22 Ağustos 2009

Arsenal tren misali ezip geçiyor


Açıkçası sezon başlarken, Toure ve Adebayor'u kaybeden Arsenal'i bu derece sansasyonel bir giriş yapacağını hiç tahmin etmiyordum.

İlk hafta Everton'a yarım düzine şimdi de, Portsmouth karşısında alınan 5-1'lik galibiyet. İki haftaki görüntüleri sanki önlerine gelen herkese bir araba dolusu gol atacakları şeklinde. Böyle devam etmeyeceği kesin olsa da, ürkütücü bir görüntü sergiliyorlar.

Gallas, Everton maçında olduğu gibi yine boş geçmedi ve golünü attı. Gerçekten, her takıma lazım tarzında bir adam. Hem çok iyi bir savunmacı hem de kritik anların golcüsü.

MANU VE OWEN NEFES ALDI, ROONEY 'DALYA' DEDİ

Burnley mağduru Manchester United ise deplasmanda Wigan Athletic karşısında ikinci yarının başlamasıyla Rooney (2), Owen, Nani ve Berbatov'un golleriyle 5-0 kazanarak, bir nebze olsun üstündeki kara bulutları atmış oldu.

Dağılan kara bulutlar hafta içi yerden yere vurulan Owen için de geçerli. MANU formasıyla ilk resmi golünü attı. Bu arada Rooney, Manchester United formasıyla 100. golünü atarak tarihe geçti.



MANCHESTER CITY 2'DE 2 YAPTI

Sezonun en merak edilen takımı konumundaki Manchester City ise yine kazandı. Aston Villa'yı deplasmanda yenerek, Premier Lig'in ilk sürprizlerinden birini gerçekleştiren Wolverhampton'ı Adebayor'un golüyle geçen City, "ben de varım" mesajını iyiden iyiye hissettirmeye başladı.



Sunderland ise maçın başlarında yediği golle 1-0 yenik duruma düşmesine karşın, Kenwyne Jones'un iki golüyle Blacburn Rovers'ı 2-1 mağlup etti. Blackburn açısından işler iyi gitmiyor.

İlk hafta Man. City şimdi de Sunderland yenilgisi. Geçtiğimiz yıl düşme korkusunu ensesinde hisseden ancak evinde 7'de 7 yaparak lige tutunan mavi-beyazlılar bu yıl düşebilir.

Tipik beraberlik maçı gibi görünen Birmingham-Stoke City karşılaşması böyle düşünenleri yanıltmadı ve maçı 0-0'a bağladılar.

Hiç yorum yok: