19 maçın 16'sı satın alınmış, siyasi oyun oluyor. fotoğraflar var, konuşmalar var. neyse siz daha uyuyun, Aziz Yıldırım'a ana avrat küfür edeceğiniz zaman göreceğim sizi.

Adsız dedi ki...

Yapma allahaşkına koala halamı at gözlüğünü çıkarmadın? Tamam sende fanatiksin ama beyin taşıyorsun sen!3 temmuzdan bu yana sergilenen tiyatroya hala uyanamadıysan hakkaten bu ülke için endişe duyuyorum artık.

Sana arada bir yazıyorum fırsat buldukçada yazılarını okuyorum. Senin kapasitendeki bir adamın cemaat eliyle yaratılan bu terör ortamını şike komedisini gördüğüne yüzdebin eminim!
İşyerindede sevdiğim bir GS li abim var. Onada diyorum madem 19 maçta şike yapmışız ahanda söyle diyorum hangi maç? Mıymıy mıy konuşuyordu iddianame çıksın göreceğiz filan.

Aha sana iddianame oku yorumla bize hangi maçta şike yapmışız? Somut hangi maç laf ebeliği yapmadan.

Aziz Yıldırımın anakaragücü maçı öncesi yönetici ilhan ekşioğluna telefonda "nasıl gidiyor inşaat işi para lazımmı" dediği ilhan ekşioğlununda " başkan halledeceğiz olmazsa seni ararım" dediği aziz yıldırımın ilhan ekşioğluna 400 bin doları aktardığı bu paranın şifreli konuşmalarda ankaragücü maçı için şike amacıyla yollandığı değerlendirildiği....

amına korum böyle soruşturmanında savcınında feto ibnesininde....Bu ne lan! şike olarak değerlendirilmiş eee somut delil? Kime gitmiş bu para? hangi oyuncuya hangi hakeme..!

Bu savcı fahişesinin yazdığı iddianamenin mantıklı gelen bir sayfası varmı bizimle paylaşacağın.?

Aksine TS nin başını ağrıtacak daha keskin konuşmalar var. adamlar alenen şampiyonluk giderse AKP ye TS yi dar edelim diye konuşmuşlar vs..

Aç artık şu gözünü koala ! Aç artık şu maymunun gözünü !

koala dedi ki...

@ Adsız; ben şike yapıldığı kanaatine şuradan varıyorum. Bana göre Türkiye'de şike yapmayan takım yok. Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzon, Beşiktaş, Samsun v.s. v.s. hepsi yaptı, yapıyordu da. ancak yakalandılar. Haaa iddianamede saçma sapan hadiseler var ona katılıyorum. Çıkartılan yasa boktan bir yasaydı, ona da eyvallah.
Peki sence Türkiye'de şike yok mu? Fenerbahçe asla yapmadı mı?

Adsız dedi ki...

Hah işte zurnanın zırt dediği yerde burası. Bana göre türkiyenin en şikeci dalavereci takımı GS ! mesela ulusoy dönemi mesela 1 milyon doları kime verdiğinizi hala açıklayamamınız gibi. Sana göre fenerbahçe şikeci bir takım.Başkasına göre BJK,TS bu liste uzar gider.

Ama işte koala hukuk sana bana kanaate göre değil eldeki kanıtlara göre değerlendirme yapar.Yoksa ilk çağlara dönmemiz lazım güçlü olanın kanaate göre zayıfı ezdiği yokettiği.

Haa türkiyede şike yokmu. Tabiki var ! Bu ülkede parayla şikeyi geçte hatır şikesinin babası yapılıyor. Geçen sene her allahın günü TS nin şampiyon olmasını isteyen tüm cemaat Fetocu tayfa ve AKP lilerin demeçlerini unutma.Bir tanesi FB şampiyon olsun deseydi yer yerinden oynardı.Hatır şikesini yoketmek imkansız. Ben sana yenilmek için sahaya çıkmışsam X takım şampiyon olmasın diye bunu hangi yasayla önleyebilirsinki.

TS nin sizi BJK yi bursayı antepi karabükü yendiği maçların alayı hatır şikesinin kör göze sokulduğu maçlardır. Bu takımların tamamı TS ye yenilmek için çımışlardır sahaya. Zaten faruk özak TS nin maçlarından önce rakip takıma stat açılışı vs. sözleri vererek varolan azıcık hırslarınıda yoketmiştir.Sen düşünebiliyormusun AKP li bakanlar milletvekilleri TS şampiyon olsun diyecek o takımlar TS ye direnecek.!

Direnen maç satmayan iki takım vardı. Onlarıda cezalandırdılar. Eskişehir, sivas.Bu iki takımında ortak özelliği onca siyasi baskıya rağmen TS ye maç satmadılar.İkisininde başı bokta şimdi.

Cemaat futbolu ele geçirmeye çalışıyor.Bu konuda tam cepheden en güçlü takıma saldırıyorlarki sineklerle uğraşmasınlar. toplumda varolan fenerbahçe düşmanlığınıda körükleyince (Rasim ozan, mehmet baransu gibi tetikciler yardımıyla)istediklerini almalarına ramak kaldı.

Ama hiç hesap etmedikleri bişi oldu.Fenerbahçe taraftarı direniyor direndikçe acı çekiyor ama sonuna kadar direnecek.Aziz başkan pürü pak bir adam değil diye hakkındaki ipe sapa gelmez iddaları kabulmü edelim.

Sizin adalet istediğinize zerre kadar inanmıyorum. Aziz başkan ölene kadar içerde kalsın yargılanıp suçlu bulunmasada olur size göre. Ama hukuk kanaate göre değildir işte bunu anlayın artık.

30 senedir kupa alamamış, son 5 senede iki kez son saniyede şampiyoluk yitirmiş bir takımın bu büyük başarısızlığın başkanı aziz başkan neden seviliyor hemde en eğitimsiz fenerbahçelilerde bile?

Adsız dedi ki...

valla türkiye de şike yapmayan takım var mı yok mu bilmem ama yukarda ki adsız koyu şikebahçeli arkadaş hani şike nerde var bir göster diyor ya ben geçen sene son 5-6 maçını izledim mesela manisa maçı mesela ankaragücü maçı hatta son sivas maçında kalecinin ilk yediği gole baksınlar ve uzaktan atılan golde yine kalecinin seyrettiği pozisyona baksınlar yine hakem kararlarına baksın azize nin neler yaptıklarını kendi camialarının içinde konuşulanları çok iyi biliyorlar ya kabullenemiyorlar neden bir şikebahçeli şunu diyemiyor çok merak ediyorum ya arkadaş bir halt yemişiz bu lekeden kurtulmak için cezamızı çekelim tertemiz geri dönelim bu azize gibi şikeci mafyavari adamlardan kurtulalım yok illa birşeyi seviyorsan birşede menfaatin varsa bu ülkede hep hırsızı kollayacaksın hep katili destekleyeceksin birde iddanameyi okudum ben bakın şu telefon görüşmelerini almışlar dedikleri var bunların şikeyle ne alakası var falan filan diyorlar ulan o kadar tapenin içinden sadece görmek istediklerini işine gelenleri yazarsan öle çünkü kimse okumuyor ya kimse oturup da iddanameyi okumaz nasıl olsa bir şekilde karalarız hadi diyelim olay kurmaca ulan bu kadar şikebahçeli i...ler ağlayıp sızlıyosunuz bu kadar vicdan sahibisiniz madem bu kadar fetoya düşmansınız onun yaptırdığını düşünüyorsunuz yıllardır adamlar silivride boş yere yatıyor niye sesiniz çıkmıyor kendi kafalarında hayali düşman yaratıp ona karşı savaşi verip ucuzz kahramanlık peşinde bu şike bahçeli i..ler kimse kusura kalmasın bal gibi şike yapılmış karşılığıda bank asya + eksi bilmem kaç puan yada bu ülkede gene adalet tecelli etmez sizede lekeli formalar kalır ha benim tercihim 2. cisi lekeli kalmanız dah mutlu olurum

Adsız dedi ki...

