15 Eylül 2009

Üst kata çık Melih, üst kata


Hiç üstünde çok fazla yazıp çizmeye gerek yok. Türkiye Futbol Federasyonu, bugüne dek tüm yaptıklarının üstüne çizgi çektirtecek bir karar aldı, Ankaraspor'un küme düşürülmesine ilişkin aldığı kararla.

Siyasi hayatında da hak-hukuk tanımayan bir adamın, bugüne dek yediği en büyük tokattır bu. Ankaragücü de eğer ayağını denk almazsa 16 takımlı lige doğru adım adım ilerliyoruz. Topal bir ligimiz de olsa, şaibenin içine kadar cıvık cıvık girmiş olmayacaktır.

Şu an televizyonlarda çıkıp "Alınan kara siyasidir. Bu Federasyon'un Melih Gökçek'le siyasi hesabı vardır. Bu husumetin başlangıcı Haluk Ulusoy dönemindeki seçime kadar gidiyor" diyerek, konuyu bambaşka yerlere taşımaya çabalıyor, hep yaptığı gibi.

Ankara'nın belli başlı bölgelerinde içki referandumuna gidecek kadar işi ileriye taşıyan bu zihniyet, kendi isteklerine karşı gelen herkesi 'siyasi hesap' peşinde koşmakla itham ediyor. Ki, bu bile başlı başına siyasi hesap adam olduğunun göstergesi.

Oysa ki, Melih Gökçek ve yavrusu, bu işi dünyanın neresinde yaparsa yapsın aynı kararla karşılaşacaklarından bihaber. Çünkü kendi küçük dünyaları, başka büyük dünyaları görmeye engel.

Ankara'yı belediye başkanı gibi değil de, babasının çitfliği gibi yönetmeye çabalayan bu adam, Türk futbolunun üstündeki lekelerden biridir ve acilen temizlenmelidir.

Melih'e son tavsiyem şudur: "Üst kata çık Melih, üst kata"

2 yorum:

Turan dedi ki...

Başlık süper. : ))

koala dedi ki...

Teşekkürler D.P :)