2 Mayıs 2012

Devleti için çalışanlar ve davalarından vazgeçenler



Bu milleti için, cinayet işledi.



Bu, devleti için kurşun sıkanlardan.



Bu, devletine büyük hizmet edenlerden.



Bunlar, ülkesi için adam astı.



Bunlar da devletin ve milletin menfaati için namus davalarından vazgeçti.

Hepsi göz yaşartıyor. Bu liste de uzayıp gidiyor.
Yedik, hepsini yedik. Devleti için, milleti için kurşun sıkıyorlar, adam öldürüyorlar, gencecik insanları asıyorlar, 'asla vazgeçmeyiz' dedikleri davalarından vazgeçiyorlar.

Hepsi çok seviyor vatanını, milletini, devletini, bayrağını, sporunu, futbolunu.

Memleketin sihirli kelimesi "Ülkem için yaptım." Destansı bir yanı da var, her yaptığının önüne bir perde çekiyor.

Nihat Özdemir'in bugün toplantıda yaptığı açıklamadan, aynen alınmıştır: "Eğer şike suçu, daha açık konuşmak gerekirse maç skorunu bağlama suçu sahadaki oyuncular tarafından yerine getirilmediyse, saha dışında da bir sorun yoktur."

Süreci gerçekten de iyi yürüttüler ve son darbeyi de "Vatan-millet-Sakarya"ya bağladılar.

Özür dileriz, memleketin menfaatleri için vazgeçtiniz 45 milyon Euro'dan. Yanlış anlamışız, yanlış değerlendirmişiz, hep bizim kötü niyetimizden kaynaklanıyor, sizin gibi düşünmeyen herkese de yazıklar olsun!

"Biz temiziz" diyen adam kim? Nihat Özdemir. Hakkındaki "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve örgüte üye olmak", "ihaleye fesat karıştırmak", "görevi kötüye kullanmak", "rüşvet" ve "kamu kurumu aleyhine dolandırıcılık" gibi suçlamaların tamamından aklandı. Tıpkı Deniz Feneri sanıkları gibi suçsuz yani.

Buna inanan varsa, Pamuk Prenses saflığındaki beyninizi sikeyim...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

YA BU PEZEVENKLER CEZA ALMADAN BU İŞ BİTECEK YA ÇILDIRMAMAK İÇTEN DEĞİL BENCE TS VE GS TARAFTARLARINI ORGANİZE EDİP DİJİTÜRK ÜYELİKLERİNİ İPTAL ETTİRMEK LAZIM BİRŞEYLER YAPMAK LAZIM

Adsız dedi ki...

@adsız

vay A.K ya hala Fenerbahçe ceza almalıydı diye bık bık konuşuyormusunuz? Lan beyinsiz ibne ceza almalıydıda neden? Nerdeyse tüm amatör şubelerde şampiyon olduğu içinmi? Niye ceza almalıydık neden?

Sikecem beyninizi toptan ya ! 4200 sayfa sikik iddanameyi .ötünüze sokmak lazım! Birtek duyumlardan değil gerçeğe dayanır bir şike söyle teşvik verdiğimizi bu yüzden satın aldığımız bir maç söyle.? Amına koyim 10 aydır çekmediğimiz zulüm kalmadı hala ceza almalıydı bunlar diyen ibneler çıkıyor şaka gibi!

üstteki herfilerle fenerbahçenin yönetim kurulu açıklamasınıda bir arada gösterdiğin içinde ayrıca beynini sikim senin koala!

Adsız dedi ki...

@AdsızMay 2, 2012 02:04 PM

zoruna mı gitti at kafası? beter olun şikeci şerefsizler. sikik iddianemeymiş. sikik olan biri varsa alayınız. her türlü naneyi yeyip bi de üste çıkın. yok cemaat, yok siyaset, yok saha içi temiz. geçin bunları lan. şikeci piç kuruları

Adsız dedi ki...

@AdsızMay 3, 2012 12:37 AM

Birader sen beyinsizmisin? Tek hücreli götten bacaklı amipmisin? nesin olum sen? Yine ezberden bık bık konuşmuşsun sikecem beynini hala net ne yapmış Fenerbahçe diye soruyorum cevap ver A.K.?

Ahanda biz diyoruz GS Denizliye yolladığı şike parasının makbuzunu bulamıyor. Sıçtı sıvıyorlar eninde sonunda o paranın hesabı sorulacak götünüzden kan gelsede sorulacak!

Eeeee sen söyle bekliyorum FB hangi maçta kime şike parası vermiş kişi ayarlamış kime satın almış? Net maç klüp ismi menejer futbolcu her ne boksa. Açıklanamayan kaynağı belirsiz klüpten çıkmış bir parada olabilir. Evet cevap?

yeter beynimizi siktiniz alayınızı siktiğimin göt laleleri. Güöçlü olmak suçmu yavşak nerdeyse tüm spor dallarında bütün kupaları şikeylemi alıyor bu takım bukadarmı beyinsizsiniz laaaan siz?

Adsız dedi ki...

TFF, mahkeme delil kabul eder etmez ama kafası çalışan bir insanın gözünde; eğer dinleme kayıtları montaj veya sahte değilse bir spor kulübü mensuplarının ahlakına yakışmayan konuşmalar, medya ve müsabaka maniplasyonu yapılmıştır.
Gerisi hikaye.

koala dedi ki...

