16 Mayıs 2013

Irkçılığa yeni ortak çıktı

Bu ne kadar ırkçıyça,

Bu da o kadar ırkçı,

Bunun yaptığı neyse,

Bu yavşağın da yaptığı aynı şey

 Bu herif ırkçılığa ne kadar ortaksa,


Bu da aynı suçu işliyor


Bunlar da, aynı suçun ortakları.


Irkçılığın son en son ortağı ise Galatasaray Başkanı oldu.

Şimdi kimi transfer edersen et, istersen 100 yıl üst üste bu takımı şampiyon yap, gözümde 5 paralık değeri yok bu herifin. Siyasal erke boyun eğen, onun ağzından konuşan, onun telkinlerini kulübe ortak eden her anlayış siktirsin gitsin.

Şimdi aklı evveller çıkar, "Galatasaray Başkanı'na küfür mü edilir?" diye. TT Arena'nın açılışında yaşanan olaylardan sonra Adnan Polat'ın yaptığı neyse, bugün de Ünal Aysal'ın yaptığı aynı şeydir. Bakalım ona gösterilen tepkiler, Ünal Aysal'a gösterilecek mi? Ama biz o kadar aptal insanlarız ki, iki çilekle, ırkçılığı de yer yutarız, yapılanları da afiyetle sindiririz.

Bu kadar aşağılık bir düzende yaşamaktan bıktım artık. Her şeyi sindirin içinize. Şikeyi sindirim, ırkçılığı sindirin, ahlaksızlığı sindirin, her türlü pisliği sindirin. Bunları yapanlarla, sindirenlerin arasında hiçbir fark yok.  

Not: Webo, Sow ve Yobo hatırlatması için Karakalem Nağmeler'e teşekkür ederim.

7 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu kareye Yobo,Sow ve Webo'da eklenmeli..

koala dedi ki...

@ KaraKalem Nameler; kesinlikle haklısın, izninle ekliyorum

aksilaz dedi ki...

Yobo zaten geçen sene yüzsüzlüğünü belli etmişti.

Bizim açımızdan üzücü olan Ünal Aysal'ın hükümete şirinlik adına yaptığı utanç verici açıklama.

koala dedi ki...

@ aksilaz; yobo'nunki en özel yüzsüzlük. ingiltere'de davalık ol, burada akla. yavşaklığın daniskası

Adsız dedi ki...

Merhaba abi. blog u kapattın diye çok korkmuştum. 12 numara link paylaşınca tekrar açıldığını gördüm. Aman abi sen yazmak zorundasın. Ayrıca hatırladığım kadarı ile bir postta yıllar önce Türkiye ye gelen Afrikalı futbolcularla bir röportaj yaptığını yazmıştın. Eğer o röportaja ait bir link varsa ve verirsen sevinirim.Çünkü Türkiye'de ırkçılık yok yeeeeaaaa muhabbeti beni çok kastı. Sevgiyle kal.

koala dedi ki...

@ Adsız; çok sağol. aradığın röportaj bu olsa gerek http://lucarelli-breitner.blogspot.com/2011_09_20_archive.html

Kayser dedi ki...

Geldiğine çok sevindim,gerçekten.Haberi okuyunca acaba keşke orda olsam dedim içimden.Tüm kalbimle söylüyorum.Özellikle, Kendini Futbol mucidi sana Canlı Saçlı(Tabirin çok güzeldi kullanıyorum) denen adam ile kendini futbol ''Akili'' sana Güntekin Onay denen adama öyle bir laf sokardım ki en azından rahatlardım.Allahın bir kulu çıkıpta şöyle demedi:'' ulan madem futbolcular sahada yok idi ya videodaki muzun önünde ısınan futbolcular ne bok yiğiyordu diye.Adam biraz utanır ya.muhabir çağırmışlar adam diyor ki muzu salladığında futbolcular orda mı idi ben görmedim lanet olsun bu ülkeye
Mehmet z.c