31 Ekim 2009

Bırakın adamlığı insan olamazsınız siz



Hürriyet Gazetesinin Spor Koordinatörü kendisi, bir diğeri de duygusal bir adam. Ulan hakikaten iğrençsiniz, hakikaten insan değilsiniz ve hakikaten insanda bıraktığınız tek duygu tiksinti ve mide bulandırıcı bir his.

Bu videodan sonra Hürriyet'de bu görevini halen sürdürürse yazıklar olsun. Çok merak ediyorum, Fenerbahçeli arkadaşların tepkisini. Muhtemelen birçoğunda iç ses olarak "Bu videoyu kim sızdırdıysa derhal Fenerbahçe TV'den atılsın" gibi bir tepki gelecektir.

Günlerdir herkesin ağzında aynı laf, "Hakemin kafasına atılmamıştı zaten", "Keita'ya su şişesini Galatasaraylılar attı", "Keita'nın yüzüne gelmedi." İdiotların bile aklına gelmeyecek cümlelerle, kendini olumlama isteği. Ne yaptığınızı, ne söylediğinizi herkes duydu, herkes gördü ama tereyağından çekilen kıl olmak istiyorsunuz.

Ben açıkça itiraf ediyorum, Ali Sami Yen'de yaşanan o sulu gecenin, bir Galatasaraylı olarak hayatımın en büyük utançlarından biridir. Ama sizin birçoğunuzda itiraf mekanizması çalışmıyor, yaptığınız her şey haklı, her şey mübah.

Aşağılık varlıklar....

8 yorum:

tenten dedi ki...

bu insanlari milyonlarin takip ettigine inanmak bile zor geliyor bana... bunlar cibiliyetsiz ve serefsizlerdir!!!
izninle videoyu blogumda yayinliyorum

koala dedi ki...

@tenten; tabii ki, izne gerek yok..

tenten dedi ki...

arka arkaya iki defa izledim... bu nasil bir terbiyesizliktir... bir de piskin piskin sanki muhtesem bir mac kazanmislar gibi konusuyorlar...

koala dedi ki...

İşin ilginci, bu lafı söyleyen adamlardan biri Hürriyet Gazetesi Spor Koordinatörü. Bir diğeri zaten yeteneksiz bir şarkıcıdır.

tenten dedi ki...

protestoya devam... hurriyet alma aldirma!!!

Unknown dedi ki...

lisede biz de böyleydik. hatta çoğumuz böyledir; ama lisede. bir fenerbahçeli olarak ercan saatçi'yi dikkate alacak kaç insan var? demek istediğim bu adamlardan daha yaratıcı şeyler beklemek hata.her kesimde birkaç tip çıkıyor.

Adsız dedi ki...

Derbi geçer eziklik kalır baki demişler... Öğrenilmiş çaresizliğin çeşitli şekillerde tezahürlerinden birisi de mal görmüş mağribi gibi bir haberin üzerine atlamaktır. Oysa böyle yaparak "efendilik bizde kalsın" raconunu da çiğnemiş oluyorsunuz. Üstelik iki sene önce su deryasında oynanan maçı düşündüğümüzde sadece komik oluyorsunuz... Zavallı oluyorsunuz... Bu kadar ezilmeyin, lütfen ayağa kalkın...

Tuncay Bilecen

koala dedi ki...

@ Tuncay; Efendilik mi? Efendilik böyle mi oluyor? Rakibine ana-avrat küfür etmekle mi? Yazıyı okuduysan, gayet açık ve net bir biçimde o su deryasının kendi adıma bir utanç olduğunu söyledim ama biriniz de çıkıp, koltuklara sürülen boklardan ötürü, insanların kafasına yağdırılar sidik torbalarından ya da yumurtalardan ötürü özür dileme erdemine ulaşın.

Sanırım, yaptığınız pisliklerden hiç söz etmemek sizin açınızdan "Efendilik bizde kalsın" raconu oluyor. Bir nevi deve kuşu misali yani. Ne kadar gizlenir, ne kadar konu hakkında konuşmazsan o kadan "efendi" mi oluyorsun?

Başkalarını bilmem ama ben kendi açımdan Fenerbahçe'ye karşı hiçbir eziklik taşımıyorum çünkü aldığınız 10 galibiyet ya da daha fazlası veya 6-0 bana eziklik hissettirmiyor.

Eziklik nedir biliyor musun? Başkanınızın kalp spazmı geçirecek raddeye gelen son 16 dakikadaki maçtır bence. Bütün oyuncularınızın ve taraftarlarınızın salya sümük ağladığı maç hani. Silinmedi hafızalardan çok iyi biliyorum. İşte eziklik budur.