1 Aralık 2009

Rijkaard geldi O.Ç. tayfası (Olumsuz Çaba)

Hamile olan eşinin rahatsızlığı nedeniyle Bursaspor maçı öncesi Hollanda’ya giden ve hakkında binbir türlü spekülasyon çıkan Galatasaray’ın teknik direktörü Frank Rijkaard, İstanbul’a döndü.

Rijkaard'ın yokluğunda atılıp tutulmayan kalmadı; "Gitti, gelmeyecek, dönmez, devre arası gidici, Türkiye'yi kafasında bitirdi."

Eeeee, şimdi ne olacak, ne diyeceksiniz, kıçınızdan uydurduğunuz haberleri nereye çevireceksiniz.

Yıllardır basının içindeyim, ama Türk spor basını bu mesleğin yüzkarasıdır bunu gayet net bir biçimde söyleyebiliyorum. Hem de tabandan tavana kadar. (Kimse bu söz üzerine alınganlık yapmasın)

Rijkaard ve Neeskens'in futboldan anlamadığını, futbolu bilmediğini söyleyen Hıncal Uluç'a da tavsiyem; bilmediği konularda ahkâm kesmesin. Biz biliriz onun Derwall'e "Bu takım böyle oynamaz" dediğini, biliriz daha sonra yalayıp yuttuğu Terim'e "Bu takım sana 3 numara bol, derhal istifa et" dediğini, biliriz 4 forvet oynatan Gerets için "Korkak dediğini".

Hıncal futboldan zerre anlıyorsa.... Önce Bosman'ların arasındaki farkı öğrenecek, sonra yorum yapacak.

5 yorum:

Schumy dedi ki...

Önce Bosman'la Osman arasındaki farkı öğrensin abi :)

Rijkaard dediğim gibi o kadar korkutmuş ki milleti, adam tuvalete gitse aha gitti gelmeyecek diyecekler.

Şaka gibiler gerçekten :)

koala dedi ki...

@ Schumy; yemin ediyorum ortadan yarıldım. Haklısın yemin ediyorum. ama çok güldüm, işyerinde millet garip garip bana bakıyor halen bile

Turan dedi ki...

Gerets'e korkak diyeni futbol tanrısı çarpar. Hıncal'da kısa devre yapmış..

Saunders82 dedi ki...

O değil de Seyrantepe'de ne olcak?

Özel bir Alman şirketi tarafından denetlenen statlardan, Türk Telekom Arena, UEFA'nın üst düzey statlar ile ilgili yeni kriterlerine takıldı. UEFA'nın yeni uygulamaya başladığı "seyirci konforu" kriterlerine uymayan Seyrantepe Stadyumu’nda, yaklaşık 10 bin koltuk, sahanın bir bölümüne görüş mesafesi olarak tamamen hakim değil. Bu durum, Türk Telekom Arena'nın, UEFA'nın elit statları arasına girememesi anlamına geliyor.

Bu işin b*ku çıkmaya başladı harbiden stadı beleşe getircez diye baştan savma yapıyorlar. En iyisi yapsınlar o stadı İstanbul bir stad daha kazansın. Biz Ali Sami Yen'i yeniliyoruz her yıl zaten...

koala dedi ki...

Seyirci konforu nedir ya. Bu ülkeyi başka ülkelerle mi karıştırdın sen :) Konfor da olsa ayakta izleriz biz o maçları hiç dert etme. Ayrıca bana ne UEFA'nın kriterlerinden. Elit stat arasına girince ne olacak? Boş bu işler.