24 Ağustos 2009

Avrupa'dan transfer dedikoduları

Manchester United'ın, Real Madrid'in gözden çıkardığı Hollandalı oyuncu Arjen Robben'i transfer etmek istediği haberleri iyiden iyiye yazııp çizilmeye başladı.

MANU'nun bu transfer için 25 milyon sterlin teklif edeceği de söyleniyor. Ronaldo gittikten sonra, takıma patlama gücü olan bir oyuncu almak isteyen Alex Ferguson'un Robben konusunda ısrarlı olduğu da söyleniyor.

JUVE, RAFINHA VE GROSSO'DA SONA GELDİ

Şike iddiaları nedeniyle ligden düşürüldükten sonra ve ancak bu sezon kendisine gelebilen Juventus, Schalke 04'ün Brezilyalı kanat oyuncusu Rafinha transferini bugün noktalamak üzere.

Daha önce bu transfere onay vermeyen Magath'ın da 8 milyon Euro'luk teklif sonrası yumaşadığı ifade edildi.

Öte yandan Juve'nin hedefindeki diğer isimler Fabio Grosso ve Massimo Oddo. Bu iki oyuncudan birinin de takıma dahil edileceği gelen haberler arasında.

2 yorum:

halk dedi ki...

benim için dünyanın en iyi sol beklerinden beri grosso, 2006 dünya kupasıyla dikkatimi çekmişti ilk, avustralya'yı kolpa penaltıyla geçtikleri maç o vardı baş rolde, karakteri konusunda pek iyi düşünemiyoruz bu yüzden lakin defans-ofans ayarını en iyi oturtmuş sol beklerden biridir. bu arada wiki'y de baktım italya'ya dünya kupasını getiren son penaltıyı atan ayak bunun ayağı, hakan balta'nın bir üst modeli diyelim bitirelim çok uzun olmasın.

koala dedi ki...

hakan balta'yı tek geçerim ısrarlı bir biçimde. oynarken, aciz düştüğünü hiç görmedim.

tertemiz topunu oynar, tartışmaz, itiraz etmez. tam hayalimdeki futbolcu