@ Adsız; oğlum hakikaten salaksınız lan siz. güçlü olmanın, voleybolda şampiyon olmanın ne ilgisi var. adama ezberden bık bık diyorsun, dün Nihat Özdemir'in söylediklerini yazıyorsun. kendi fikrin yoksa sus konuşma. halen Denizli edebiyatı yapıyorsunuz, lan o gün sahaya eksik mi çıktınız, maç 70 dakika mı oynandı. atsaydınız golü gerizekalı. şike nerede mi yapılmış, tapeleri okumaya götün mü yemiyor? bak sadece şunu oku yapılmış mı yapılmamış mı anlarsın http://3.bp.blogspot.com/-Txzhm8e9fYA/T516Vt53GZI/AAAAAAAAAfE/2U9WWStTHCI/s1600/ilh-ct001.jpg. halen temiziz diyorsunuz, temizsiniz, kanalizasyondaki bok kadar temizsiniz

Adsız dedi ki...

hıyarağası tapeleri neden yalanlayamıyorsunuz? işinize geldi mi trabzonun tapeler gerçek işinize gelmedi mi hepsi yalan. siktirip gidin kendi çocuklarınızı kandırın.

Adsız dedi ki...

@Koala

Öcelikle teşekkürler ilk kez bir GS linin götten beyin taşımadığını ispatlayıp karşımıza somut bişiler çıkardın.

Kardeş verdiğin sitedeki dökümü okudum. Farzedelimki bu şike için anlaşma olsun. Şifreli konuşsunlar küfürlü filan anlaşılmasın diye. Peki bende bir taraftar olarak soruyorum kime vermiş cemil turanla ilhan ekşioğlu bu paraları? Kimle ne için anlaşmaya çalışıyorlar? Hangi maçı bağlamaya çalışıyorlar? Medya etiği bilmemnesi ne sikimse ortaya çıkarmaları gerekmezmi? Seni beni en fanatik fenerbahçeliyi "ulan ibneler gözümüzün içine baka baka şike yapmışlar heee tuu sizin sıfatınıza Azizide alın siktirolun gidin düşün bu takımın yakasından" ikna etmeyen saçmasalak cımbızla sökülmüş küfürlü telefon konuşmaları bunları şikeci yapmıyorki: Olsa olsa küfürbaz yapar. eee ne yapalım bibermi sürelim ağızlarına!

Üstelik bu iki eleman Fenerbahçenin inşaat işleriyle uğraşıyorlar. Yani muhtemelen eğer şike için şifreli konuşmuyorlarsa bu adamlar inşaat işi için bişiler konuşuyorlar belliki.Zaten amına kodumun iddanamesini hazırlayan savcı bey(daha ağır yazmayalım neyse sen anladın) ve militan polis tayfası bu konuşmanın başını sonunu sonrasını tırpanladığı için ne olup bittiğini sende bende haklı olarak anlayamıyoruz. Götünü siktiğim polsileri bütün dökümleri yazsalar bi sikim çıkmayacak diye aralarından cımbızla çekmişler.

Bu sadece GS nin TS nin sorunu değilki ayrıca. Bizimde sorunumuz. Madem bizimkiler bi nane yemiş açıkla bütün dökümleri kardeşim görelim kimle şike teşvik yapmaya çalışmış bu herifler.?

Sonra şike yaptığına emin olduğunuz Nihat Özdemir basın toplantısında " hacı nerde bu emenikenin para sayma görüntüleri hala bekliyoruz" der lafı sözü 90 dan size çakar hepinize göt gibi kalırsınız.(nihat özdemiride ayrıca kaçak güreştiği için sevmem oda ayrı mevzu)

Nihat özdemir açıkca taşşak geçiyor! Benim size kızgınlığım burdan bilader. Sizde baskı yapın polisinide savcısınada "Kardeşim 10 aydır beynimizi siktiniz şike diye diye en yakın arkadaşlıklar bozuldu amınıza koyayım sizin hala kim kimle anlaşmış ortada bişi yok manyakmısnız siz " demeniz lazım.

Aziz Yıldırım hariç şikeden tutuklu kimse kalmadı nerdeyse bu şike maç ayarlama iki kişiyle yapılır. Orospu yok ama sen adamı fuhuşla suçluyorsun.

Yapma koala sen zeki adamsın cidden seviyorum bazı yazılarını sikecem artık adam gibi "bu ibneler bizi 10 aydır kandırmışlar " diye bir yazı yaz objektifliğini görelim artık.

Adsız dedi ki...

@AdsızMay 3, 2012 01:53 AM
sizin harbiden beyin ücreleriniz ölmüş, süngerden farkınız kalmamış. sayfalarca iddianamenin doğru olduğuna inanmıyosun ama paranın makbuzu yok diye denizliye gittiğine inanıyosun. ha tabi anelka, appihah 1 metrede gol kaçırdığına göre para onlara da gitmiştir. paranın hesabı sorulacakmış. siz önce yediğiniz haltların hesabını verin. üç kağıtçı nihat iddianameden alıntı yapıp trabzonbsporu suçluyor, madem doğruysa fenerle ilgili olan kısımları niye inkar ediyor. sizin beyninizi kurutmuşlar. namus namus dediniz, ülke menfaatine getirdiniz. herşeyiniz yalan dolan palavra