16 Aralık 2009

Hatırlatma servisi vol.1

Bundan böyle "Hatırlatma Servisi" isimli seriyi yayına koyacağım. Amaç Türkiye'de futbol yazarı olarak dolanan insanların dün ve bugün ne söylediklerini hatırlamak.

Türkiye'nin en iyi spor yorumcuları, en iyi yazarları olarak lanse edilen insanlarının; gün ve an itibariyle yazdıklarını bir nevi kanıt olarak sunacağız.. Maksat biraz da kıllık olsun tabii. Serinin ilki Rıdvan Dilmen'den geliyor.

24.08.2009 4-1'lik Galatasaray-Kayserispor maç yazısı: Kayseri takımı sol ayaklı Cangele’yi sağda, sağ ayaklı Gökhan Emreciksin’i solda oynatarak ters ayaklı futbolcularla rakibe üstünlük kurmaya, pozisyon üretmeye çalıştı. Ama öyle bir santrfor almışlar ki, belki yorum yapmak için çok erken ama çok sıradan geldi bana.

16.12.2009 Rıdvan Dilmen'in panel konuşması: Bu yılın en önemli transferi Kayserisporlu Makukula. Kayserispor ve Bursaspor bu sezon ilk üçü zorlar, ancak 3 büyükler dışında bir takımın şampiyon olabileceğini düşünmüyorum.

24.08.2009 Koala demiş ki: Hemen belirtmek lazım, Makukula Türkiye'de iş yapacak görüntüsü verdi. Fiziği güçlü, uzaktan sert şutlar çekiyor ve mücadeleden yılmıyor.

3 yorum:

akakiyeviç dedi ki...

Burada kendini önplana alır,kendinin o yazarlardan daha iyi olduğunu ispatlamaya çalışır gibi bir hava sezdim ben :D

koala dedi ki...

Yok amaç o değildi. Amaç, erken öten horozun kafasının kesileceğiydi

akakiyeviç dedi ki...

Latife ettik canım :D