30 Ağustos 2009

Mesut Özil seriye bağladı


Bundesliga'da Bayern Münih-Wolfsburg maçından sonra haftanın en ilgi çeken maçında Werder Bremen deplasmanda Hertha Berlin'i 3-2 geçerek, yoluna devam etti.

Olimpiyat Stadı'nda 49 bin 176 biletli futbolseverin izlediği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, ikinci yarı gol sağanağı şeklinde geçti.

Bundesliga'da yılın oyuncusu olmaya aday Mesut Özil'in golüyle 1-0 öne geçen Werder Bremen, Tim Borowski ile farkı ikiye çıkarttı. Evsahibi takımda Piszczek'in golüne Naldo kısa sürede yanıt verince 3-1 Bremen öne geçti. Ebert'in 90. dakikasındaki gol ise sadece skor tabelasını değiştirdi.

Werder Bremen, yaklaşık 3 yıldan bu yana Bundesliga'nın en izlenir takımlarından biri, kim ne derse desin. Thomas Schaaf yönetimindeki yeşil-beyazlılar, hücum anlamında çok zengin organizasyonlar sergiliyor.

Mesut Özil'e ayrı bir parantez açmak lazım. Bu yıl Bundesliga'da 3. golüdü atan genç oyuncu Almanya Milli Takımı'nın da en yaratıcı oyuncularından biri. Kaçan balık büyük olurmuş. Türk Milli Takımı adına bu kez gerçekten de büyük bir balık kaçtı.

1 yorum:

akakiyeviç dedi ki...

Evet gerçekten de büyük bir balık kaçtı.Lakin kendi için en iyisini yaptı.Çünkü diğer futbolcularımıza basının çektirdikleri eziyet ortada.
O yüzden pek üzülmüyorum.Ali Okancı'nın şubat ayında bir röportajı vardı yanılmıyorsam blogunda okuyabilirsin.Orada herşeye açıklık getirmiş.