14 Ekim 2009

Mesut Özil, marşta ayet okuyor


Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil, Alman basınına yaptığı açıklamada, milli marşlar okunduğu sırada Kuran-ı Kerim’den ayetler okuyarak, dua ettiğini söylemiş.

Kuvvetle muhtemeldir ki, Almanya'da yükselen sağ ve iktidar ortakları bu açıklamayı Mesut'un aleyhine kullanacaklardır. Hali hazırda sürekli eleştilen Mesut'un hazırlıklı olması gerekiyor.

Mesut'un açıklamalarının bir başka ilginç bölümü ise, Werder Bremen'in 5 yıllık muvakelesini elinin tersiyle ittiği ve Barcelona hayali.

Avrupa futbolunun yükselen yıldızı Mesut, her aklına geleni söylememesi gerektiğini yakında anlar...

5 yorum:

NoEngel dedi ki...

Her doğru her yerde söylenmez Mesut böyle bir yanlış yapmış.Bırak içinde kalsın demi.
Mesut Özile ayrı bir hayranlığım olmasına rağmen Alman milli takımında oynaması içimde bir burukluk oluşturuyor.Üzlüyorum.Zamanında bu gençlere yönelmek lazım.
Sevgiyle ve sağlıcakla kalın...

koala dedi ki...

@NoEngel; kesinlikle bazı doğrular bazı insanların içinde olmalı. bence de talihsiz bir açıklama

Adsız dedi ki...

sizi bilmem ama ben gurur duydum.
oda biliyordur elestirilecegini ama yinede söyledi. bence o cok cesur biri ve baskalari icin kendini degistirmiyor.
Süpersin mesut, böyle devam et.

Adsız dedi ki...

mesut sende benim giibi yada bizler gibi gurbetci cocugu olarak gurbette yasiyorsun seninle avrupada yasayan tum turkler gurur duyuyor helal olsun allah yolunu acik etsin insaalah bugünde gollerini atarsin ve attirirsin türkiye gidemedi afrikaya ama sen bizim gurbetciler icin bir gurursun insaallah daha cok mesutlar gelecek bu alman milli takima simdiden almanlar alman milli takim icin turkmilli takimi diyor allah yolunu acik etsin herdaim kucak dolusu slm almanya koln den (edeezel@hotmail.de)

fabrizio dedi ki...

Her ne kadar Almanya Milli Takımı'nı seçse de içinde Türk kanı gezdiği aşikar. Yoksa hem basına belirttiği hem de kendi internet sitesinde hayalim ve favori takımım Barcelona dedikten sonra Real'e gitmek için Werder'e rest çekecek kaç milletten insan var şu dünyada?

Diyeceksiniz ki o başka bu başka. Ben de diyeceğim ki madem o kadar profesyonel o zaman oraya Barcelona yazmayacak.

Onu da geçtim sadece Real teklif yaptı derseniz (ki Barca da istedi) sezon sonu sözleşmesi biterken Barca'ya gidebilirdi.

Velhasıl; ister gider ister kalır ama şu olay bana "Bu saatten sonra Beşiktaş'tan başka takımda forma giymem" diyip ertesi gün Fenerbahçe'ye imza atan karakterleri hatırlattı. Galatasaray'da kendimi buldum, burada kalmak istiyorum diyip, Fenerbahçe'ye geçince "Ben doğuştan Fenerbahçeli'yim" diyenleri hatırlattı...

Adam istediği kadar Alman forması giysin. bildiğin Türk insanı işte.