@adsız
hangi takımlı olduğunu bilmiyorum ama sanırım 6S lisin. Bize şikebahçe diyebilmek için insanın ya ar damarının çatlamış olması yada ulusoy dönemlerini denizliye ödenen 1 milyon doları yaşamamış olması gerekir. Şaka gibisiniz yemin ederim.

Şike yaptığımız maçları yine işkembeden olmadı ince bağırsaktan konuşarak ifade etmişsin. İşte böyle olmaz kafanıza sokun bunu. Bende sizin bu sene tüm maçlarda şike yaptığınızı söylerim ama hukuk kanaate göre sana bana göre karar vermez vermemelidir.

Cemaat sıçtı sıvıyor şimdi.Öyle dayanaksız şike iddası hazırlamışki o savcı denen deyyus şimdi ne bok yedik biz diye kıvranıyorlar. Bu davanın siyasi olduğunu anlamanız için size kaç şişe tiner içirmek lazım bilmemki.

Ahanda bak savcının temmuzdaki ilk iddanamesindeki AKP aleyhine olan bölümler bir güzel temizlenmiş şimdi.

Bak sana düşünebilesin diye çok ama çok basit sorular sorucam. Lütfen geç aynanın karşısına derdin derin düşün. Madem biz ankaragücü maçında şike yaptık niye bir tane futbolcu bir tane hakem sorgulanmadı onlardan.?

Manisa maçı keza. Şike tek taraflı yapılan bir eylemmidir azıcık kafa azıcık zeka kardeşim bu ne nato kafadır yahu.Buca maçını unutmuşsun. O maç şikenin alasıdır.Ama ne hikmetse bir bucalı bir tane hakem sorgulanmamış. Eğer buda sizdeki beyinciği çalıştırmıyorsa ne çalıştırcak söylermisin?

Yazmıştım düşünmene yardımcı olsun diye yine yazıcam iddanameden:

Aziz Yıldırımın ankaragücü maçı öncesi yönetici ilhan ekşioğluna telefonda "nasıl gidiyor inşaat işi para lazımmı" dediği ilhan ekşioğlununda " başkan halledeceğiz olmazsa seni ararım" dediği aziz yıldırımın ilhan ekşioğluna 400 bin doları aktardığı bu paranın şifreli konuşmalarda ankaragücü maçı için şike yapmak amacıyla yollandığı değerlendirildiği....

amına korum böyle soruşturmanında savcınında feto ibnesininde....Bu ne lan! şike olarak değerlendirilmiş eee somut delil? Kime gitmiş bu para? hangi oyuncuya hangi hakeme..!

Silivri ve diğer uyduruk davaları yıllardır takip ediyorum.O davaların bir benzeride bu dava. Ama sana bişi diimmi? Aziz Yıldırım öyle güçlü bir adammışki hakikaten onun sayesinde AKP-Feto birbirine düştü. Buda birşeydir.

Açın kardeşim şu gözünüzü artık yeter!

Berkant dedi ki...

En büyük cehalet insanın bişeyi bilmediğini bilmemesidir ya bu üstteki arkadaşınki de o hesap. Bir sürü sikenin babası olan maç var ama hiçbirinde Fenerbahçe adı geçmiyor. Beyin yapısı o kadar önyargılı ki Galatasaray yazmak yerine 6s yazmayı tercih ediyor. Burdan sorum kendisine mutlu oldun mu bu söz öbeğini kullanınca rahatladın mı orgazmın doruklarında mısın şu an ? Aziz Yıldırım a yapılan çökertme operasyonu olduğunun bende farkındayım ama bu göstermez ki Aziz Yıldırım sütten çıkma ak kaşıktır. 2.si bu ifade de akp aleyhine olan yerlerin çıkartılması falan yorumunu da ilk defa duyuyorum. Burdan sana tavsiyem git amigo ol. Söylediğin şeylere çok güzel inanıyorsun. Aziz Yıldırım da Adnan Polat ta Yıldırım Demirören'de aynı bokun içindeler. İnsan hayatında objektif olmalı , subjektif duygularını olaylara bakarken gözardı etmeli. Ama sözüm meclisten dışarı yanlış anlama :)

selaminko dedi ki...

