8 Ağustos 2009

Wolsburg bıraktığı yerden başladı


Bundesliga'da sezonun ilk maçı Wolfsburg ve Stuttgart arasında oynandı. Son şampiyon Wolsburg'un 2-0 kazandığı mücadelede Misimovic ve Grafite, yeşil-beyazlıların gollerini kaydetti.

İlk 45 dakikanın golsüz geçildiği karşılaşmada, 70. dakikadan sonra 10 dakikada atılan iki gol oyunun kaderini belirledi. Stutgart teknik direktörü Babel, maç sonrası yaptığı açıklamada, ilk yarıda oynadıkları futboldan memnun olduğunu ancak ikinci yarı pasif bir görüntü çizdiklerini söyledi.

Wolsburg teknik direktörü Armin Veh ise, iki takımın da yüksek tempoda oynadıklarını ancak ikinci yarıda oynadıkları atak futbolla, sonuca gittiklerini ifade etti.

Stuttgart'ta iki yeni transfer Beyaz Rus Hleb ve salı günü takımla sözleşme imzalayan Pavel Pogrebnyak'ın etkisiz göründüler.

Sanırım maçın özetini VfB Stuttgart'ın orta saha oyuncusu Thomas Hitzlsperger maç sonu demeciyle yapmış: "Wolsburg her zaman tehlikeli takımdır."

Her ne kadar, hemen herkes Bayern Münih'in şampiyonluğu kazanacağını söylese de, Schalke, Wolsburg, Dortmund ve Hertha Berlin de bu yarışın içinde olacaktır.

1 yorum:

akakiyeviç dedi ki...

Stutgart'ı yenilmesine rağmen geçen seneye oranla daha derli toplu buldum.
Wolfsburg iyiydi lakin biraz daha form tutmaları gerektiğine inanıyorum.
Her zaman ki gibi benim takımım Dortmund şampiyon olsun derim.