19 Ekim 2009

Tuncay Özilhan der ki...

"Şunu açık ve net söylüyorum. Efes Pilsen Spor Kulübü kurumsal yapısı ve etik anlayışı ile tanınmış bir kulüptür. Organize işlerin içinde hiçbir zaman olmamıştır. Asla olmayacaktır. Ne olduğunu, nasıl olduğunu araştırıyoruz. Bulduğumuzda da gereğini yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Kaldı ki Aziz Yıldırım önce kulübünün basketbol, voleybol, yüzme ve kürek gibi branşlardaki doping sabıkalarına baksın. Hatırlamakta zorluk çekerse internette yapacağı kısa bir gezinti anılarını tazelemesini sağlayacaktır."

"Salon konusuna gelince... Keşke sadece salon yaparak spora katkı yapılabilseydi. Evet Fenerbahçe kulübü salon yapıyor ama biliyor musunuz ki o salon aslında yapılması planlanan alış-veriş merkezinin yan unsuru.

Yani yapılacak alış-veriş merkezinden jenere edilecek para ile yapılacak bir yatırım ve arsası hediye ve tahsisli. Açık ve net bir şekilde ifade ediyorum. Aynı şartlarla biz de bir salon yapmaya hazırız. Zaten uzun yılardır merkezi bir yerde arsa arıyoruz. Buyursunlar gelsinler. Konuşalım, görüşelim."


Sabır taşı çatlatmak diye buna deniyor sanırım. En sonuna Tuncay Özilhan patlamış. Açıklama uzun ama nirengi noktaları alıntıladığım yerlerdir.

Geçen gün de yazmıştım, senelerdir bağırıp çağırıyorlar ama yapacakları spor salonunun nasıl hibe ve iane şeklinde olduğu ortada. Konuşmuyorlar, susuyorlar konu hakkında. Her şeye yalanlama geçen Fenerbahçe.org sitesi sanıyorum konu hakkında bilgili değil. Yoksa mutlaka yalanlarlardı değil mi.......?

3 yorum:

Saunders82 dedi ki...

En güzel kısmını atlamışsın :D

''Fenerbahçe takımının her yenilgisinden sonra, rakip takımın küme düşürülmesi istenecekse ve Başbakan'a gidilecekse, Türkiye'nin çekeceği var demektir'' diyen Özilhan, ''Fenerbahçe'nin şampiyon olması için Efes Pilsen Kulübü'nün küme düşürülmesi isteniyorsa o başka."

koala dedi ki...

@ Umut; ehh onu da sen yazmış oldun :)

Saklınehir dedi ki...

Tek bir söz; Bira bu kapağın altındadır :)