Aziz Yıldırım geldiği senelerde kaybettiği şampiyonluklardan sonra kazandığı ilk şampiyonlukta şu mealde bir cümle kurmuştu: "Şampiyonlugun nasıl kazanıldıgını öğrendik. Takımı ben şampiyon yaptım." Yalansa yalan desin fbli arkadaslar. Bizi at gözlüğü takmakla suçlar iken kendilerinin taktıgı katır gözlüğün farkında değiller. Hayır nedir bu aziz sevgisi cidden anlamıyorum. eyvallah fb nin canı yanmıs olabilir. federasyon denen salak kurum fb ye avrupa yolunda ciddi haksızlık yapmıstır kabul ediyorum. ama fbyi elalem önünde rezil eden ya da rezil ettiği iddaa edilen adamın arkasında durmalarını anlamıyorum. ha sucu ispatlanana kadar herkes masumdur evet ama şüphenin oldugu yerde de savunmak hele de aziz yıldırımı savunmak kusura bakmasınlar ama bana aptalca geliyor. bilmediğim ve bilmek istediğim birşey var. Aziz yıldırım denen sahsiyetin mesleği nedir ne işle meşguldur? bu sorunun bile cevabını bilmiyor olmak zaten baslı basına insan aklına süphe getiren bir unsur. ha baska takımlar bu tarz seyler yapmadı mı yaptı. ama biz futbolseverler olarak onlar yaptıkca biz canak tuttuk. hata biraz da bizde. yıllardır gördüğümüz sey yüzümüze vurulunca kötü olduk. kanunu sırf tribunden insanları uzaklastırmak parası olanı getirmek icin cıkardılar ama noldu keser döndü sap döndü gün geldi hesap döndü. basladılar dansözlüğe. halbuki yasanın cok agır oldugunu basbas bagırdı tribundekiler. zaten yabancı madde atıpta birini yaralayan bir adama neden sporda siddet olarak degerlendirirsin ki adam yaralamak sucundan alırsın iceri bak noluyor o zaman. konu cok dagıldı. son sözüm sudur. bizi at gözlüğü takmakla suclayanlar önce kendi katır gözlüklerini cıkarsınlar ve birilerinin usagı olmaktan kurtulup tuttukları takımın askeri olsunlar. o takımı kimseye yedirmesinler. futbolu eski saf haline getirmek ancak ve ancak gücünün farkında olmayan biz taraftarlar sayesinde olur. bu bir arz talep meselesidir unutmayın bunu.

Adsız dedi ki...

yukardaki adsız şikebahçeli arkadaş doğru bir sen akıllısın ya hu 10 yıldır hükümetin kucağında otur sen hertirlü pisliği yap şikebahçenin kapılarını sonuna kadar fetoculara aç şimdi karşı karşıya gelince fetocularla onların daha önce de bildiği şikeleri ispatlayıverdiler olan biten bu gs belki denizliye teşviği göndermiştir bilemem orasını lakin o zaman bu şike sıfatında değildi evet olay öyleyse etik değil hatta ahlaksızca ama sen daha 2001 samsun-şikebahçe gs-trabzon maçının hesabını veremezsin sen

Adsız dedi ki...

ayrıca şikebahçeli adsız senin o taptığın öl dese öleceğin azize sayesinde artık bu kadar rahatlar sporda ha trabzon da şike yaptıysa düşsüsn arkadaş ıspatlanmış birşey varsa düşsün sivas eskişehir direnmiş ya çok iyi gördük ikisini de fenere karşı cidden direndiler maçları satarak

nor dedi ki...

Bu yazar musvettelerinden de baska bir sey beklenmezdi zaten en iyisi bunlari hic okumamak galiba

Adsız dedi ki...

@Berkant
O kadar laf kalabalığı arasında birşeyi farketmişsin. Bu operasyonun Aziz yıldırıma karşı yapıldığını anlamışsın. Hele şükür!Hakkat sevindim buna.

Aziz yıldırım sempatik biri değil. Sevimli değil.Kendi taraftarıyla bire arası bozuk! eeee bu adamı mafyamı yapıyor ölsünmü içerde? Sizin kafa yapınız bu! Yaptığı bişiler varsa cezasını çeksin ok! ama siz bunu istemiyorsunuzki! Yargılanmasına bile tahammülünüz yok sizin. Bu adam kötülüklerin babasıdır ne bok yediği önemli değil duruşması bile olmasın içerde çürüsün! Sizin istediğiniz adalet bu.Ben böyle adaletin taaaa...

@adsız
6S li kardeş. Bak bu sadece sana özellikle altı yazıyorum bişiler hatırlatmıştır! Kafanın içinde beyin taşıdığından şüphelenmeye başladım. Bu operasyonun nekadar saçma kurgulandığını daha kaç örnekle açıklamam lazımki.

Kafanı çalıştır biraz! Aziz yıldırımı 6 ay dinlemişler. Bir gün değil iki gün değil altı ay! Adamın hakkında hiçbirşey bulamadıkları için şimdi zorlama gizli tanık poyrazı devreye sokmuşlar. Lan okadar dinledik kayda değer hiçbişi çıkmadı azizi sedat pekerle bağlayalım yoksa sıçtık demişler. Ama onu bile okadar salak okadar saçma yapmışlarki görüyorsun kurguladıkları 2004 senaryosu kafadan çöktü!

Tümer kırmızı gördü maçı azizle sedat peker bağladı dedikleri maç ankaragücü maçı.Rengi sarılacivert görünce fenerbahçe maçı sandı salak heralde.Alelacele yazmış savcı can havliyle.Sıçtık derken sıvama oluyor bunun adı!

hala bıdı bıdı şike yaptığımızı söyleyeceksen laf ebeliği yapma somut örnekle bir maç söyle bize!

Mesela ben söylüyorum bak hala açıklayamadınız şu 1 milyondoları!

Berkant dedi ki...

Adsız yaş kaç ?

Adsız dedi ki...

yahu hakeret etmeyim dedim de gerçekten IQ denen şey sende yok yüzde bile vermiyorum ulan mesela 2001 samsun-şikebahçe son sivas-şikebahçe buca manisa eskişehir karabük hala hayali düşmanlara inanıp savaş ilan ediyorsun sen neye inanıyorsun inan inşallah küme düşmezsiniz bizlerde lekelenmenizle yıllarca dalgamızı geçeriz yıllar sonra gençlere anlatırız

Adsız dedi ki...

ayrıca senin gibilerin kafası çalışıyorsa bizimkiler çalışmasın zaten aynı kefeye girmeyelim neyse fazla uzatmamayım seneye bank asyada başarılar orada anlatırsın artık

Adsız dedi ki...

feneve bank asyada başarılar

Adsız dedi ki...

@adsız

Sende beyin yerine kocaman bir saman balysası taşıdığına inandım. hala bık bık bık ötüyorsun hala şike yaptığımızı idda ettiğin maçlar için bir kanıtın yok. hala 6golün acısını çıkaramadığın gibi ! hadi hayırlı traşlar buğdaydan başak olur senden adam olmaz.

Onca şey yazdım iddaname denen paçavranın nekadar çürük olduğunu aktardım, 6 ay dinlenmiş bir adamın cemaat eliyla hala doğru düzgün şike yaptığına dair kanıt bulunamamış sen hala bık bık konuşuyorsun. o kafanda taşıdığın şey ağırlık yapmasın birazda değerlendir. Sadece bokunu yaparkenmi beynin çalışıyor yahu senin el insaf. yine bık bık cevap vereceğine bir zahmet iddanameyi oku kardeşim senin zekan nedir yahu?